Ultima vizită a fost: Acum este 07 Iul 2025, 00:48

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2243 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 113  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata! - vol. VI
MesajScris: 20 Mar 2008, 16:19 
Diva

Citat:
Bine v-am gasit fetele...
Da, da, destul de costisitor. Si pe la noi se iau cadouri, dar nu asa scumpe... sau, fiecare ia ce vrea pana la urma. Noi ne platim singuri toate cheltuielile nuntii, deci si cadourile nasilor. Cand ne-am dus sa vorbim cu ei am luat o sticla de vin si un pachet de cosmetice pt ea. O sa le mai luam cand mai mergem pe la ei, la un moment dat, o icoana mai deosebita, ca am observat ca au doar una din aceea mai ieftinuta. Sun o familie tanara si ei si cu venituri medii.

nici la noi nu se iau cadouri la nasi - doar tortul de la receptie si buchetele naselor

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2008, 16:51 
Veteran

Citat:

nici la noi nu se iau cadouri la nasi - doar tortul de la receptie si buchetele naselor

Sa nu se inteleaga ca ei ne-au cerut ceva, a zis ca nu au pretentii deloc dar asa m-am gandit eu, e folositor si scap de toata nebunia aia, un cadou mare si bun. :champagne:;)bine ca nu o sa dau acum 50 mil pe el. Am vazut unul frumos la 17 mil daca nu gasesc asa in banii astia, ma reprofilez

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2008, 16:54 
Diva

Sa astepte ei mult si bine pana cand o sa le cumpar eu un LCD, dar un set de pahare de cristal le stau in gat.Nu fac bani cu ciocanul.Eu asa gandesc, dar fiecare face cum vrea

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2008, 16:56 
Veteran

fetelor priviti prima rochie de mireasa de la galerie - imi place asa de mult - vreau si euuuuuuuuu:((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2008, 17:06 
Veteran

Citat:
Sa astepte ei mult si bine pana cand o sa le cumpar eu un LCD, dar un set de pahare de cristal le stau in gat.Nu fac bani cu ciocanul.Eu asa gandesc, dar fiecare face cum vrea

ce tare esti mi-ai placut la faza asta si eu tot asa ma gandeam dar au seturi o gramada de toate felurile si pahare si farfurii. Asa ca odata si bine.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2008, 17:14 
Diva

si care este problema mea daca au sau nu, eu le cumpar si cu asta basta.sa faca ce vor cu el dupa aceea pe mine nu ma intereseaza si doar de atata am avut bani

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2008, 17:18 
Diva

Citat:
fetelor priviti prima rochie de mireasa de la galerie - imi place asa de mult - vreau si euuuuuuuuu:((

E foarte frumoasa ...si mie imi place foarte mult:nblink:...daca-ti place , de ce nu iti iei asa ceva?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2008, 17:19 
Veteran

Citat:
E foarte frumoasa ...si mie imi place foarte mult:nblink:...daca-ti place , de ce nu iti iei asa ceva?

fata care a pus poza la galerie este din Iasi, eu inca nu am vazut modelul asta in ploiesti,

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2008, 17:21 
Diva

Citat:
si care este problema mea daca au sau nu, eu le cumpar si cu asta basta.sa faca ce vor cu el dupa aceea pe mine nu ma intereseaza si doar de atata am avut bani

La noi e invers...nasii le cumpara finilor cadouri pe langa cinste...de obicei seturi de farfurii sau tacamuri, etc....noi n-am primit pentru ca nasii nostri sunt din Bucuresti si nu stiau de obiceiul asta ...probabil asteptau ei de la noi:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2008, 17:23 
Diva

Citat:

fata care a pus poza la galerie este din Iasi, eu inca nu am vazut modelul asta in ploiesti,

Mie daca mi-ar place rochita atat de mult , m-as duce si pana in Iasi dupa ea:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2008, 17:24 
Diva

Citat:

Oricum mai sunt 6 luni pana la nunta, asa ca poti sa mai astepti , poate apare

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2008, 17:25 
Diva

Si la noi nasi ofera cadou mirilor pe langa dar, dar si mire le dau cadou, asta in zona noastra inseamna colaci>inainte colaci erau formati dintr-un cos plin cu faina, zahar chestii de genul acesta

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2008, 17:34 
Veteran

Citat:
Si la noi nasi ofera cadou mirilor pe langa dar, dar si mire le dau cadou, asta in zona noastra inseamna colaci>inainte colaci erau formati dintr-un cos plin cu faina, zahar chestii de genul acesta

Asa e si la noi. Marrya incepi sa ma faci sa am indoieli asupra cadoului.:-`:-`:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2008, 21:59 
Diva

Citat:

Asa e si la noi. Marrya incepi sa ma faci sa am indoieli asupra cadoului.:-`:-`:D

buna seara, fetelor.ce faceti?
sunteti cam off topic......

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2008, 22:54 
Diva

Citat:

seara buna, fetelor!
ce mai faceti? eu am scapat azi de evaluare pt ca nu a mai aj formatorul, dar maine nu cred ca mai scap asa usosr :D
chiar dc sunt off topic cum zice si Laura, noi le-am facut cadouri nasilor, dar nu de valori asa mari ca al unui lcd. si la noi se obisnuieste ca si nasii sa faca cadouri mirilor.de la nasi am primit cadouri doar eu:nwink: (mirele meu nu):p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2008, 22:54 
Diva

Citat:

seara buna, fetelor!
ce mai faceti? eu am scapat azi de evaluare pt ca nu a mai aj formatorul, dar maine nu cred ca mai scap asa usosr :D
chiar dc sunt off topic cum zice si Laura, noi le-am facut cadouri nasilor, dar nu de valori asa mari ca al unui lcd. si la noi se obisnuieste ca si nasii sa faca cadouri mirilor.de la nasi am primit cadouri doar eu:nwink: (mirele meu nu):p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mar 2008, 00:27 
Veteran

Citat:

seara buna, fetelor!

deci am inteles vi se pare ca e prea mult nu? ok o sa ma gandesc la altceva sau mai bine ii intreb ce vrea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mar 2008, 00:54 
Diva

Citat:

deci am inteles vi se pare ca e prea mult nu? ok o sa ma gandesc la altceva sau mai bine ii intreb ce vrea.

mult prea mult. de cele mai multe ori cadourile sunt simbolice...dar acum depinde si de pretentiile nasilor si de buzunarele finilor:nwink:#
noi le-am luat ce au vrut, dar oricum au fost cadouri mai ieftinele...adik 2 seturi de pat, un tv auto(la 2 perechi de nasi)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mar 2008, 01:25 
Veteran

Citat:

mult prea mult. de cele mai multe ori cadourile sunt simbolice...dar acum depinde si de pretentiile nasilor si de buzunarele finilor:nwink:#
noi le-am luat ce au vrut, dar oricum au fost cadouri mai ieftinele...adik 2 seturi de pat, un tv auto(la 2 perechi de nasi)

Asa e dar noi tinem mult la nasii nostrii si voiam ceva de care sa le aduca mereu aminte de noi, ei au mai cununat odata si ceilalti fini le-au luat o oglinda la baie si nasa mi-a zis ca de fiecare data cand se uita in oglinda se gandeste la finii ceilalti. N-as vrea nici sa le iau ceva de 1, 2 mil, off :(( sau o las pe mama? :-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mar 2008, 01:26 
Diva

Seara buna fetele... iar ma simt obosita. Eu cred ca e de la primavara. Oboseala, ca oboseala, e normal ca doar muncesc, nu stau degeaba. Dar mai rau e ca n-am chef deloc de munce. Desi am un job placut si care imi place. Dimineata plec fara chef de acasa, imi revin pe parcurs bineinteles, dar... mi-as lua concediu. :unsure: am avut concediu si intre 11 si 16 februarie. Offff, e de la primavara! Si saptamana viitoare pleaca si al meu la Predeal la un curs care va dura 3 luni. Vine acasa in week-end...

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2243 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 113  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]