Ultima vizită a fost: Acum este 02 Sep 2026, 11:27

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2454 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 123  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. IV
MesajScris: 03 Ian 2010, 00:32 
Diva

ramonelle scrie:
tot cu wizz o sa zburam si noi...si cam atata iasa si biletele noastre dus -intors

mmm...fetelor imi faceti si mie pofta sa plecam...cred ca prin februarie ne facem si noi de drum nitel...prin tara pe undeva. ca la primavara oricum vrem sa o intindem :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Ian 2010, 00:35 
Moderator Ghidul Miresei

logodnica scrie:
mmm...fetelor imi faceti si mie pofta sa plecam...cred ca prin februarie ne facem si noi de drum nitel...prin tara pe undeva. ca la primavara oricum vrem sa o intindem :)

Noi in primavara vrem sa mergem in Italia si mai incolo nu stiu, ca avem cam multe nunti :blink: ...eventual prin tara :) ....oricum luna asta vrem sa mergem un weekend la felix sau undeva la bai termale...sau poate mergem pana la hoiduszoloszo ca am inteles ca si acolo e apa calda :\

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Ian 2010, 00:39 
Diva

logodnica scrie:
pai pentru ca se trezeste sa manance pe la 5 (maxim6) si o alaptez....intotdeauna am alapatat-o la aceasta amsa...adica altadata, la alte mese sau ore i-am mai dat laptele meu la biberon..dar la ora asta mereu a papat san. si inca nu m-am indurat sa ma dezlipesc o noapte. sunt cam nebuna, stiu...dar ce sa fac? de cand si cu diversificarea, mai avem doar 2 mese de papat la san..si le pretuiesc maxim. :love: probabil cand voi dormi o data o noapte..si o sa-mi amintesc ce bine e...o sa gandesc mai practic :lol: si o sa las sentimentalismele astea

pai incearca sa gandesti practic... :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Ian 2010, 00:40 
Diva

ramonelle scrie:
tot cu wizz o sa zburam si noi...si cam atata iasa si biletele noastre dus -intors

pai cumtu ramo draga...daca 4 bilete costa 9 milioane? :love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Ian 2010, 00:41 
Diva

carlita scrie:
Noi in primavara vrem sa mergem in Italia si mai incolo nu stiu, ca avem cam multe nunti :blink: ...eventual prin tara :) ....oricum luna asta vrem sa mergem un weekend la felix sau undeva la bai termale...sau poate mergem pana la hoiduszoloszo ca am inteles ca si acolo e apa calda :\

sunt bazine cu apa calda..da

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Ian 2010, 11:47 
Diva

laura_sandu scrie:

pai cumtu ramo draga...daca 4 bilete costa 9 milioane? :love:

pai tu Laura draga is cam ametita eu....am crezut ca ai scris 239 lei de pers :wacko: , dar tu de fapt ai scris ca atata va costa pe amandoi.....pe noi daca stau sa calc , ne costa 225 lei de pers...
oricum , la wizz variaza tot timpul pretul biletelor si probabil lui finu-mio i s-au parut ieftine si le-a luat, dar se pare ca putea gasi si mai ieftine :\

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Ian 2010, 11:48 
Diva

carlita scrie:
In ce data aveti biletele Ramo? :D

in data de 10 martie plecam Carla

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Ian 2010, 11:52 
Diva

carlita scrie:

localitatea asta e cea care are nu stiu cate bazine si chestii special amenajate pentru bai? e renumita in toata ungaria? are si nu stiu ce tobogane si alte minunatii? sau e vorba despre alta? eu trecunosc ca la capitolul Ungaria stau prost. nu stiu decat localitatile de pe autostrada, de altele nu am auzit sau daca am auzit am ignorat pe principiul "poluarii fonice" :~* oricum toate denumirile lor mi se pare aceleasi :wacko:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Ian 2010, 11:53 
Diva

logodnica scrie:

si eu abia astept sa plecam, ca anu' trecut nu prea am avut concediu decat iesiri scurte prin apropiere......si chiar v-ati hotarat sa plecati Daria?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Ian 2010, 11:55 
Diva

ramonelle scrie:
si eu abia astept sa plecam, ca anu' trecut nu prea am avut concediu decat iesiri scurte prin apropiere......si chiar v-ati hotarat sa plecati Daria?

uff da...si acum ca deja suntem in 2010...imi dau seama cat de putin mai e. bine, nu avem o data exacta, dar in jurul lunii aprilie maxim mai am vrea sa plecam deja. ma tot gandesc in fiecare saptamana la asta..la ce vom lua, la cum vom face, la ce se va intampla acolo..sunt tot felul de imagini suprapuse...nu stiu, zau, ce si cum va fi :-S

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Ian 2010, 11:57 
Diva

logodnica scrie:
localitatea asta e cea care are nu stiu cate bazine si chestii special amenajate pentru bai? e renumita in toata ungaria? are si nu stiu ce tobogane si alte minunatii? sau e vorba despre alta? eu trecunosc ca la capitolul Ungaria stau prost. nu stiu decat localitatile de pe autostrada, de altele nu am auzit sau daca am auzit am ignorat pe principiul "poluarii fonice" :~* oricum toate denumirile lor mi se pare aceleasi :wacko:

da Daria, aia este ....recunosc ca nici noi n-am ajuns pe acolo , desi e destul de aproape de noi, au fost vecinii mei si au fost tare incantati .....cred ca anul asta vom ajunge si noi prin zona

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Ian 2010, 11:59 
Diva

ramonelle scrie:
da Daria, aia este ....recunosc ca nici noi n-am ajuns pe acolo , desi e destul de aproape de noi, au fost vecinii mei si au fost tare incantati .....cred ca anul asta vom ajunge si noi prin zona

am inteles si eu de la varul meu ca e foarte frumos si civilizat. au fost acum 2 ani in luna de miere cred :lol: tot fiindca erau mai aproape - ei stand tot in cluj.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Ian 2010, 12:01 
Diva

buna dimineata fetelor!!! nici nu a inceput anul bine ca voi deja aveti planuri de vacana...si eu am chef sa plec undeva dar pana la vara nu cred ca o sa plec decat prin tara poate

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Ian 2010, 12:01 
Diva

logodnica scrie:
uff da...si acum ca deja suntem in 2010...imi dau seama cat de putin mai e. bine, nu avem o data exacta, dar in jurul lunii aprilie maxim mai am vrea sa plecam deja. ma tot gandesc in fiecare saptamana la asta..la ce vom lua, la cum vom face, la ce se va intampla acolo..sunt tot felul de imagini suprapuse...nu stiu, zau, ce si cum va fi :-S

Stai linistita ca o sa fie bine...important e ca o sa fiti toata familia acolo, e si mama ta care o sa va ajute, conteaza f mult....da' asa-i ca o sa mai intri si de-acolo pe ghid si o sa mai vb cu noi? :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Ian 2010, 12:03 
Diva

lily scrie:
buna dimineata fetelor!!! nici nu a inceput anul bine ca voi deja aveti planuri de vacana...si eu am chef sa plec undeva dar pana la vara nu cred ca o sa plec decat prin tara poate

buna Lili. :) da, pai probabil ca sa nu ne deprime faptul ca au trecut sarbatorile si urmeaza multe luni pana la urmatoarele sarbatori si momente de tihna in familie...ne facem repede planurile de vacanta :-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Ian 2010, 12:04 
Diva

am fost si noi anul trecut in ungaria si pot sa spun ca a fost frumos...eu chiar m-am simtit bine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Ian 2010, 12:06 
Diva

ramonelle scrie:

Stai linistita ca o sa fie bine...important e ca o sa fiti toata familia acolo, e si mama ta care o sa va ajute, conteaza f mult....da' asa-i ca o sa mai intri si de-acolo pe ghid si o sa mai vb cu noi? :hug:

o daaaa!!!! iti dai seama ca probabil imi va fi si mai dor de voi :love: una e bucuresti cluj, alta cluj - 2000 de km.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Ian 2010, 12:06 
Diva

logodnica scrie:
buna Lili. :) da, pai probabil ca sa nu ne deprime faptul ca au trecut sarbatorile si urmeaza multe luni pana la urmatoarele sarbatori si momente de tihna in familie...ne facem repede planurile de vacanta :-`

nu sunt asa multe luni ca imediat vine pastele :ndance: dar este mult mai bine cand sunt facute din timp.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Ian 2010, 12:07 
Diva

lily scrie:
nu sunt asa multe luni ca imediat vine pastele :ndance: dar este mult mai bine cand sunt facute din timp.

care imediat?! mai sunt 4 luni....si alea de iarna, mohorate si urate

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Ian 2010, 12:07 
Diva

lily scrie:

o da ...daca n-am avut parte de ele anul trecut macar anu asta sa avem.....in situatia ta nici nu prea ai cum sa pleci , mai ai asa de putun Lily si o sa-ti ti si tu minunea in brate :love:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2454 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 123  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]