Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 01:12

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 277 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 14  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: In ce stadiu suntem cu pregatirile??
MesajScris: 14 Feb 2006, 20:09 
Diva

Citat:
Adevarul este ca nasii ni i-am ales noi--sunt cei mai buni prieteni ai nostri, care ne-au fost alaturi in toate momentele vietii noastre de cuplu--si bune si rele. Si aici s-a comentat, dar a fost unul dintre lucrurile de la care nu am dat inapoi!
La fel va fi si cu rochia mea de mireasa...cu toate ca nu s-au lasat pana nu le-am promis ca voi merge impreuna cu ele sa o cumparam, ca doar "am nevoie de supravegherea unui adult"...dar am sa ma duc inainte singura si o sa-mi iau ce imi place mie--si pe urma pot sa urle cat or vrea!
Poate ca e urat din partea mea:~*, dar macar rochita mea sa fie cum vreau eu

alexandra, parerea mea este ca atunci cand te duci sa-ti alegi rochita indicat ar fi sa te duci ori cu nasa ori cu domnisoara de onoare. ca doar eu nu m-oi duce cu soacra mea si cu mama ar fi chiar ciudat pt mine si pt al meu iubitel. poate o sa ma duc cu maica-mea ca tot zicea ea acolo sa fie si ea de fata cand o cumpar una alta.
dar din moment ce stie ce rochie o sa am nu cred ca va fi nevoie. tot e bine sa mergi cu cineva apropiat varstei tale sau nasa sau domnisoara ta.:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Feb 2006, 20:16 
Diva

Citat:

alexandra, parerea mea este ca atunci cand te duci sa-ti alegi rochita indicat ar fi sa te duci ori cu nasa ori cu domnisoara de onoare. ca doar eu nu m-oi duce cu soacra mea si cu mama ar fi chiar ciudat pt mine si pt al meu iubitel. poate o sa ma duc cu maica-mea ca tot zicea ea acolo sa fie si ea de fata cand o cumpar una alta.
dar din moment ce stie ce rochie o sa am nu cred ca va fi nevoie. tot e bine sa mergi cu cineva apropiat varstei tale sau nasa sau domnisoara ta.:ok:

Eu am fost chiar cu viitorul ginere...Am vazut si i-am zis ca va fi probabil aia...nu aveam cu cine sa merg ( nasa e toata ziua la serviciu, d-ra de onoare e la scoala si nu e din buc, iar sora-mea e conservatoare..)El se ruga la D-zeu sa gasesc ceva ....nu conta ce pt.el. %%-%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Feb 2006, 20:25 
Diva

Gina , asa e sa stii. iubitelul meu mi-a zis sa-mi gasesc o rochie care sa-mi placa mie si sa fie frumoasa. ieri ne-am uitat dupa costumul lui si ma intreba daca imi place costumul , lavariera , vesta . adevarul e ca arata super frumos ca ginerica.:rocker:
eu inca nu mi-am cumparat rochia va trebui sa-mi fac comanda dar cred ca o sa ma duc daca nu singura ori cu mama ca ginerica e la servici, nasa locuieste in alt oras,domnisoara de onoare are servici si ramane doar mama.(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Feb 2006, 20:38 
Diva

Citat:

Sa nu fie prea......surprins:p!

da asa vreau sa fie si al meu cat mai surprins si sa fiu cea mai frumoasa ca doar o adata in viata o sa fiu mireasa nu?;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Feb 2006, 20:44 
Diva

Citat:

Sa nu fie prea......surprins:p!

hihiih.......ca bine zici :heart::D:):D:););)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Feb 2006, 20:54 
Diva

Citat:

Pai da, surprins, dar sa nu fie prea surprins in sens...:((negativ! Noi am facut o conventie:, : cand ma hotarasc ce rochie vreau sa imi cumpar, merg cu el si ii arat 3-4 modele, printre care si rochia cu pricina. Si asa nici nu se considera ca a vazut rochia, sa ma vada imbracata nici atat, dar stie la ce sa se astepte si sa nu lesine in biserica !Asta fiindca deobicei ne spunem amandoi parerea asupra tot ce facem, si ne sfatuim si decidem asa incata sa fim amandoi multumiti!:p

stii care e ideea???? (?) Eu sunt de parere ca...el nu trebuie sa te vada IMBRACATA in rochie decat in ziua nuntii...:p...nu sa nu vada rochia..E o cadere de comun acord...Poate tu o iei verde ( daca fetei ii place verdele....ce sa-i faci??)si lui ii va fi rusine sa iasa cu tine asa din casa! So......%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Feb 2006, 21:03 
Diva

Citat:

stii care e ideea???? (?) Eu sunt de parere ca...el nu trebuie sa te vada IMBRACATA in rochie decat in ziua nuntii...:p...nu sa nu vada rochia..E o cadere de comun acord...Poate tu o iei verde ( daca fetei ii place verdele....ce sa-i faci??)si lui ii va fi rusine sa iasa cu tine asa din casa! So......%%-

poate chestia sa nu te vada imbracata in mireasa e considerata superstitie si mai bine eviti sa te vada imbracata cu ea. dar rochia poate sa o vada ,impactul il va avea cand te va vedea imbracata cu ea atunci va fi cu adevarat surprins!(X)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 277 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 14  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]