Ultima vizită a fost: Acum este 31 Aug 2026, 04:20

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1292 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 65  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Aspirante la titlul de mamica
MesajScris: 25 Sep 2007, 16:16 
Diva

Citat:
Aoleu cand citesc ce scrieti pe aici , ma ia cu frica sa ma apropii de sotul meu daramite sa mai raman insarcinata...:((

nu trebuie sa-ti fie frica...nu toate avem probleme astea...la mine asa a fost sa fie...dar nu e timpul pierdut...o sa vina si randul lui gavrilut sa iasa in lume...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Sep 2007, 17:17 
Diva

Citat:

au inceput greturile?
le aveai si inainte sa faci testul?
oho!!! are ceva mazarica!!!!:kiss:eu astept sa iasa rezultatul hcg-ului sa vad daca a fost ceva sau care a fost problema...si in functie de asta stiu ce trebuie sa fac mai departe...cele 2 eco si progesteronul sau ce o zice...ma rog la d-zeu sa nu fi fost o sarcina si sa o fi pierdut-o...mai bine sa nu fi fost nimic si gata...

sa ne tii la curent :D... la mine greturile au inceput de duminica. inainte de a face testul nu aveam nimic, doar cateva zile de intarziere :D... dar acum ma termina greturile :x... nu stiu de ce se numesc "greturi de dimineata", ca pe mine ma tin toata ziua :((... in fine, nu vreau sa intru prea mult in detalii si nici sa va plictisesc :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Sep 2007, 00:06 
Diva

Gina, "greturi de dimineata" e doar o expresie asa scrie in toate cartile si asa si este. Mie imi era rau si dimineata, dar si mai si imi era seara. In plus mi se facea rau de la orice miros, nu suportam nimic, asa ca e ceva normal. Eu mancam multa paine prajita care cred ca m-a ajutat. Stai linistita, prin saptamana 11-12 mie mi-au trecut.
Sarcina usoara in continuare si asteptam vesti bune !!!
:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Sep 2007, 14:30 
Diva

Citat:

sa ne tii la curent :D... la mine greturile au inceput de duminica. inainte de a face testul nu aveam nimic, doar cateva zile de intarziere :D... dar acum ma termina greturile :x... nu stiu de ce se numesc "greturi de dimineata", ca pe mine ma tin toata ziua :((... in fine, nu vreau sa intru prea mult in detalii si nici sa va plictisesc :~*

am luat ieri seara rezultatul analizei. a iesit negativ. deci nu a fost bebe...:npray:
am rasuflat usurata. acum urmeaza alta luna de sperante, 2 eco si o analiza pt progesteron.
gina, sa ne povestesti ce si cum...cum evolueaza. nu ne plictisesti...asa stim si noi la ce sa na asteptam.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Sep 2007, 21:29 
Diva

Citat:

am luat ieri seara rezultatul analizei. a iesit negativ. deci nu a fost bebe...:npray:
am rasuflat usurata. acum urmeaza alta luna de sperante, 2 eco si o analiza pt progesteron.
gina, sa ne povestesti ce si cum...cum evolueaza. nu ne plictisesti...asa stim si noi la ce sa na asteptam.

care Gina e bortoasa? Eu stiam ca sunt doar 2 Gine ..eu si Gina D! Hmmmmmmm:blink::blink::blink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Sep 2007, 21:31 
Diva

Citat:

care Gina e bortoasa? Eu stiam ca sunt doar 2 Gine ..eu si Gina D! Hmmmmmmm:blink::blink::blink:

Frateee.....imi dau reply tot mie!!!! Ati innebunit cu toatele!!!!!!!! :o:o:o:o:o:o Si cica e scazuta natalitatea in Romania ...... (!)(!)(!)Fuck.....ma rog ...sa fiti sanatoase si sa aveti copii de lemn!! M-ati socat! Nu pot sa numesc asta decat disperare! :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2007, 13:23 
Diva

Citat:

Frateee.....imi dau reply tot mie!!!! Ati innebunit cu toatele!!!!!!!! :o:o:o:o:o:o Si cica e scazuta natalitatea in Romania ...... (!)(!)(!)Fuck.....ma rog ...sa fiti sanatoase si sa aveti copii de lemn!! M-ati socat! Nu pot sa numesc asta decat disperare! :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O

multumesc, cred... nu prea stiu ce sa raspund la faza asta :nbump:
GinaAngelina, eu am intrat sa-ti spun la multi ani si m-am bucurat cand am vazut ca ai mai scris si tu ceva. dar am vazut ce ai scris si m-ai lasat fara replica...
totusi, iti doresc la multi ani, sa fii fericita si sa ai parte de viata pe care ti-o doresti :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2007, 16:08 
Diva

Citat:

GinaAngelina, eu am intrat sa-ti spun la multi ani si m-am bucurat cand am vazut ca ai mai scris si tu ceva. dar am vazut ce ai scris si m-ai lasat fara replica...
totusi, iti doresc la multi ani, sa fii fericita si sa ai parte de viata pe care ti-o doresti :flowers:

(!)CARE E FAZA? eu nu am inteles ideea cu lemnu' si cu disperarea! in fine...LA MULTI ANI, GINAANGELINA!!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2007, 23:31 
Diva

Citat:
(!)CARE E FAZA? eu nu am inteles ideea cu lemnu' si cu disperarea! in fine...LA MULTI ANI, GINAANGELINA!!!!

Gina nu vrea copii si atunci oricine si-i doreste cade in galeata "disperatelor" :)))) eu cel putin asta inteleg :))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Oct 2007, 13:43 
Diva

Citat:

asa si trebuie, cristina :ok:... va fi totul ok, poate n-ar trebui sa te gandesti prea mult, mai ales daca nu ti s-au descoperit probleme medicale. tinem pumnii :-*
am fost la medic ;)... sunt in 7 saptamani, puiul nostru e cat un bob de mazare (noi ii spunem "mazarica" :D)... sotul meu imi spune acum "doamna pastaie" :D sau "kinder cu surprize" :D... e un scump, ce mai :love:... avem prima poza cu bebica si ma uit la ea ca sa stiu de ce suport greturile astea nesuferite :x

nu-mi vine sa cred!!! ma bucur mult pt voi! felicitari! sa fiti sanatosi! tu vei fi mereu pt mine dna creanga...pt ca felul in care scrii imi aduce aminte de creanga:) o sa aveti un mic geniu voi :nwink:
as vrea sa stiu, dc nu sunt indiscreta, fireste...il voiati acum sau pur si simplu s-a intamplat?!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Oct 2007, 13:49 
Diva

Citat:

Gina nu vrea copii si atunci oricine si-i doreste cade in galeata "disperatelor" :)))) eu cel putin asta inteleg :))

gina, ce tot faci?! ai starnit furtuni pe aici...ce ai vrut sa zici?

cristina, sa fii optimista! e o chestie ciudata, dar am observat ca toate merg mai bine cand esti multumita de tine.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Oct 2007, 13:54 
Diva

Citat:

nu-mi vine sa cred!!! ma bucur mult pt voi! felicitari! sa fiti sanatosi! tu vei fi mereu pt mine dna creanga...pt ca felul in care scrii imi aduce aminte de creanga:) o sa aveti un mic geniu voi :nwink:
as vrea sa stiu, dc nu sunt indiscreta, fireste...il voiati acum sau pur si simplu s-a intamplat?!

multumim :-*
categoric il vroiam. adica acum vreo 2 luni ne-am hotarat sa renuntam la mijloace de contraceptie si sa vedem ce si cand va iesi :D... sincera sa fiu, nu ne asteptam sa "iasa" asa repede, dar categoric ne bucuram :D... si, daca stau putin si ma gandesc, ma bucur ca a venit mai repede decat ne asteptam. avem prieteni care se chinuie de ani de zile sa aiba copii. suntem norocosi, n-a trebuit sa trecem prin asta :D... acum speram doar sa fim bine si sanatosi :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Oct 2007, 16:33 
Diva

Citat:

Imi cer scuze daca te-am ofensat cu replica mea .... eu am ramas m,uta cand am auzit ca si tu esti insarcinata! Am trecut peste socul ala :D si acum imi dau seama ca probabil comment-ul meu te-a ofensat! Imi cer scuze si iti doresc numai sanatate! Nastere usoara!:lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Oct 2007, 16:34 
Diva

Citat:

Da .... :nlol::nlol: cam asa e! Va rog sa nu ma judecati prea aspru! Va pup!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Oct 2007, 16:36 
Diva

Citat:

multumim :-*
categoric il vroiam. adica acum vreo 2 luni ne-am hotarat sa renuntam la mijloace de contraceptie si sa vedem ce si cand va iesi :D... sincera sa fiu, nu ne asteptam sa "iasa" asa repede, dar categoric ne bucuram :D... si, daca stau putin si ma gandesc, ma bucur ca a venit mai repede decat ne asteptam. avem prieteni care se chinuie de ani de zile sa aiba copii. suntem norocosi, n-a trebuit sa trecem prin asta :D... acum speram doar sa fim bine si sanatosi :D

Uite acum ... m-am uitat sa vad cand esti nascuta! Esti mai mare ca mine cu 2 ani .... e numai bine! Cer scuze din nou! :D Aveam impresia ca ai 24-26 de ani .... si deja mai vedeam o "minora" cu un copil in brate!:nlol::lips::lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Oct 2007, 17:26 
Diva

Citat:

Uite acum ... m-am uitat sa vad cand esti nascuta! Esti mai mare ca mine cu 2 ani .... e numai bine! Cer scuze din nou! :D Aveam impresia ca ai 24-26 de ani .... si deja mai vedeam o "minora" cu un copil in brate!:nlol::lips::lips:

stai linistita, nu m-am suparat, nu m-a revoltat replica ta. dar recunosc ca m-a intristat putin, atunci cand am citit-o :(... insa am respectat intotdeauna parerea altuia, chiar daca nu coincide cu a mea :D... nu ma astept sa ma aplaude lumea pentru deciziile luate, fiecare are dreptul la o opinie :ok:... asa ca, din punctul meu de vedere, nu ai de ce sa-ti ceri scuze :D... iar urarile erau facute cu toata inima :flowers: :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Oct 2007, 18:00 
Diva

Citat:

Nu te judeca nimeni..mai ai vreme sa iti schimbi parerea...nici eu nu voiam copii la 25-26 de ani...ceasul tau inca ii mititel si nu il auzi :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Oct 2007, 18:40 
Diva

Citat:

cat despre varsta... nu mi se pare relevant :D... adica mi se pare aiurea sa faci un copil prea devreme... dar la fel cred si despre casatorie (am mai spus, nu insist, nu-i inteleg pe cei care se casatoresc devreme (?))
insa nu cred despre mine ca am ajuns la varsta "buna" pentru a face copii :D... n-am facut niciodata ceva pentru ca "venise vremea" sau "ar cam fi fost cazul" (poate doar cand am intrat in clasa I, dar ma rog, ai mei m-au fortat :D)...
cred ca am facut-o pentru ca, intr-un moment de nebunie (trebuie sa fie nebunie, altfel nu te-ai arunca intr-o treaba de care toti iti spun ca e foarte grea :mellow:) ne-am zis amandoi "de ce nu? ce-o fi, o fi" :D
ok, hai c-am batut campii destul :D... scuzati :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Oct 2007, 18:41 
Veteran

Citat:

Ce facem, Ginuto, revolutionam forumul? :nlol: Las' ca mai ai timp suficient sa-ti doresti copii si mama ce-o sa ma mai amuze asta! Nu de alta, dar si eu la varsta ta n-aveam nici o treaba, iar acu' visez cu ochii deschisi momentul. :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Oct 2007, 18:58 
Diva

Citat:

Ce facem, Ginuto, revolutionam forumul? :nlol: Las' ca mai ai timp suficient sa-ti doresti copii si mama ce-o sa ma mai amuze asta! Nu de alta, dar si eu la varsta ta n-aveam nici o treaba, iar acu' visez cu ochii deschisi momentul. :p

eu inca nu visez...sincer chiar mi-e frica.Frica si de sarcina, si de faptul ca va trebui sa imi aloc tot timpul pt un bebel si nu o sa mai fac nimic din ce fac in mod normal.cred ca sunt foarte egoista.....dar eu pana nu sunt pregatita nu ma apuc sa fac copii.Si cel mai tare ma dispera ca ma intreaba toata lumea si ma preseaza sa fac inainte de 30 de ani, ca nu mai am mult....(X)(X)(X)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1292 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 65  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]