Ultima vizită a fost: Acum este 09 Iul 2025, 00:22

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 435 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 22  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: In ce stadiu suntem cu pregatirile - V
MesajScris: 01 Aug 2006, 12:18 
Diva

Citat:

super...exista si un minim...(X)

Exista si un min., dar ai grija ca s-ar putea sa nu mai gasesti ora la care vrei casatoria civila. Toata lumea se inghesuie cu 14 zile inainte sa gaseasca o ora potrivita pentru ei. Asa ca, daca ai casatoria civila sambata, cand e aglomerat, ar trebui sa mergi si tu cu 14 zile inainte.
E doar un sfat.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Aug 2006, 13:31 
Diva

Citat:

angelino...te rog, mult, da-mi si mie niste detalii, asa pe intelese ca la prosti ...stii ca avem nunta in aceeasi zi si asta inseamna ca trebuie sa depunem actele deodata...cam stiu ce acte trebuie dar cum e cu analizele medicale? cum e cu data de pe ele... si exact cu cate zile inainte de nunta trebuie depuse la primarie...sunt in plop...pls help...:flowers::flowers::flowers:

deci fii atenta! Tu saptamana asta trebuie neaparat sa m,ergi la o policlinica sa-ti ia aia sange si sa te "scaneze" la plamani! Bun! Cu analizele alea mergi cel tarziu vineri la medicul de familie si il rogi sa ti le vizeze si sa elibereze certificatul ala(in Bucuresti exista policlinici care vizeaza ele analizele si elibereaza certificatul prenuptial....contra unei taxe suplimentare de 400.000)! Data de pe certificat trebuie sa coincida cu data la care depui actele! In cazul nostru data trebuie sa fie 07.08.2006. Certificatul e valabil 14 zile. Daca faci calculul...el va expira fix pe 21 august, adik dupa data oficierii casatoriei! Sper ca am clarificat cat de cat!Iti tin pumnii...ca si eu m-am cam dat cu capul de pereti la faza asta!:lips::lips::lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Aug 2006, 16:16 
Diva

Citat:
am mai avansati si noi cu pregatirile...de fapt, mai avem doar bauturile si fructele...plus camasa si pantofi pentru el...maine iau rochia acasa...(X)

de maine intram pe ultima suta de metri...mai putin de 3 saptamani...

dj...spune-ne cum a fost...poze, poze, poze...

marti, pe 8.08 ma duc la prima proba....am emotii!!!!:huh:
vai de mine sunt terminata...mai am 1 luna si 6 zile...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Aug 2006, 19:50 
Diva

Citat:
deci fii atenta! Tu saptamana asta trebuie neaparat sa m,ergi la o policlinica sa-ti ia aia sange si sa te "scaneze" la plamani! Bun! Cu analizele alea mergi cel tarziu vineri la medicul de familie si il rogi sa ti le vizeze si sa elibereze certificatul ala(in Bucuresti exista policlinici care vizeaza ele analizele si elibereaza certificatul prenuptial....contra unei taxe suplimentare de 400.000)! Data de pe certificat trebuie sa coincida cu data la care depui actele! In cazul nostru data trebuie sa fie 07.08.2006. Certificatul e valabil 14 zile. Daca faci calculul...el va expira fix pe 21 august, adik dupa data oficierii casatoriei! Sper ca am clarificat cat de cat!Iti tin pumnii...ca si eu m-am cam dat cu capul de pereti la faza asta!:lips::lips::lips:

da...am inteles, sa traiti...:flowers:
deci trebuie doar sange si plamani,ok...si se pot si rezolva (cel putin, ale mele ca ale lui nu stiu inca)
da...poate totusi sa fie si data de 8, nu neaparat 7?
credeti-ma, deja am cosmaruri in legatura cu asta...ca nu o sa reusim sa bagam actele la timp...:mellow: , abia astept sa scap...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Aug 2006, 20:40 
Diva

Citat:

marti, pe 8.08 ma duc la prima proba....am emotii!!!!:huh:
vai de mine sunt terminata...mai am 1 luna si 6 zile...

tu ..........terminata???????? eu mai am 16 zile!!:D:D:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Aug 2006, 20:47 
Diva

Citat:

si eu, si eu.
Deja m-am plictisit si sictirit. Cum o fi asa sa fie! Sunt intr-un hal de obosita incat nici nu-mi mai pasa unele chestii. Ma mai ciondanesc, in schimb, un viitoarea soacra. M-a inebunit cu gaina pentru nasi!:gun::gun::gun:

fir-ar a draq de gaina.....ca si eu am discutii pe tema asta! Si le zic astora sa taca si ei nimik! Maica-mea are pata pusa!! Da-i dau eu cu vanish ....pana i se duce!! Singura sansa e sa vb cu cei de la restaurant!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Aug 2006, 21:02 
Diva

Citat:

nu gaina de la restaurant. Alta gaina. Nu stiu cum i se spune. Ploconul parca...:gun::gun:

E buna ideea cu vanishul.
Oricum am incredere cu nasica mea. E de treaba si nu accepta chestii d-astea. Dar soacra-mea nu pricepe ca nu merge la oricine cu gaina. Nu pricepe!!!!!!!!!!

n-ai mai ce sa le faci!!! idei preconcepute...de pe vremea lu' bunica! Nu poti sa le schimbi mentalitatea!:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Aug 2006, 15:43 
Diva

Ca sa ma incadrez la titlul post-ului:
-am cumparat pantofii pt el
-voal pt mine
-bratara
-dat comanda la prajituri(tortulete) pt invitati(pt acasa)
-programari peste programari la coafor, machiaj,etc
-cumparat bomboane pt marturii(migdale in cioc alba si capsuni in cioc neagra ....miammmi)
-cumparat vin in sticlute mici pt invitati -cadou la plecare
-am facut logodna-avem verighetele pe drapta(scurtam ceremonia in ziua x)
-mi-am cumparat manusi...tare dragute..(cate chesti ieftine sunt pe lipscani):ok:

No, cam atat pt acum...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Aug 2006, 15:53 
Diva

Citat:

Ce misto suna fata! Cumparat vin "in sticlute mici" pentru invitati la pleacare... frumos gest:lips:

Am gasit un vin la 250 ml, de la valduna, cabernet-rosu si ne-a placut mult.Da bine si nu costa mult-40.000.Merita invitatii...lol...sper.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Aug 2006, 15:58 
Senior

Citat:

:DFata, nici tu nu esti normala, mai zici de mine, cica dai cu vanish pe maica-ta:D
Eu cu fina nu joc dracu nici o gaina, in schimb cred ca mi-ar prinde bine una "la asternut" noaptea, s-o imbuc cu sotul meu ca doi zmei(X), adica daca mi-ar da-o mie finii asa negatita de joc doar fripta bine...:((:-`:D
Poate citeste fina mesajul, ce bine ar fi, NU VREAU S-O JOC, VREAU S-O HALESC!:devil:

Nasa, da vrei o gaina intreaga? Daca va dau doar cate un copan, ce zici? (X)(X):-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Aug 2006, 16:15 
Senior

Citat:

da, da. De acord, mai bine 2 copane mari:D:pdecat o gaina mica si anemica.(X)

pai vor fi babane copanele! :ok: :p:-`

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 435 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 22  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]