Ultima vizită a fost: Acum este 01 Sep 2026, 01:07

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2032 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 102  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. III
MesajScris: 30 Noi 2009, 12:14 
Diva

elyt1000 scrie:

pe bune?.......vai eu simteam ca-mi iese inima din piept si imi tremura tot corpul.....desi acum nu stiu de ce? :rofl: :rofl: .....ce tampita starea am putut sa am

nu...absolut deloc. m-am enervat doar la un moment dat ca au intarziat niste invitati...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Noi 2009, 12:17 
Diva

clarut scrie:
nu...absolut deloc. m-am enervat doar la un moment dat ca au intarziat niste invitati...

ce tare esti......eu sincer in starea in care eram nici nu am vazut daca au venit toti sau daca totul era in ordine......in fine.....daca am fost asa varzuca la nunta nu vrea sa imi imaginez cum voi fii atunci cand voi avea eu rolul adinei :rofl: :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Noi 2009, 12:46 
Moderator Ghidul Miresei

clarut scrie:
sa-ti pui ticker te rog, ca sa nu ne mai tii in suspans :)

cand o sa fie cazul o sa-mi pun O:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Noi 2009, 12:52 
Diva

Buna fetelor...
Adina , iti tin si eu pumnii pe 6 Dec ...sai ai o nastere usoara si sa te recuperezi repede iar bebele sa fie sanatos:hug: ....imi place numele ales de voi fff mult....si fratele si tatal meu sunt Andrei

Carla , poti fi fotomodel cu inaltimea pe care o ai ...si eu am fost la ceva cursuri de fotomodel in tinerete la Transilvania fashion(mai mult asa din greseala) si nici eu n-am inaltimea ideala , doar 1.69

La multi ani celor care isi sarbatoresc ziua de nume %%- :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Noi 2009, 12:54 
Diva

clarut scrie:
f frumos numele! pot sa-i spun de pe acum la multi ani? :) as fi prima! :D

acum va tb sa-l dati la scoala franceza sau americana cu asa nume;)

multumim!

o sa-l dam la scoala franceza clar...si la gradinita germana. cred

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Noi 2009, 12:57 
Moderator Ghidul Miresei

ramonelle scrie:
Buna fetelor...
Adina , iti tin si eu pumnii pe 6 Dec ...sai ai o nastere usoara si sa te recuperezi repede iar bebele sa fie sanatos:hug: ....imi place numele ales de voi fff mult....si fratele si tatal meu sunt Andrei

Carla , poti fi fotomodel cu inaltimea pe care o ai ...si eu am fost la ceva cursuri de fotomodel in tinerete la Transilvania fashion(mai mult asa din greseala) si nici eu n-am inaltimea ideala , doar 1.69

La multi ani celor care isi sarbatoresc ziua de nume %%- :flowers:

Ramo, ati decorat magazinul pentru Craciun? :D Il decorati?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Noi 2009, 12:57 
Diva

ramonelle scrie:
Buna fetelor...

multumesc mult Ramo! esti o draguta!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Noi 2009, 13:36 
Diva

carlita scrie:

Ramo, ati decorat magazinul pentru Craciun? :D Il decorati?

Inca nu l-am decorat Carla...saptamana asta termin cu fizioterapia si sapt viitoare ma apuc de decoratiuni....cred ca ii printre singurele lucruri pe care le ador iarna, sarbatorile si sa decorez tot ce pot :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Noi 2009, 13:57 
Diva

sa-ti traiasca tatal si fratele cu numele ramo......si mie imi plac fff mult sarbatorile de iarna,ador sa-mi decorez casa...anul asta am sa fac asa putin....daca venim in ro nu are rost sa muncesc degeaba.........anul trecut mi-am cumparat un ren mare luminat ptr in gradina....absolut superb.....la anul vreau sa-mi cumpar perdea de lumini si sa le pun de jur imprejur la casa(desi sotul nu vrea,ptr ca e munca multa).......

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Noi 2009, 14:20 
Moderator Ghidul Miresei

elyt1000 scrie:
sa-ti traiasca tatal si fratele cu numele ramo......si mie imi plac fff mult sarbatorile de iarna,ador sa-mi decorez casa...anul asta am sa fac asa putin....daca venim in ro nu are rost sa muncesc degeaba.........anul trecut mi-am cumparat un ren mare luminat ptr in gradina....absolut superb.....la anul vreau sa-mi cumpar perdea de lumini si sa le pun de jur imprejur la casa(desi sotul nu vrea,ptr ca e munca multa).......

Eu nu vreau nimic, am atatea chestii...in fiecare an imi aduce iubitul o sumedenie de instalatii de brad, perdele de lumini de diverse culori (becuri si leduri), ghirlande, sat de iarna, chestii luminate facute din silicon si fibra optica.....ma credeti ca nu am unde sa le mai pun?....si imi pare atat de rau ca nu am o casa mai mare sa le pot insira pe toate... :nlol: oricum o parte le pastrez pentru cand o sa ma mut la casa mea....iar o parte din ele le mai fac cadou :p

Le-am depozitat in beci pe toate :nlol: e o nebunie....si sunt de asa mare valoare unele si foarte frumoase...

Cu siguranta daca ar fi sa dau banii pe ele, nu i-as da....sunt destul de scumpe, mai ales cele pe leduri....am instalatii de brad, perdea de lumini pe leduri si niste stelute superbe care costa de la 25 E in sus :eek:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Noi 2009, 14:21 
Moderator Ghidul Miresei

ramonelle scrie:
Inca nu l-am decorat Carla...saptamana asta termin cu fizioterapia si sapt viitoare ma apuc de decoratiuni....cred ca ii printre singurele lucruri pe care le ador iarna, sarbatorile si sa decorez tot ce pot :ok:

Atunci miercuri cand vin cu telefonul (ca maine banuiesc ca aveti si voi inchis si eu nu o sa fiu pe acasa) o sa-ti aduc cate ceva pt magazin, sau pentru acasa...cum vrei :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Noi 2009, 14:39 
Diva

multumim mult fetelor pentru urari, si voua cu drag va dorim aceleasi lucruri. La multi ani si sotului tau, Clarut :-* si tie Ramo pentru ambii Andrei dragi.
Andrei zice ca va asteptam la un pahar de palinca sau de campari orange si niste tare cu fructe de padure, f f proaspete. deocamdata doar atat avem prin casa..dar preconizez ca in preajma sarbatorilor, daca veniti in vizita si la colindat, o sa avem MUUULT mai multe lucruri :drool: :drool:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Noi 2009, 14:52 
Diva

anidaaa scrie:

nu se compara cu emotiile de la nunta....acolo nu prea au fost :mellow:

ce emotii de nunta???acolo era fericire nu teama....
Adina, tu oricum nu are sens sa iti faci griji , draga mea.Daca nasti cu cezariana....si totul e programat..cu siguranta nu vei avea amintiri minunate ca si mine :D.
Mada, felicitari pt sarcina.Multa rabdare de acum incolo.
Fetelor....va invidiez pt intalnire.....m-am uitat acum la poze .Sunteti asa dragute toate....
miercuri si joi mi-am chemat si eu stilista,cosmeticiana acasa ca nu ma mai suport si pe duminica sper sa ies putin din casa.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Noi 2009, 14:56 
Diva

carlita scrie:

Eu nu vreau nimic, am atatea chestii...in fiecare an imi aduce iubitul o sumedenie de instalatii de brad, perdele de lumini de diverse culori (becuri si leduri), ghirlande, sat de iarna, chestii luminate facute din silicon si fibra optica.....ma credeti ca nu am unde sa le mai pun?....si imi pare atat de rau ca nu am o casa mai mare sa le pot insira pe toate... :nlol: oricum o parte le pastrez pentru cand o sa ma mut la casa mea....iar o parte din ele le mai fac cadou :p

Le-am depozitat in beci pe toate :nlol: e o nebunie....si sunt de asa mare valoare unele si foarte frumoase...

Cu siguranta daca ar fi sa dau banii pe ele, nu i-as da....sunt destul de scumpe, mai ales cele pe leduri....am instalatii de brad, perdea de lumini pe leduri si niste stelute superbe care costa de la 25 E in sus :eek:

pai si de unde le aduce iubitul tau?si eu vreau :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Noi 2009, 15:00 
Diva

logodnica scrie:
multumim mult fetelor pentru urari, si voua cu drag va dorim aceleasi lucruri. La multi ani si sotului tau, Clarut :-* si tie Ramo pentru ambii Andrei dragi.
Andrei zice ca va asteptam la un pahar de palinca sau de campari orange si niste tare cu fructe de padure, f f proaspete. deocamdata doar atat avem prin casa..dar preconizez ca in preajma sarbatorilor, daca veniti in vizita si la colindat, o sa avem MUUULT mai multe lucruri :drool: :drool:

La multi ani si din partea mea pt toti sarbatoritii :)Va pupa acum si Alexandru :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Noi 2009, 15:19 
Diva

buna fetele...va multumesc la toate de urari si de incurajari...sper sa am o sarcina usoara..deocamdata imi e greata aproape toata ziua...oare cat va mai tine chestia asta? saptamana asta merg sa fac toate analizele...am asa niste emotii...
la multi ani pentru cei ce poarta numele Sfantului Andrei, sa aveti parte de o pertrecere frumoasa si de cadouri.. :nparty:
adina iti urez o nastere usoara si sunt sigura ca fiind programata pe 6 decembrie la cezariana te va apara Dumnezeu si Sfantul Nicolae atat pe tine cat si pe bebelin.
va pup pe toate

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Noi 2009, 15:26 
Moderator Ghidul Miresei

laura_sandu scrie:
pai si de unde le aduce iubitul tau?si eu vreau :D

Laura, ti-am trimis un mail....defapt 2 :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Noi 2009, 15:27 
Diva

acum am si ticker...e mai oficial :tongue:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Noi 2009, 15:47 
Diva

madutz scrie:
buna fetele...va multumesc la toate de urari si de incurajari...sper sa am o sarcina usoara..deocamdata imi e greata aproape toata ziua...oare cat va mai tine chestia asta? saptamana asta merg sa fac toate analizele...am asa niste emotii...
la multi ani pentru cei ce poarta numele Sfantului Andrei, sa aveti parte de o pertrecere frumoasa si de cadouri.. :nparty:
adina iti urez o nastere usoara si sunt sigura ca fiind programata pe 6 decembrie la cezariana te va apara Dumnezeu si Sfantul Nicolae atat pe tine cat si pe bebelin.
va pup pe toate

greturile...te tin cat ai noroc.
Eu am avut toata sarcina o stare zici ca eram la decolarea avionului.....poate tu esti mai norocoasa.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Noi 2009, 18:10 
Diva

carlita scrie:

Laura, ti-am trimis un mail....defapt 2 :nlol:

si eu vreau :, si luminite si mail si de toate :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2032 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 102  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]