Ultima vizită a fost: Acum este 07 Iul 2025, 00:47

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 274 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 14  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: GINERE!!!!
MesajScris: 23 Feb 2006, 17:17 
Diva

Citat:

Ei, nici eu nu sunt "zid" :D ! Ascult pareri si tin cont de cele care imi plac, insa sunt unele lucruri, ca cele de care discutam, pe care nu le pot accepta. M-ar face sa ma simt prost, si mi-ar strica momentul! Asta este! Si eu discut cu ele, si ne sfatuim, incerc sa tin cont de ce vor si ele in altele ce tin de nunta, dar......atat:rolleyes:! Nu imi place sa fac acele obiceiuri, si le-am spus demult, de cand se mai discuta de nunti :p! Le-am explicat frumos, si din timp, asa ca nu s-a mai pus deloc problema. :,

azi.....nasa m-a dat pe spate...nu credeam, ca e asa nonconformista. A zis: fata : ...daca vrei rochie crem.......crem sa fie. sa cauti model de voal si cand iti gasesti ce-ti place sa ma suni sa vin sa ti-l iau!! e :cool::cool::cool: si o :lips::heart:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2006, 17:24 
Diva

Citat:

(X);):ok: Uraaa! Si? Ai convins pe toata lumea? Iti iei crem in final?

doar am vorbit cu ea si mi-a parut super:cool:...nu am apucat sa vorbesc cu
BABELE clanului....mi-e si frica...:ermm::x

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2006, 17:28 
Diva

Citat:

Ia-le ceva dulce si ceva de baut ce stii ca le place :p! Ca sa nu realizeze cand si-au dat acordul!(X):ok:;)
(X)(X)(X)(X):D:p:p:p ........tare buna ideea ta!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2006, 17:37 
Diva

Citat:

Sa stii ca si la mine au insistat sa-mi iau rochia alba da mama a fost prima care a cedat cand m-a vazut cu rochia asta. Nici n-am mai avut loc de ea in magazin(X) "O luam! P-asta o luam!" Era prima pe care am probat-o in magazinul ala. Am mai probat doua asa, doar sa zic si eu ca am probat mai multe rochii.
Daca e frumoasa si iti sta bine in ea, fii convinsa ca nu o sa zica nici una nimic.:wok::lips:

tu sugerezi...sa o cumpar...CREM...sa vina babele la nunta ....sa ma vada asa imbracata si sa faca infarct pe loc ( cand zic babema gandesc la maica-mea, la niste surori de-ale ei cu idei preconcepute...si cam atat....hai poate si niste distruse din familia lui mihai..tot asa batute-n cap) daca ai sti cat as vrea sa fac asa...dar mi-e scarba sa aud iar vorbe si scandal:x:x:x:x:x:((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2006, 18:58 
Veteran

Citat:

tu sugerezi...sa o cumpar...CREM...sa vina babele la nunta ....sa ma vada asa imbracata si sa faca infarct pe loc ( cand zic babema gandesc la maica-mea, la niste surori de-ale ei cu idei preconcepute...si cam atat....hai poate si niste distruse din familia lui mihai..tot asa batute-n cap) daca ai sti cat as vrea sa fac asa...dar mi-e scarba sa aud iar vorbe si scandal:x:x:x:x:x:((

ai testat terenul si au fost reticente daca ai surprize placute sa le placa si eu gasesc cremul mai placut ochiului si am fost tentata sa o iau crem asta e intr-o alta viata sper ca in asta :)e alba ca mi-a placut modelul.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2006, 19:13 
Diva

Citat:

Depinde si de model, si de cum iti vine...
Ca si eu vroiam alba, dar daca s-a nimerit ca asta sa-mi vina asa de bine....
Oricum, nu e chiar crem. E entre les deux, cum zice o colega:D
:love::lips::heart::lips::love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2006, 19:17 
Diva

Citat:

O sa va pun niste poze da cine stie ce o sa se inteleaga din ele, ca nu vreau sa fac poze imbracata in ea pana la nunta:D
Daca as gasi un manechin....
Chiar unde as putea sa gasesc unul?

habar n-am....sau poate ca da....tu lucrezi in buc..parca......incearca sa mergi cu troleul pe regina elisabeta....si pe partea dreapta...vezi ca se face o stradutza paralela cu calea victoriei...(pe colt cu magazinul tata&fiul cred)...si acolo in geam sunt manechine dezbracate...fotolii si nu mai stiu ce alte tampenii...poate sunt si pt. vanzare!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2006, 19:34 
Diva

Citat:

Pai spune-le asa: ca nasa ta nu e din localitate si vrea sa vada rochia! Si ca tu nu vrei sa iti faci poza imbracata in mireasa inainte de nunta ca esti superstitioasa, asa ca trebuie sa rezolvi cumva! Si asta ar fi rezolvarea! :flowers: Merge?:p

da...da trebuie sa le dea si o spagutza mik...ca stii romanu ca nu-si misca :back:daca nu e "motivat"

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 274 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 14  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]