Ultima vizită a fost: Acum este 20 Mai 2025, 00:33

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1998 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 100  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (III)
MesajScris: 08 Mar 2010, 17:50 
Moderator Ghidul Miresei

Keke...dai un miel la Paste ca m-ai botezat :nlol:

Si mie imi plac bijuteriile alese de Jami pentru cand va fi mireasa :,

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mar 2010, 17:57 
Veteran

Ups, scuze greseala de tipar..m-am grabit sa scriu si nici nu am vazut ... :wall: Tre sa pregatesc mielul... :nlol: :nlol: :nlol: :party: :party:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mar 2010, 18:00 
Moderator Ghidul Miresei

Keke_Kitty scrie:
Ups, scuze greseala de tipar..m-am grabit sa scriu si nici nu am vazut ... :wall: Tre sa pregatesc mielul... :nlol: :nlol: :nlol: :party: :party:

la protap, te rog :\

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mar 2010, 18:38 
Veteran

si bine condimentat...hai ca mi s-a facut pofta :food: :food: :drool: :drool:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mar 2010, 18:42 
Moderator Ghidul Miresei

da, da...dar mai asteptam pana la Paste :D

Ce plictiseala e azi, unde sunt fetele? :) ...eu acum beau o cafeluta si apoi plec de acasa...mergem la un rest. mai multe cupluri asa de 8 martie :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mar 2010, 18:59 
Veteran

Fetele azi sunt ocupate vad....ce frumos..iesiti in oras cu totii....eu sunt singura acasa ca al meu e plecat cu munca... :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mar 2010, 19:06 
Veteran

Distractie placuta Carlita in oras! O seara frumoasa! :hug: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mar 2010, 19:09 
Moderator Ghidul Miresei

Multumesc frumos Keke, deasemenea va doresc si eu tuturor o seara superba alaturi de cei dragi :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mar 2010, 19:24 
Veteran

LA MULTI ANI fetelor,sa fiti sanatoase fericite si sa aveti parte de multa iubire :hug:

Fişiere ataşate:
Comentariu fişier: pentru cele mai scumpe miresici
watermark[1][1].jpg
watermark[1][1].jpg [ 74.48 KiB | Vizualizat de 4206 ori ]
Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mar 2010, 20:14 
Diva

carlita scrie:
da, da...dar mai asteptam pana la Paste :D

Ce plictiseala e azi, unde sunt fetele? :) ...eu acum beau o cafeluta si apoi plec de acasa...mergem la un rest. mai multe cupluri asa de 8 martie :)

foarte dragut!
al meu lucreaza azi pana tarziu.. deci.. ma bag in bucatarie de acum, ca tot am ajuns acasa.
s-a intors iarna.. s-a pus zapada pe jos :O

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Mar 2010, 00:10 
Moderator Ghidul Miresei

Cat_Eyes scrie:
foarte dragut!
al meu lucreaza azi pana tarziu.. deci.. ma bag in bucatarie de acum, ca tot am ajuns acasa.
s-a intors iarna.. s-a pus zapada pe jos :O

Am ajuns acasa, a fost f frumos...am mai primit o multime de flori :,
La noi nu este zapada, astazi nu a nins dar a fost frig...dar sunt bucuroasa ca am primit o invitatie la nunta in Grecia, se insoara patronul lui iubitul meu si o sa mergem cu totii de la firma...dar mai este pana atunci, e abia in septembrie nunta :,

Noapte buna!!! Eu ma pun in pat la un film :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Mar 2010, 01:48 
Veteran

Ziua de 8 martie să fie un prilej de bucurie pentru voi toate, să simţiţi mai puţin apăsarea grijilor, iar gândurile şi sufletul să vi se umple de căldura primăverii! La Multi Ani cu întârziere, scumpele mele ! :flowers:

abia am reuşit să recuperez, vorbăreţelor... :argue:
vai ce aţi mai miresit despre prăjiturele... mie nu-mi plac în mod deosebit, chiar şi de sărbători mănânc 1 sau 2 şi... gata !!! :huh:
v-am părăsit câteva zile, am fost ocupată cu câteva mici detalii pt nunţi... :clap:
în câteva cuvinte:
* am stabilit cu preotul ora 16 pt nunta din TM
* comanda pt rochiţă o voi face la CJ imediat după Paşti şi durează aproximativ 3-4 săptămâni :hap_w:
* am găsit modelul de mărturii pt una din nunţi, trebuie doar să tragă soacra la maşină o cusătură
* mi-am cumpărat perforator de hârtie în formă de fluturaş :nblink:
* invitaţiile trebuie tăiate şi tipărite textele
* mi-am cumpărat perechea de pantofi pt schimb :had_d:
* am stabilit ca şedinţa foto de la TM, să o facem a 2-a zi după nuntă... ca să nu fim presaţi de timp şi să putem face pozele în toate locaţiile dorite :ok:

Nico - super ideea cu albumul foto. ai lucrat ceva la el... o să-i faci o supriză placută miresoiului. bine că aţi rezolvat cu bucătarul, ai scăpat de o altă grjiă :nblink:
Jamilla - sper să reuşiţi să stabiliţi totul la biserica cea nouă. rochiţa ta este divină şi accesoriile sunt deosebite. o să fi o miresică frumoasă şi împlinită alături de miresoi. aşteptăm şi pozicile cu voalul :hug:
Elyt - multă sănătate !!! sper să nu te mai "supere" bebe şi să fie cuminţel :flowers:
Puffy - ţi-am dat câte un vot pt plantaţie de câte ori am intrat. succes în continuare :ok:
Simo - hai că m-am amuzat un pic cu nervişorii vărsaţi pe tastatură, draga de tine... cred că toate avem momente de astea... o să treacă ! miresoii ne iubesc şi ne înţeleg până la capăt :love:
Flori - felicităriiiiiii !!! wow, câte ţi-ai achiziţionat... te-ai apucat serios de treabă. spor :p
Keke - îmi plac fff tare mărturiile alea din saten cu bombonele. păcat că nu mai au aşa ceva... mi-aş fi făcut de cap şi comandam. şi figurinele de tort sunt faine... cea cu mireasa în cârca miresoiului şi cea în care mireasa îl trage de picior pe miresoi. nebunieeee !!! :hap_w:
Anamaria - să vă bucuraţi de casuţă, să vă fie de folos şi să fiţi fericiţi împreună %%-
Manu - superbeeeee florile din ataşamentul de 8 martie !!! le adooor :ndance:
Vanessa - arată superb aranjamentul pt maşini. aşa am stabilit şi eu cu firma deco... la nunta din TM aranj va fi cu gypsophila mov, iar la AB cu gerbera roşu închis/vişiniu :had_d:
Carlita - ce frumoasă eşti, scumpa !! buchetul arată super frumos... are şi un fluturaş :love:

PS: Jamilla să nu cumva să te mai gândeşti să ştergi blogul. e super tareeeeeeee !! :woow: :clap:
Roxi, Elogio, Dienuka... ştiti ceva de ele ? :blink:

vă pupăcesc pe toate, dragele mele :hug: :lips:

:ncouple: 17 iulie 2010 - Timişoara
:ncouple: 24 iulie 2010 - Alba Iulia

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Mar 2010, 02:16 
Veteran

Poate nu ştiaţi că nu există doar nunta de argint, de aur şi de diamant… :huh: Iată semnificaţia fiecărei aniversări:
1 an - nunta de hârtie
2 ani - nunta de bumbac
3 ani - nunta de piele
4 ani - nunta de fructe sau de flori
5 ani - nunta de lemn
6 ani - nunta de zahăr sau de fier
7 ani - nunta de lână sau de cupru
8 ani - nunta de bronz sau de lut
9 ani - nunta de răchită
10 ani - nunta de tinichea sau de aluminiu
11 ani - nunta de oţel
12 ani - nunta de mătase
13 ani - nunta de dantelă
14 ani - nunta de fildeş
15 ani - nunta de cristal
20 ani - nunta de porţelan
25 ani - nunta de argint
30 ani - nunta de perlă
35 ani - nunta de coral
40 ani - nunta de rubin
45 ani - nunta de safir
50 ani - nunta de aur
55 ani - nunta de smarald
60 ani - nunta de diamant
65 ani - nunta de alabastru
70 ani - nunta de platină

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Mar 2010, 02:48 
Veteran

Ghidul Miresei te va ajuta să nu uiţi: printează această listă şi studiaz-o din când în când, măcar cu o săptămână înainte de nuntă.

1. Cu o zi înainte de nuntă, nu exagera cu alcoolul şi sfătuieşte-ţi şi mirele să procedeze la fel. Nu e deloc plăcut să fii mahmur la propria ta nuntă !
2. În ziua nunţii, fă-ţi puţin timp doar pentru tine. Poate vrei să stai să te gândeşti la tot ce te aşteaptă. Sau poate vrei să-ţi bei cafeaua în locul tău preferat. Sau poate vrei o jumătate de oră în care să fii doar tu cu cea mai bună prietenă ori doar tu cu ai tăi. Timpul e preţios! Oferă-ţi puţin timp, ţie !
3. Ziua nunţii tale trece la fel de repede ca orice zi. Depinde doar de tine să te bucuri de fiecare minut. Ca să ai timp să te bucuri, încearcă să delegi cât mai multe sarcini unor persoane de încredere. Nu te transforma într-o mireasă obsedată să controleze ea tot. Pentru asta există domnişoare de onoare, cavaleri de onoare, naşi, socrii, organizatorul nunţii, DJ, şef de sala. Apelează la un maestru de ceremonii specializat sau explică foarte clar unui prieten ce aştepţi de la el.
4. Ţine aproape de mama ! Dacă aveţi o relaţie bună şi dacă prezenţa ei te linisteşte, nu te dezlipi de mama ta. Ea te poate ajuta să te îmbraci, să te aranjezi, se poate asigura că maşina care te duce la biserica este decorată exact cum vrei tu şi că veţi ajunge la timp la cununie. În timpul petrecerii, roag-o pe mama ta şi pe mama lui să se ocupe de cei pe care i-au invitat în nume propriu. Lasă responsabilitatea războaielor cu şeful de sală şi cu bucătarul pe seama soacrei.
5. Roagă-l pe cavalerul de onoare să se asigure ca toţi oaspeţii care vin şi la biserică şi la restaurant ştiu exact unde este restaurantul şi au cum să ajungă acolo. Roag-o domnişora de onoare sa aibă grijă ca toţi oaspeţii să primească florile de nuntă. Dacă ai mai multe domnişoare de onoare, cu atât mai bine. Pune-o pe una dintre ele să le organizeze pe celelalte.
6. Oaspeţii la petrecere sunt la fel de importanţi, de vreme ce v-au onorat cu prezenţa. Dar oaspeţii au tendinţa să creadă că numai lor li se cuvine toată atenţia voastră. Pentru a nu nedreptăţi pe nimeni e de-ajuns că la sosirea la restaurant să faceţi primirea cu şampanie. Pentru asta, asigură-te că ajungi înaintea tuturor şi în felul asta scapi de grija celor câteva politeţuri care li se cuvin.
7. Dacă prea multe persoane se oferă să te ajute, nu trebuie să te simţi obligată să-i dai fiecăruia câte ceva de făcut. Lasă-l pe maestrul de ceremonii să se ocupe de asta.
8. Nu uita că meniul pe care l-ai ales pentru nunta ta este delicios, de cea mai bună calitate şi mai ales, arată şi miroase grozav. Deci, ce-ar fi să nu uiţi să şi mănânci ? Măcar gustă din toate. Ai nevoie de energie.
9. Pregăteşte-ţi o gentuţă de urgenţă. Trebuie să ai la tine ac cu aţă, o pereche de ciorapi de rezervă, o mică trusă de farduri pentru a-ţi reîmprospăta machiajul. Dacă nu te-ai obişnuit cu pantofii, la restaurant îi poţi schimba cu o pereche mai comoda.
10. Adu-ţi aminte că e foarte posibil ca lucrurile să nu meargă bine. Păstrează-ţi simţul umorului şi nu face o tragedie din orice.
11. Dacă ai de gând să te laşi „furată“, nu te duce prea departe. O absenţă îndelungată de la propria ta petrecere nu va fi apreciată de nimeni. Evită o ceartă cu mirele tău. În loc de ciondaneală, mai bine îţi „furi“ şi tu mirele şi petreceţi măcar zece minute din nunta voastră doar voi doi, unul cu celălalt.

Nu uita că aceasta este ziua/seara voastră. Nunta este sărbătoarea dragostei voastre, prima voastră ieşire în lume ca domnul şi doamna X. Oricât te-ai strădui, nu vei reuşi să mulţumeşti pe toata lumea. Cel mai frumos cadou de nuntă pe care ţi-l poţi face e să te bucuri de nunta ta… Fii fericită şi atât!

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Mar 2010, 02:50 
Veteran

v-am dat temă de casă :rofl: ... citiţi iubitelor... poate o să vă fie de folos O:)
am fugit la somnik... noapte bună somnoroaselor :tongue: :lips:

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Mar 2010, 09:34 
Moderator Ghidul Miresei

mlcu7za scrie:
Poate nu ştiaţi că nu există doar nunta de argint, de aur şi de diamant… :huh: Iată semnificaţia fiecărei aniversări:
1 an - nunta de hârtie
2 ani - nunta de bumbac
3 ani - nunta de piele
4 ani - nunta de fructe sau de flori
5 ani - nunta de lemn
6 ani - nunta de zahăr sau de fier
7 ani - nunta de lână sau de cupru
8 ani - nunta de bronz sau de lut
9 ani - nunta de răchită
10 ani - nunta de tinichea sau de aluminiu
11 ani - nunta de oţel
12 ani - nunta de mătase
13 ani - nunta de dantelă
14 ani - nunta de fildeş
15 ani - nunta de cristal
20 ani - nunta de porţelan
25 ani - nunta de argint
30 ani - nunta de perlă
35 ani - nunta de coral
40 ani - nunta de rubin
45 ani - nunta de safir
50 ani - nunta de aur
55 ani - nunta de smarald
60 ani - nunta de diamant
65 ani - nunta de alabastru
70 ani - nunta de platină

da, da....eu stiam, dar cine tine cont de toate? :D oricum pana imbatranim noi de obicei sarbatorim fiecare an :)....cei care sunt acum batrani nu prea tin cont de ele doar de cea de argint si aur :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Mar 2010, 09:37 
Moderator Ghidul Miresei

Buna dimineata, acum pot sa scriu...aseara am fost mult prea obosita si am vrut sa ma pun in pat...dupa cum spuneam ieri am mai primit o multime de flori, am primit un trandafir de la tata, o zambila la ghiveci de la cumnatul, inca 3 frezii de la 3 baieti, o zambila la ghiveci de la un prieten f bun si o zambila in buchet de la un vecin :nlol: imi este casa plina de flori :, :,

Am o lene in mine, imediat trebuie sa ma duc sa cumpar mere si lapte si trebuie sa ma apuc sa fac tortul %%- ....am pus vinete la dezghetat vreau sa fac salata si un piept de pui la dezghetat sa fac un pilaf cu piept de pui si ciuperci :) ...si ajunge :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Mar 2010, 09:41 
Junior

buna dimineata fetele

:-* :-* :-* :hug: :hug: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Mar 2010, 10:01 
Veteran

Jamilla82 scrie:
salutare fetele, la multi ani tuturor, va pupicesc, va iubilesc si va imbratisez!!! :had_d:

sa fiti iubite mai mult decat puteti duce, sanatoase si mai mult decat iubite si, mai ales, voi insiva!!!!!!!

scuztai lipsa mea de azi, fusei libera azi la scarbici si de la 9 am umblai cu mami sa schimb biserica, am gasit alta mai faina -poveste lunga, va pove cand revin- , apoi acasa la curatenie genetala cu mama (casa e mare, deci :wacko: ) si apoi la dentist cu afurisenia de masea, tocmai azi!!!!

acum inapoi acasa si astept s avina miresoiul, mergem la nasi sa ducem nasei o floare si un martisor :p

ne reauzim curand fetili, azi nu mai intru, sa faceti bine sa puneti de un "sport" pasional la noapte, acum cat suntem tinere si mai putem, ca la batranete nu ne mai duce.... 'pasarea de pe crengi", ca sa nu zic o prostie cu diminutivul respectiv :ndance: :lol:

mwuuuahhhhhhhhhhhhh fetiliii!!! :love: %%- :hug: :rofl:

Jami cum vad si eu pozele cu accesoriile tale pt nunta???

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Mar 2010, 10:02 
Veteran

Neata!!!!!!!!!!!!Ce frig e afara ,vreau sa vina vremea frumoasa mai repede !!!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1998 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 100  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]