Ziua de 8 martie să fie un prilej de bucurie pentru voi toate, să simţiţi mai puţin apăsarea grijilor, iar gândurile şi sufletul să vi se umple de căldura primăverii! La Multi Ani cu întârziere, scumpele mele !
abia am reuşit să recuperez, vorbăreţelor...
vai ce aţi mai miresit despre prăjiturele... mie nu-mi plac în mod deosebit, chiar şi de sărbători mănânc 1 sau 2 şi... gata !!!
v-am părăsit câteva zile, am fost ocupată cu câteva mici detalii pt nunţi...
în câteva cuvinte:
* am stabilit cu preotul ora 16 pt nunta din TM
* comanda pt rochiţă o voi face la CJ imediat după Paşti şi durează aproximativ 3-4 săptămâni
* am găsit modelul de mărturii pt una din nunţi, trebuie doar să tragă soacra la maşină o cusătură
* mi-am cumpărat perforator de hârtie în formă de fluturaş
* invitaţiile trebuie tăiate şi tipărite textele
* mi-am cumpărat perechea de pantofi pt schimb
* am stabilit ca şedinţa foto de la TM, să o facem a 2-a zi după nuntă... ca să nu fim presaţi de timp şi să putem face pozele în toate locaţiile dorite
Nico - super ideea cu albumul foto. ai lucrat ceva la el... o să-i faci o supriză placută miresoiului. bine că aţi rezolvat cu bucătarul, ai scăpat de o altă grjiă
Jamilla - sper să reuşiţi să stabiliţi totul la biserica cea nouă. rochiţa ta este divină şi accesoriile sunt deosebite. o să fi o miresică frumoasă şi împlinită alături de miresoi. aşteptăm şi pozicile cu voalul
Elyt - multă sănătate !!! sper să nu te mai "supere" bebe şi să fie cuminţel
Puffy - ţi-am dat câte un vot pt plantaţie de câte ori am intrat. succes în continuare
Simo - hai că m-am amuzat un pic cu nervişorii vărsaţi pe tastatură, draga de tine... cred că toate avem momente de astea... o să treacă ! miresoii ne iubesc şi ne înţeleg până la capăt
Flori - felicităriiiiiii !!! wow, câte ţi-ai achiziţionat... te-ai apucat serios de treabă. spor
Keke - îmi plac fff tare mărturiile alea din saten cu bombonele. păcat că nu mai au aşa ceva... mi-aş fi făcut de cap şi comandam. şi figurinele de tort sunt faine... cea cu mireasa în cârca miresoiului şi cea în care mireasa îl trage de picior pe miresoi. nebunieeee !!!
Anamaria - să vă bucuraţi de casuţă, să vă fie de folos şi să fiţi fericiţi împreună
Manu - superbeeeee florile din ataşamentul de 8 martie !!! le adooor
Vanessa - arată superb aranjamentul pt maşini. aşa am stabilit şi eu cu firma deco... la nunta din TM aranj va fi cu gypsophila mov, iar la AB cu gerbera roşu închis/vişiniu
Carlita - ce frumoasă eşti, scumpa !! buchetul arată super frumos... are şi un fluturaş
PS:
Jamilla să nu cumva să te mai gândeşti să ştergi blogul. e super tareeeeeeee !!

Roxi, Elogio, Dienuka... ştiti ceva de ele ?
vă pupăcesc pe toate, dragele mele