elyt1000 scrie:
wow ce fain.....abia astept perioada asta,daca o sa se intample si la mine asa,a mea nu vrea suzeta aia deloc...o scuipa,am incercat sa i-o tin fortat in gura si se inrosise toata la fata....pur si simplu nu o vrea......
pai nu stiu cat rasfat va fi pe noi cu bunicii aici dar stiu ca ne bucuram tare mult ca vin......mama a facut saptamana trecuta o pareza faciala,sarcutza de ea,ochiul il are umflat,urechea o doare ff tare si gura o are stramba,cand vb ii ajunge pana la ureche....a stat o zi intreaga la spital in perfuzii si acum are traista de antibiotice si medicamente.....dar nu vrea sa renunte in nici un caz la calatorie si sa nu vina sa-si vada nepotica......asa ca,nu cred ca voi fi eu cea rasfatata,nici de data asta
si eu azi trebuie sa merg la cumparaturi,diseara vine prietena mea Carmelita in vizita si maine mergem la Dormund in Germania dupa parintii mei la aeroport.....si le fac surpriza,ei nu stiu ca eu merg cu sotul dupa ei....abia astept,sincer
mi-ai povestit de mamica ta...imi pare rau...cum se mai simte? sa dea DD sa se faca bine cat mai repede si sa se bucure de timpul petrecut cu nepotica ei si cu voi...o inteleg ca nu a vrut sa renunte la calatorie...abia astapta sa-si vada nepotica...cu siguranta nimic nu o poate opri...eu m-am apucat sa coc vinete pt iarna si acum astept sa se trezeasca Erika sa mergem la cumparaturi, apoi trebuie sa fac mancare si curatenie...off offf cata treaba am pt astazi