Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 15:23

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2403 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 121  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata - Vol. X
MesajScris: 30 Apr 2009, 00:39 
Diva

Citat:

are legatura, daca este asa din anumite cauze

dar daca asa s-a nascut cu el, nu influenteaza cu nimic.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Apr 2009, 00:57 
Diva

Citat:

dar daca asa s-a nascut cu el, nu influenteaza cu nimic.

dupa cum am spus si mai sus, din anumite cauze

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Apr 2009, 01:10 
Diva

fetelor, azi am fost intamplator, la niste cursuri pentru mamici si tatici organizate la Spitalul Filantropia. nu cred ca fac reclama, ca sunt cursuri gratuite si chiar e frumos ca se mai intampla si la noi astfel de lucruri in sprijinul viitorilor parinti. in plus, eu nici macar nu merg sa nasc acolo.
Vreau sa va spun ca am ramas foarte placut impresionata de cum arata acel spital. auzisem ca l-au renovat si ca l-au dotat, insa acum vazand totul cu ochii mei, chiar e altceva. plus ca personalul de acolo a fost f dragut. felicitari managerului acelui spital. am zis ca e bine sa spun si lucruri frumoase despre sistemul de aici, atunci cand chiar se intampla lucruri frumoase.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Apr 2009, 01:25 
Diva

Citat:
fetelor, azi am fost intamplator, la niste cursuri pentru mamici si tatici organizate la Spitalul Filantropia. nu cred ca fac reclama, ca sunt cursuri gratuite si chiar e frumos ca se mai intampla si la noi astfel de lucruri in sprijinul viitorilor parinti. in plus, eu nici macar nu merg sa nasc acolo.
Vreau sa va spun ca am ramas foarte placut impresionata de cum arata acel spital. auzisem ca l-au renovat si ca l-au dotat, insa acum vazand totul cu ochii mei, chiar e altceva. plus ca personalul de acolo a fost f dragut. felicitari managerului acelui spital. am zis ca e bine sa spun si lucruri frumoase despre sistemul de aici, atunci cand chiar se intampla lucruri frumoase.

buna seara , fetelor.
am ajuns si eu acasa, in sfarsit:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Apr 2009, 01:34 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:

buna seara , fetelor.

Buna seara, am ajuns si eu acasa.

Mi-am achizitionat 4 pesti :hap_d: (deocamdata) ...sper sa-mi ajunga maine acvariul (X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Apr 2009, 01:34 
Diva

Citat:

buna seara , fetelor.

buna fetele
si eu abia am ajuns:sad:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Apr 2009, 01:38 
Diva

Citat:
ca sa schimb un pic subiectul...ce se aude cu epidemia asta de gripa? se inchid granitele acolo?

clarut la tine ce se aude? tu te pregatesti de venit incoace...citeam acum un articol ca UE a banned zboruri catre US si Mexic...

eu cred ca se exagereaza prea mult... e prea mult spectacol ca si cu gripa aviara...oricum daca e noi suntem vai de mama noastra ca nu avem nici un fel de vaccin...ca noi ca de obicei nu suntem pregatiti pentru nimica , guvernul/autoritatiile o'r sa fie luate prin surprindere ca de obicei:mellow:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Apr 2009, 01:41 
Diva

Citat:
eu cred ca se exagereaza prea mult... e prea mult spectacol ca si cu gripa aviara...oricum daca e noi suntem vai de mama noastra ca nu avem nici un fel de vaccin...ca noi ca de obicei nu suntem pregatiti pentru nimica , guvernul/autoritatiile o'r sa fie luate prin surprindere ca de obicei:mellow:

eu nici macar nu ma stresez cu treaba asta.
tin minte ca si cu gripa aviara a fost multa mediatizare si multi bani cheltuiti aiurea.
sincer imi pare si...asa departe subiectul.Asa ca ce nu ma afecteaza si nu ma atinge...nu ma prea intereseaza.cred ca m-a transformat sarcina intr-o nepasatoare:nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Apr 2009, 02:04 
Diva

NA' seara dragelor vad ca va preocupa si pe voi gripa eu mi-am anulat vacanta in america ca nemti astia sunt catastrofal de precautii si te pun la tot felu de teste si injectii si nu sunt bune nici pt mine nici pt bebe asa ca:-` asteptam sa treaca gripa

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Apr 2009, 02:18 
Diva

Citat:
NA' seara dragelor vad ca va preocupa si pe voi gripa eu mi-am anulat vacanta in america ca nemti astia sunt catastrofal de precautii si te pun la tot felu de teste si injectii si nu sunt bune nici pt mine nici pt bebe asa ca:-` asteptam sa treaca gripa

eu cred ca e nitel mai grav decat la gripa aviara...sa speram ca va fi bine si ca ne va ajuta Dumnezeu sa nu ajunga si pe aici.ca vorba voastra,nu suntem pregatiti.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Apr 2009, 03:05 
Diva

Citat:

eu cred ca e nitel mai grav decat la gripa aviara...sa speram ca va fi bine si ca ne va ajuta Dumnezeu sa nu ajunga si pe aici.ca vorba voastra,nu suntem pregatiti.

da si eu cred ca e mai grav...cam mor oamenii pe capete si se raspandeste super rapid...si mai gasesc si articolul asta de azi

"The Geneva-based World Health Organization on Wednesday raised its alert level for the fast-spreading swine flu to its next-to-highest notch, signaling a global pandemic could be imminent."

:((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Apr 2009, 03:07 
Diva

noapte buna!:.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Apr 2009, 03:08 
Diva

Citat:

da si eu cred ca e mai grav...cam mor oamenii pe capete si se raspandeste super rapid...si mai gasesc si articolul asta de azi

"The Geneva-based World Health Organization on Wednesday raised its alert level for the fast-spreading swine flu to its next-to-highest notch, signaling a global pandemic could be imminent."

:((

hmmm.....nu ma speriati.....:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Apr 2009, 03:09 
Diva

(X)(X)(X) :((:nmarried:9 zile!!!!!!!!!!!:o

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Apr 2009, 03:11 
Diva

Citat:

hmmm.....nu ma speriati.....:(

eu nu ma prea panichez usor da cand vad ca se iau asa masuri...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Apr 2009, 03:11 
Diva

Citat:

noi nu suntem pregatiti nici daca prima ninsoare e in 15 dec cand e normal sa ninga.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Apr 2009, 03:15 
Diva

Citat:

noi nu suntem pregatiti nici daca prima ninsoare e in 15 dec cand e normal sa ninga.

cred ca de aia sunt si asa multi morti in Mexic...cam asa cred ca sunt si ei "pregatiti"...aici cazurile din New York cica sunt tratate...copilul din Texas care a murit era venit in vizita din Mexic...ma gandesc ca nu l-au tratat de la inceput si de aia a murit saracul :(

pe mine ma sperie ideea sa venim in Rom si sa ne trezim ca ori ne baga acolo in carantina si pierdem vremea asa ori nu ne mai lasa sa ne intoarcem inapoi ca or inchide granitele :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Apr 2009, 03:24 
Diva

Citat:

cred ca de aia sunt si asa multi morti in Mexic...cam asa cred ca sunt si ei "pregatiti"...aici cazurile din New York cica sunt tratate...copilul din Texas care a murit era venit in vizita din Mexic...ma gandesc ca nu l-au tratat de la inceput si de aia a murit saracul :(

pe mine ma sperie ideea sa venim in Rom si sa ne trezim ca ori ne baga acolo in carantina si pierdem vremea asa ori nu ne mai lasa sa ne intoarcem inapoi ca or inchide granitele :(

cand aveti programat concediul?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Apr 2009, 03:27 
Diva

Citat:

cand aveti programat concediul?

in 18 mai...mai avem inca vreme sa urmarim desfasurarea evenimentelor...dar nu imi place sa imi schimb pe ultim minut planurile :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Apr 2009, 03:36 
Diva

Citat:

in 18 mai...mai avem inca vreme sa urmarim desfasurarea evenimentelor...dar nu imi place sa imi schimb pe ultim minut planurile :(

pana atunci chiar ai timp sa te gandesti.nu te stresa de pe acum.vei lua o decizie atunci, daca e cazul.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2403 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 121  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]