Ultima vizită a fost: Acum este 02 Sep 2026, 20:26

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 3230 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 162  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: off-topic miresici de iulie 2010
MesajScris: 20 Dec 2009, 01:10 
Veteran

roxisss scrie:
ma uitam ala datele de nastere de forum cred ca sunt cea mai batrana pe aici :cry: :cry: :cry:
si acush m-am gasit sa fac nunta la batranetze :cry:

Roxiiiiiiiii... ce te-a apucat ? :wacko: ... auzi că nuntă la bătrâneţe... :rofl:
dak tu faci nuntă la bătrâneţe, atunci noi... miresicile de 21-23 de ani ? atunci noi am fi "bebe-miresici" ... hai că-i bună asta :wall:
să nu te mai aud că zici aşa ceva... ca te zic la bebe frumos şi îţi dăm bătăiţă :rofl: :rofl: :rofl:

:ncouple: 17 iulie 2010 - Timişoara
:ncouple: 24 iulie 2010 - Alba Iulia

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Dec 2009, 01:17 
Diva

mlcu7za scrie:
Roxiiiiiiiii... ce te-a apucat ? :wacko: ... auzi că nuntă la bătrâneţe... :rofl:
dak tu faci nuntă la bătrâneţe, atunci noi... miresicile de 21-23 de ani ? atunci noi am fi "bebe-miresici" ... hai că-i bună asta :wall:
să nu te mai aud că zici aşa ceva... ca te zic la bebe frumos şi îţi dăm bătăiţă :rofl: :rofl: :rofl:

offfffffff bineeee d tot batrana sunt :ok:

apropo de bebei ma gandeam sa o pun pe fetitza unei prietene de-a mea sa arunce petale de flori inainte sa intram in biserica ce ziceti de idee???

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Dec 2009, 01:20 
Diva

la nunta o sa aiba 2 ani ceva ar fi chiar haioasa :love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Dec 2009, 01:27 
Veteran

roxisss scrie:
offfffffff bineeee d tot batrana sunt :ok:

apropo de bebei ma gandeam sa o pun pe fetitza unei prietene de-a mea sa arunce petale de flori inainte sa intram in biserica ce ziceti de idee???

având în vedere că suntem doar noi 2 pe aici... sunt prima care-ţi răspunde :rofl:
suuuuper fain dak ai o mititică... şi eu aş vrea nişte pitici, dar deocamdată nu ştiu... am un nepoţel care va avea tot 2 anişori in iulie... o să vedem dak nu-i ruşinos, până acum nu s-a arătat :love:
eu ştiu că se aruncă cu petale la ieşirea din biserică, dar nu cred că e obligatoriu
nunta ta va fi mai originală, cu idei noi... de unde să ia exemplu alte miresici :p

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Dec 2009, 01:32 
Diva

mlcu7za scrie:
având în vedere că suntem doar noi 2 pe aici... sunt prima care-ţi răspunde :rofl:
suuuuper fain dak ai o mititică... şi eu aş vrea nişte pitici, dar deocamdată nu ştiu... am un nepoţel care va avea tot 2 anişori in iulie... o să vedem dak nu-i ruşinos, până acum nu s-a arătat :love:
eu ştiu că se aruncă cu petale la ieşirea din biserică, dar nu cred că e obligatoriu
nunta ta va fi mai originală, cu idei noi... de unde să ia exemplu alte miresici :p

as incerca sa fac pereche si cu al meu bebel dar dupa cum se comporta acum trece o ora sa faca un pas adika arunca petala jos o ia o studiaza o ia o pune in cos la loc s-au se enerveaza si arunca cosul :nlol: :nlol: :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Dec 2009, 01:33 
Veteran

... la urma urmei, nimic nu poate fi obligatoriu... e nunta noastră si TOTUL trebuie să fie aşa cum ne dorim... cel puţin eu, nu o să respect aşa-zisele tradiţii, sunt unele chiar aiurea... :ok:

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Dec 2009, 01:34 
Diva

in principiu ar fi 3 bebei dar sa vad cum ii organizez ar ar fi 2 baietei si o fetitza dar ii mai las sa creasca asa mai pana in mai si sa vad cum se comporta si daca inteleg ce au de facut chiar ar fi super haios sa ii am pe toti 3 :love: :love: :love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Dec 2009, 01:37 
Diva

mlcu7za scrie:
... la urma urmei, nimic nu poate fi obligatoriu... e nunta noastră si TOTUL trebuie să fie aşa cum ne dorim... cel puţin eu, nu o să respect aşa-zisele tradiţii, sunt unele chiar aiurea... :ok:

noi fiind amandoi din bucuresti nu prea avem traditii la noi nu se joaca gaina nu exista iertaciunea nu se da bautura cand se duc invitatiile la toate nuntile la caream fost a fost furatul miresei,faza cu jarteaua, aruncatul buchetului si la sfarsit basmalutza

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Dec 2009, 01:41 
Veteran

roxisss scrie:
as incerca sa fac pereche si cu al meu bebel dar dupa cum se comporta acum trece o ora sa faca un pas adika arunca petala jos o ia o studiaza o ia o pune in cos la loc s-au se enerveaza si arunca cosul :nlol: :nlol: :nlol:

hihi, ce scumpel e... :love:
păi lasă că mai este jumate de an până atunci... şi dak chir face aşa, o să fie scumpelu tău şi toată lumea o să-l adore !!!
ioi, abia aştept să fac şi eu un bebe :ndance:
chiar săpt asta am vb la planingu familial cu doctoriţa... eram curioasă să ştiu cu cât timp înainte ar fi indicat să renunţ la anticoncepţionale înainte să ne apucăm de treabă :nblink: ... ştii, ca să se elimine tot, tot, tot... şiiiiiiiii, spre suprinderea mea... mi-a zis că nu-i problemă, că pot să renunţ şi apoi în urmatoare lună, aş putea face bebele :heart:

noi, chiar dak suntem din părţi diferite ale ţării, nu avem mare parte din tradiţiile amintite de tine... chiar şi faza cu basmaluta

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Dec 2009, 01:48 
Diva

da sa vedem ce personalitati o sa mai aiba pana la anul si cum se mai schimba pana atunci eu am alte probleme acum mai imp miresoiu meu nu se hotaraste la nasi pe care sa ii aleaga din oferte si nici unde sa punem cortul

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Dec 2009, 01:53 
Veteran

roxisss scrie:
da sa vedem ce personalitati o sa mai aiba pana la anul si cum se mai schimba pana atunci eu am alte probleme acum mai imp miresoiu meu nu se hotaraste la nasi pe care sa ii aleaga din oferte si nici unde sa punem cortul

vai, cât s-a mai dezbătut şi tema naşilor... :O
la noi a fost foarte simplu... a fost chiar prima grijă pe care ne-am luat-o de pe suflet :ndance:
naşa e verişoara miresoiului, s-au înţeles tare bine din totdeauna, iar mie... mi-a placut de ei de prima dată când i-am văzut, nefiind vorba deloc de căsătorie şi toate cele... iar când le-am propus, au fost chiar încântaţi, se vedea pe feţele lor, dar tot ne-au ţinut în suspans o săptămână :rofl:

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Dec 2009, 01:57 
Diva

mlcu7za scrie:
la noi a fost foate simplu... a fost chiar prima grijă pe care ne-am luat-o de pe suflet :ndance:
naşa e verişoara miresoiului, s-au înţeles tare bine din totdeauna, iar mie... mi-a placut de ei de prima dată când i-am văzut, nefiind vorba deloc de căsătorie şi toate cele... iar când le-am propus, au fost chiar încântaţi, se vedea pe feţele lor, dar tot ne-au ţinut în suspans o săptămână :rofl:

avem nasi destui dar nu ne hotaram care ca i-am vrea pe toti dac s-ar putea dar nu merge si asa trebuie sa hotaram o pereche ca toti ne sunt prieteni si ne intelegem cu ei bine :unsure: eu m-am hotarat dar miresoiu mai vrea sa se mai gandeasca care :unsure:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Dec 2009, 02:02 
Veteran

roxisss scrie:
avem nasi destui dar nu ne hotaram care ca i-am vrea pe toti dac s-ar putea dar nu merge si asa trebuie sa hotaram o pereche ca toti ne sunt prieteni si ne intelegem cu ei bine :unsure: eu m-am hotarat dar miresoiu mai vrea sa se mai gandeasca care :unsure:

să mai şi glumim... :clap:
da-ţi cu banul...
trageţi beţişorul scurt...
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Dec 2009, 02:06 
Diva

mlcu7za scrie:
să mai şi glumim... :clap:
da-ţi cu banul...
trageţi beţişorul scurt...
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

da da buna idee :clap: :clap: :clap:

micu ma duc la nani ca ma cam luat somnu nu adorm pana la 2 dar mai imi intind si eu oasele in pat un pic

pupici dulci te las singurica noapte buna iubita :love: :love: :love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Dec 2009, 02:09 
Veteran

roxisss scrie:
micu ma duc la nani ca ma cam luat somnu nu adorm pana la 2 dar mai imi intind si eu oasele in pat un pic

ok scumpa... mai butonez un pic pe aici şi mă bag şi eu în pătuţ, la un film ceva...
ne miresim mâine... :nchat:
nani bun, Roxi... pupă şi bebelu din partea mea :lips:

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Dec 2009, 02:11 
Diva

mlcu7za scrie:

ok scumpa... mai butonez un pic pe aici şi mă bag şi eu în pătuţ, la un film ceva...
ne miresim mâine... :nchat:
nani bun, Roxi... pupă şi bebelu din partea mea :lips:[/quote]

acum il pup inainte sa ma bag in pat ii zic ca e si din partea ta :-* :-* :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Dec 2009, 10:49 
Veteran

pe mine, sincer, nu mă impresionează... dar fiecare cu părerile ei... :flowers:
cred că lumea n-o să stea să scrie în... ( nici eu nu ştiu cum îi zice ) ... cel mai probabil o să-ti spună impresiile la plecare sau chiar în timpul nunţii, la o poveste cand ne "odihnim" picioruşele...[/quote]

neataaaa feleeee!!

la noi e zapada mare, :rofl: :party: :napplause:

fetelor, micuta, caietul ala se numeste carte de oaspeti, gasiti si pe gogu imagini superbe :ok: e o idee faina, dar la nuntile mari e mai greu, nu ai timp sau rabdare si lumea la fel... eu as fi vrut si eu, e o chestie faina si peste ani de zile, aveam ce citi, dar am nunta mai mare si e mai complicat. Iar la intrare cand vine lumea, toti vor sa se aseze, nu stau ei la coada sa imi scrie mie :ninja:

roxiss, da, va veni bebita cand o vrea cel de Sus

bianca 24, saluuut!!!

dienuka, sper ca ai scapat rapid de munca aseara, acum dormi frumos, cred :nwink:

fetelor, am nunta sambata dar nu mi-am propus la ce ora sa aducem tortul, oricum dupa 1 dimineata. Si nici eu nu am auzit sa se dea din tortul miresei la caserola la plecare, se serveste lumea la masa, cel putin la toate nuntile la care am fost... dar se dadeau prajiturele la plecare. Acu cine stie, or fi avut oamenii alte obiceiuri, lol :drool:

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Dec 2009, 10:51 
Veteran

roxisss scrie:
ma uitam ala datele de nastere de forum cred ca sunt cea mai batrana pe aici :cry: :cry: :cry:
si acush m-am gasit sa fac nunta la batranetze :cry:

cum sa fii cea mai batrana!?!? nu! :gun: eu am 27 ani si multe fete de aici sunt mai tinere si decat mine :wall:

si stii ceva? nu conteaza varsta, conteaza sufletul si cand simti si poti :njump:

am o prietena, a facut nunta la 42 ani :ndance:

:nparty:

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Dec 2009, 10:55 
Veteran

[quote="mlcu7za"]
ioi, abia aştept să fac şi eu un bebe :ndance:
chiar săpt asta am vb la planingu familial cu doctoriţa... eram curioasă să ştiu cu cât timp înainte ar fi indicat să renunţ la anticoncepţionale înainte să ne apucăm de treabă :nblink: ... ştii, ca să se elimine tot, tot, tot... şiiiiiiiii, spre suprinderea mea... mi-a zis că nu-i problemă, că pot să renunţ şi apoi în urmatoare lună, aş putea face bebele :heart:

asa am inteles si eu, eu stiam ca treb sa astepti 6 luni etc etc....dar unii dr zic ca nu e pb ..... acu, ei or sti mai bine :hug:

eu ce sa mai zic, ca iau de la 20 ani antioconceptionale pt ca am pb si cu chisturile si cu dismenoree acuta, am facut pauza intyre anii astia de cateva luni la pastile, acum sunt iar la o pauza de 3-4 luni (luasem un an intruna) si apoi vreau sa iau iar pana la sfa lui 2010 si apoi sa nu mai iau pana oi face p-al mic...treb sa mai merg si eu la planificare sa vedem :really:

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Dec 2009, 10:57 
Veteran

mlcu7za scrie:
vai, cât s-a mai dezbătut şi tema naşilor... :O
la noi a fost foarte simplu... a fost chiar prima grijă pe care ne-am luat-o de pe suflet :ndance:

si la mine la fel, nasul meu e verisorul meu primar, inca nu e insurat dar poate fi cu mama lui in biserica la lumanari, ca unchiu meu e mai aerian, nu prea se pricepe el :-` dar pune si miresoiul o pereche si om vedea care , ce si cum cu lumanarile etc :njump:

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 3230 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 162  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]