Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 05:45

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 243 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 13  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Luna de miere
MesajScris: 01 Mar 2006, 23:36 
Diva

Citat:
Nush, eu n-am nimic cu Turcia. Nu am fost pana acum, dar mai multi prieteni de-ai nostri au fost si mi-au zis ca e foarte misto. Uite, cand gasesc oferta pentru Grecia, iti trimit...cred ca o am la birou

ok..ar fi super..oricum noi asteptam sa apara la agentii ofertele pentru vara...avand in vedere ca nunta e in 19 august...o sa plecam in 21, cel tarziu 22...si vreau sa stam vreo 12-13 zile...in grecia pare ok si destul de accesbil...dar nu e batut in cuie...
stiu ca in luna august o sa fie mai scump dar acum asta e, le impacam cumva pe toate...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Mar 2006, 14:49 
Diva

Citat:

ok..ar fi super..oricum noi asteptam sa apara la agentii ofertele pentru vara...avand in vedere ca nunta e in 19 august...o sa plecam in 21, cel tarziu 22...si vreau sa stam vreo 12-13 zile...in grecia pare ok si destul de accesbil...dar nu e batut in cuie...
stiu ca in luna august o sa fie mai scump dar acum asta e, le impacam cumva pe toate...

cred ca toata lumea va alege o luna de miere la mare..pe plaja!!!:ok::lol::wok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Mar 2006, 16:52 
Diva

Citat:

Pai, normal. Cel putin asa gandesc eu:love:. Desi imi place, in general vorbind, mai mult muntele decat marea. As vrea totusi luna de miere sa-mi fie scaldata de soare, apa idilic de albastra si...privirile gingase ale lui iubi...si ale salvamarilor:D

:D:D:Dvorbea mica bagaboanta din tine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mar 2006, 16:53 
Diva

Citat:

Cine, eu? :rolleyes:
Clar :devil::~*

da...da ..dada tu ...:ok::ok::-`:D:D:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mar 2006, 16:54 
Diva

Citat:

:wok: Asta ne dorim si noi...daca s-ar putea sa mai vizitam cateva locuri, ar fi frumos, dar marea (sau oceanul:D) ramane atractia principala :)

nu uita de salvamari :p:p:p:pO:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mar 2006, 20:08 
Diva

Citat:
noi ne dorim sa mergem in Tenerife, pentru ca este mai special si este cu mare si cu soare si cu.... salvamari :D. am cerut oferte de la agentia mea si deocamdata mi le-au dat pe cele de anul trecut sa ne facem o idee :ok:

Nu fi egoista mica...dar...tie iti fac vreo reducere?? Hmmm.....Ca eu stiu ca daca mergi prin agentie , teoretic ar trebui sa iesi mai ieftin (dar dupa ce adaugi si comisionul lor....uiti de discount)! Asta e! Cand zic reducere ..ma gandesc sa nu-ti mai ceara si comisionul ala.:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mar 2006, 21:41 
Diva

Citat:

Si noi am fi vrut in tenerife, dar chiar azi am mers la o agentie si ne-au spus ca pretul variaza de la 2000 la 3500 euro:ermm: Mie mi se pare cam mult, fie ea si luna de miere.(X)(X)
Voi ce oferte ati primit?

e cam mult...pai nu face toata cheltuiala de la nunta cat luna de miere!!!:o:o:o:o:blink::unsure:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 243 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 13  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]