fetelor...n-am urmarit discutiile decat numai cateva pagini in urma dar am vazut ca ati discutat de H1N1...am avut-o si noi in casa...fetele amandoua (a mea si nepoata) au facut si dupa aia Adi...eu si cumnata-mea am scapat...ii gripa ok...numai ca actioneaza mai nasol asupra plamanilor in sensul ca tusesti f rau si te doare pieptul f tare asociat cu durere de cap...ii periculoasa in sensul ca poate degenera in pneumonie din cate am inteles...se moare din ea daca nu e tratata la timp si cu seriozitate...asa ca eu va sfatuiesc sa nu o luati nici ca chestie politica (pt ca de existat exista) nici ca nicicum...ci ca pe o boala care trebuie tratata sa nu evolueze in ceva grav...
multa igiena...spalat pe maini de cum ati intrat in contact cu ceva strain...sa incercati sa nu puneti mana prea mult la nas, gura, ochi...dezinfectat tot ce prindeti

aici la noi cica e airborne acum si nici nu mai recomanda carantina...nici nu se mai testeaza pt ca sunt prea multe cazuri si sezonul de gripa normala nu este inca...asa ca toate se diagnosticheaza cu gripa H1N1...in Rom intr-adevar ca media face prea mare drama cu chestia asta (nu stiu ca n-am avut vreme sa urmaresc nimic la tv in ultimele sapt cu atatia bolnavi in casa si eu super busy la servici) dar oricum trebuie luata in serios ca ii ceva serios
sanatate multa!
PS tocmai am primit pe email un tabel cu diferenta intre raceala, gripa normala si gripa H1N1...sa vad daca pot sa il atasez...se pare ca nu ma lasa sa atasez extensie pdf...jpg cica ii prea mare...I give up sorry