Citat:
Adevarul este ca nasii ni i-am ales noi--sunt cei mai buni prieteni ai nostri, care ne-au fost alaturi in toate momentele vietii noastre de cuplu--si bune si rele. Si aici s-a comentat, dar a fost unul dintre lucrurile de la care nu am dat inapoi!
La fel va fi si cu rochia mea de mireasa...cu toate ca nu s-au lasat pana nu le-am promis ca voi merge impreuna cu ele sa o cumparam, ca doar "am nevoie de supravegherea unui adult"...dar am sa ma duc inainte singura si o sa-mi iau ce imi place mie--si pe urma pot sa urle cat or vrea!
Poate ca e urat din partea mea:~*, dar macar rochita mea sa fie cum vreau eu
alexandra, parerea mea este ca atunci cand te duci sa-ti alegi rochita indicat ar fi sa te duci ori cu nasa ori cu domnisoara de onoare. ca doar eu nu m-oi duce cu soacra mea si cu mama ar fi chiar ciudat pt mine si pt al meu iubitel. poate o sa ma duc cu maica-mea ca tot zicea ea acolo sa fie si ea de fata cand o cumpar una alta.
dar din moment ce stie ce rochie o sa am nu cred ca va fi nevoie. tot e bine sa mergi cu cineva apropiat varstei tale sau nasa sau domnisoara ta.