Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 00:52

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1506 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 76  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (VI)
MesajScris: 11 Ian 2011, 21:31 
Diva

ooo da :)) pai unde? singur acasa? cand fiica-sa mult asteptata era in spital :))

ii un pic altfel privita toata experienta asta a nasterii unui copil aici...sunt ff axati pe chestia de familie...sa impartasesti experienta cu familia....cand intri in labor, te duci la spital si pt nastere naturala ti se repartizeaza un salon al tau....unde poti sa ai cu tine pana la 5 persoane...care le vrei tu aproape...sau pe nimeni daca asta ti-i dorinta...si in salonul ala stai pana nasti inclusiv nasterea se face acolo...dupa ce nasti te muta intr-o alta camera in care stai pana iesi din spital....camerele toate au baie proprie...si cea in care nasti si aia in care stai dupa...singura diferenta este ca aia in care nasti are aparatura acolo

in camera in care stai dupa ce nasti este un fotoliu care se desface intr-un pat de o persoana si acolo a dormit adi

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2011, 22:11 
Diva

Bamba scrie:
ooo da :)) pai unde? singur acasa? cand fiica-sa mult asteptata era in spital :))

ii un pic altfel privita toata experienta asta a nasterii unui copil aici...sunt ff axati pe chestia de familie...sa impartasesti experienta cu familia....cand intri in labor, te duci la spital si pt nastere naturala ti se repartizeaza un salon al tau....unde poti sa ai cu tine pana la 5 persoane...care le vrei tu aproape...sau pe nimeni daca asta ti-i dorinta...si in salonul ala stai pana nasti inclusiv nasterea se face acolo...dupa ce nasti te muta intr-o alta camera in care stai pana iesi din spital....camerele toate au baie proprie...si cea in care nasti si aia in care stai dupa...singura diferenta este ca aia in care nasti are aparatura acolo

in camera in care stai dupa ce nasti este un fotoliu care se desface intr-un pat de o persoana si acolo a dormit adi

si eu am nascut prin cezariana cu rahianestezie si apoi mi-au facut epidurala dar am vazut-o imediat pe Erika...dupa ce am iesit din sala m-au dus in reanimare...eu nu ma puteam misca sa ma duc sa o vad dar s-a dus Laurian si mi-a adus-o...puteai sa o ti langa tine sau sa o lasi impreuna cu ceilalti coipii la ei in salon...nici eu nu am dormit cu ea pt ca eram obosita si ma dadeam foarte greu jos din pat...ultima noapte am vrut sa o iau cu mine dar mi-a facut o criza de burtica si mi-au luat-o asistentele...baie propie aveau si acolo toate saloanele si tata avea voie sa stea cu tine in ziua in care nasteai cat vroia, chiar sa te asiste la nastere...dupa aceea aveau program de vizita...dar eu am nascut intr-o clinica particulara...in spital sunt alte conditii

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2011, 23:24 
Diva

laura_sandu scrie:
Eu am nascut natural, si am putut sa il vad imediat ce am putut sa ma dau jos din pat, adica la vreo 3 ore de la nastere.Dar, eu nu am dormit in prima seara cu el.Am preferat sa ma odihnesc.

si eu am nascut natural si am vazut-o imediat dupa ce a iesit,apoi au dus-o jos cu ceilalti bebelusi cu "probleme",ea respira ff repede si inimioara ei batea la fel de repede,apoi la o ora m-au dus cu patul pe mine jos sa incerc sa-i dau san,dupa care la vreo 2 ore au adus-o in camera cu mine,dar asistenta a luat-o si m-a lasat sa dorm toata noaptea linistita,cred ca asemeni ca Anca nu as fi suportat

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2011, 23:29 
Diva

Bamba scrie:

si aici este exact la fel.......in timp ce eu aveam contractii si mai aveam putin si muscam din pat de dureri al meu sot isi lua pranzul uitandu-se la mine :lol: ....nu putea sa stea omul nemancat...dar de dormit a preferat sa doarma acasa,pleca la 21:00 si la 8:00 dimineata a2a zi era la spital

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2011, 23:31 
Diva

Bamba scrie:
oooo iti face anestezie totala? aici numai din aia partiala ca la apendicita...am fost treaza cand a scos-o afara cu Adi la capul meu in sala de operatie si am vazut mamarutza in secunda in care a scos-o din burta

daaa si eu in prima zi am fost pe nicaieri dar tot am vrut sa o vad, sa o analizez pe toate partile...si mie mi-a fost rau de la anestezie, am vomat etc...dar tot timpul am avut optiune sa o am in camera la mine sau sa o duc in nursery cu ceilalti bebelusi

politica si aici este sa te dai jos din pat in ziua cu operatia, la cateva ceasuri si sa bati holurile...ca cica se vindeca mai repede

depinde, eu prima oara am facut generala ca asa a trebuit, de data asta am cerut eu generala, sa adorm si sa ma trezesz fara sa stiu nimic :), da am vrut sa o vad din prima zi, dar nu sa stea cu mine si oricum cu atatea cabluri pe mine si mai si varsam de la anestezie , nu as fi avut cum sa ma bucur la cum ma simteam,dar sa ma mai dau si jos nu as fi avut cum si cu alea de oxigen pe nas si restul, iar la ati nu o aducea. eu nu am nascut pe maternitate si nici nu am stat acolo, am avut camera pe ginecologie si eu eram cea care mergea la bebe, in maternitate vine si bebeul la tine daca vrei :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2011, 23:35 
Diva

Ayrun scrie:
depinde, eu prima oara am facut generala ca asa a trebuit, de data asta am cerut eu generala, sa adorm si sa ma trezesz fara sa stiu nimic :), da am vrut sa o vad din prima zi, dar nu sa stea cu mine si oricum cu atatea cabluri pe mine si mai si varsam de la anestezie , nu as fi avut cum sa ma bucur la cum ma simteam,dar sa ma mai dau si jos nu as fi avut cum si cu alea de oxigen pe nas si restul, iar la ati nu o aducea. eu nu am nascut pe maternitate si nici nu am stat acolo, am avut camera pe ginecologie si eu eram cea care mergea la bebe, in maternitate vine si bebeul la tine daca vrei :)

wow,mi-am imaginat ca cu cezariana e mai usor....dar se pare ca totusi nasterea naturala e intr-un fel sau altul mai usoara....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2011, 23:37 
Diva

elyt1000 scrie:
wow,mi-am imaginat ca cu cezariana e mai usor....dar se pare ca totusi nasterea naturala e intr-un fel sau altul mai usoara....

depinde de fiecare cum percepe durerile, eu nu zic ca e usor nici asa, nici altfel

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2011, 23:40 
Diva

Ayrun scrie:
depinde de fiecare cum percepe durerile, eu nu zic ca e usor nici asa, nici altfel

da sigur ,durerii sunt in ambele cazuri...nici nu exista cuvant sa descrii asa ceva.....dar mi se pare ca dupa nasterea normala te recuperezi un pic mai repede,decat dupa cezariana....eu am avut mari dureri de la cusutura,in rest,zic eu ca am fost ok

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2011, 23:57 
Diva

lily scrie:
si eu am nascut prin cezariana cu rahianestezie si apoi mi-au facut epidurala dar am vazut-o imediat pe Erika...dupa ce am iesit din sala m-au dus in reanimare...eu nu ma puteam misca sa ma duc sa o vad dar s-a dus Laurian si mi-a adus-o...puteai sa o ti langa tine sau sa o lasi impreuna cu ceilalti coipii la ei in salon...nici eu nu am dormit cu ea pt ca eram obosita si ma dadeam foarte greu jos din pat...ultima noapte am vrut sa o iau cu mine dar mi-a facut o criza de burtica si mi-au luat-o asistentele...baie propie aveau si acolo toate saloanele si tata avea voie sa stea cu tine in ziua in care nasteai cat vroia, chiar sa te asiste la nastere...dupa aceea aveau program de vizita...dar eu am nascut intr-o clinica particulara...in spital sunt alte conditii

eu am nascut la stat si Ionut putea sa stea cu mine.Nu il dadea nimeni afara.Dar nu am vrut eu.Nu avea ce sa caute acolo....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2011, 23:58 
Diva

nico felicitari...Mihai sa cresti mare si sanatos si sa o bucuri pe mami....nico recuperare usoara
Fetelor cand vad ca vorbiti de dureri in toate partile despre nastere ma apuca tremuriciul :lol:
cred ca as sari peste partea asta daca s-ar putea....:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2011, 23:58 
Diva

elyt1000 scrie:
si aici este exact la fel.......in timp ce eu aveam contractii si mai aveam putin si muscam din pat de dureri al meu sot isi lua pranzul uitandu-se la mine :lol: ....nu putea sa stea omul nemancat...dar de dormit a preferat sa doarma acasa,pleca la 21:00 si la 8:00 dimineata a2a zi era la spital

ely...dar cate zile ai stat in spital cu contractii?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2011, 23:59 
Diva

Ayrun scrie:
dar Ely, o poti lua cu tine , Vero e inca mica, la noi sunt cateva sali si cu spatiu de joaca(sunt supravegheati)

Anca m-am interesat,iti dai seama ca mi-ar fi placut sa fi avut asa ceva dar din pacate nu exista asa ceva......

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Ian 2011, 00:01 
Diva

elyt1000 scrie:
da sigur ,durerii sunt in ambele cazuri...nici nu exista cuvant sa descrii asa ceva.....dar mi se pare ca dupa nasterea normala te recuperezi un pic mai repede,decat dupa cezariana....eu am avut mari dureri de la cusutura,in rest,zic eu ca am fost ok

fiecare are impresia ca e mai greu ce a trait ea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Ian 2011, 00:02 
Diva

laura_sandu scrie:
ely...dar cate zile ai stat in spital cu contractii?

cateva ore,doamne fere,nu au fost zile,cred ca muream,m-am exprimat cred ca gresit,ceea ce am vrut sa spun este ca sotul meu a stat non-stop cu mine si si-a luat si pranzul uitanduse la mine.....contractiile au inceput la 12:00 si pana cand am nascut la 17:48......deci la ora 12 sotul meu isi lua masa

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Ian 2011, 00:04 
Diva

laura_sandu scrie:
fiecare are impresia ca e mai greu ce a trait ea.

eu sincer cred ca a fost mai greu ptr Anca decat ptr mine....la reanimare ,cu cabluri,varsaturi

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Ian 2011, 00:06 
Diva

elyt1000 scrie:
cateva ore,doamne fere,nu au fost zile,cred ca muream,m-am exprimat cred ca gresit,ceea ce am vrut sa spun este ca sotul meu a stat non-stop cu mine si si-a luat si pranzul uitanduse la mine.....contractiile au inceput la 12:00 si pana cand am nascut la 17:48......deci la ora 12 sotul meu isi lua masa

am inteles....deci nu a fost chiar asa grav :)Ai nascut destul de repede.Ma speriasem.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Ian 2011, 00:09 
Diva

laura_sandu scrie:
am inteles....deci nu a fost chiar asa grav :)Ai nascut destul de repede.Ma speriasem.

nuuuu......a fost destul de rapid de cand au inceput contractiile si pana cand am nascut,bine ca ptr mine in momentele alea mi s-a parut super mult.....
sotul meu a vrut sa stea non stop cu mine,a vazut absolut tot ce mi-a facut......inca dr il intreba daca ii place cum m-a cusut......era sa lesin cand am auzit: ce naiba sa inteleaga el? aici e super normal

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Ian 2011, 00:19 
Diva

elyt1000 scrie:
nuuuu......a fost destul de rapid de cand au inceput contractiile si pana cand am nascut,bine ca ptr mine in momentele alea mi s-a parut super mult.....
sotul meu a vrut sa stea non stop cu mine,a vazut absolut tot ce mi-a facut......inca dr il intreba daca ii place cum m-a cusut......era sa lesin cand am auzit: ce naiba sa inteleaga el? aici e super normal

Si ce-a spus?Ii place cum te-a cusut? :~* :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Ian 2011, 00:26 
Diva

laura_sandu scrie:
Si ce-a spus?Ii place cum te-a cusut? :~* :lol:

a spus: ''jaaa''......era rosu,galben,albastru la fata :rofl: ......el vroia sa o intinda la fiica sa,dar o tinea pe mami de mana :lol: :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Ian 2011, 06:55 
Diva

Nico,sa-ti traiasca baietelul,sa fii tu sanatoasa si sa va aduca multe bucurii!!
Mai fetelor,eu ma ingrozesc cind citesc ce scrieti,si doar am trecut printr-o cezariana!eu am facut anestezie generala prin inhalare pt ca sunt un fenomen,am alergie la xilina,deci nici vb de rahi sau epidurala :-S si nici nu mi-ar fi placut!Am nascut la 7 dim si la 10 eram in camera la bebei sa vad maimuta.Erau fete care aveau si sonda,saracele si stateau 24 h la ati,erau legate cu toate firele posibile de aparate,varsau,asa cum a spus si Anca.La mine la o ora dupa nastere a venit anestezista sa ma trezeasca si sa ma intrebe cite degete imi arata.A vaz ca -s lucida si la 10 m-a dat asistenta jos din pat,aveam doar perfuzia in mina .Seara eram in rezerva cu bebele si am stat cu el toate alea 5 zile.Faza care mi s-a parut comica era afisul de deasupra patului meu"teren alergic" :nlol: (la antibiotice).Din cauza asta n-am avut nici sonda,sa nu fac cumva o infectie urinara si sa nu aiba cum mi-o trata.Aa,mai era faza ca le facea clisma ,dar si la asta am spus pas,mi-a zis cu o zi inainte sa nu beau decit apa plata si fructe dar pina in ora 5 si un laxativ usor.Acum,sunt medici si medici si fiecare abordeaza situatia din pct lui de vedere.Chestia nasoala era acum 6 ani ca nu venea nici naiba la tine,ce flori,ce sa vada tata copilul,afara toti ca aduceti microbi.Acum,din cite am vazut in vara,iti cere si lenjeria de acasa,haine pt bb,inainte te imbracau cu capoatele alea ale lor de imi venea sa urlu in ce hal aratam toate,parca eram cersetoare!Erau atit de jegoase si rufoase,incit numai steril nu scria pe ele!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1506 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 76  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]