Ultima vizită a fost: Acum este 20 Mai 2025, 00:40

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 174 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: PENTRU VIITOARE MAMICI
MesajScris: 13 Apr 2006, 18:35 
Diva

Citat:

dc tu zici eu nu ma vad cu bebe decat dupa 30 de ani :) am zis ca noi suntem mai copii de fel si avem si ceva cariere de sustinut pana una alta

Dar daca incerci sa faci bebe la peste 30 de ani si te trezesti ca din diverse motive, nu poti sa faci (vina ta sau a lui)? Ce faci? Te mai chinui cativa ani si nu reuseti si apoi?
Mai bine incerci din timp !

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Apr 2006, 18:39 
Diva

Eu am 25 de ani acum si vrem sa incercam pe la anul sa facem bebe. Eu imi doresc foarte mult un copil, asa ca acum dupa ce ma marit am mana libera (nu mai pot comenta babele ca face copil si nici macar nu-i maritata). Din punctul asta de vedere de abia astept anul viitor!
Am o prietena care tre sa nasca zilele astea si eu is la fel de emotionata ca ea. De abia astept sa-i tin bebita, ca e fetita, in brate.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mai 2006, 14:00 
Diva

Eu voi face pe la 27 de ani un plod ...hai 2! Pana atunci sa nu aud de ei!!Acum am 25 de ani....o sa-mi mai traiesc si eu viata pana la 27!:-`:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mai 2006, 01:53 
Diva

Citat:
32 si 34 (noi vrem doi bebei)

Numai noi vrem de pe-acum (23-24 ani)? E nu-i nimic.Si noi 3 vrem...Deci m-apuc din timp..lol

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mai 2006, 19:20 
Diva

Citat:

Si eu vroiam 3:D Da pana la urma am ajuns la concluzia ca nu o sa ne permitem chiar 3:D Eu vreau 2, pereche;)

cred ca toti visam sa avem o fata si un baiat...eu m-as multumi si cu 2 baieti!:D:D:D:D

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 174 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]