Ultima vizită a fost: Acum este 09 Iul 2025, 03:24

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 312 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 16  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buchetul/buchetele... si lumanarile...vol II
MesajScris: 02 Iun 2006, 20:11 
Diva

Citat:

Nu. Trebuie sa-ti alegi o florareasa serioasa. Sa aiba flori proaspete. Cand s-a maritat nasa, mama a pastrat si aranjamentele de la lumanari si buchetele si nu mai stiu ce, vreo 3 saptamani. (Ca mama a fost soacra mica si la nasa la nunta:D)

deci nasa e sora ta?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iun 2006, 12:09 
Diva

Citat:

deci nasa e sora ta?

nu mai inteleg nimik!!!!:o:o(?)(?)(?)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iun 2006, 12:29 
Diva

Citat:

nu mai inteleg nimik!!!!:o:o(?)(?)(?)

eu tin minte ca a spus mai demult ca nasii ei au locuit cu mama ei... iar cand nasii s-au casatorit, mama lui mady a fost pe post de soacra mica, pentru ca era foarte apropiata de nasa... :p
ati inteles ceva din ce-am incercat sa explic? :D inca n-am baut cafeaua :p...
eu asa parca tin minte ca a zis mady odata... :wacko:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iun 2006, 17:06 
Diva

Citat:

eu tin minte ca a spus mai demult ca nasii ei au locuit cu mama ei... iar cand nasii s-au casatorit, mama lui mady a fost pe post de soacra mica, pentru ca era foarte apropiata de nasa... :p
ati inteles ceva din ce-am incercat sa explic? :D inca n-am baut cafeaua :p...
eu asa parca tin minte ca a zis mady odata... :wacko:

pai asa trebuie sa fie...ori e sora ei (mady, ai un frate, nu? de sora nu stim nimic...) ori a fost un caz special ca mama ei a fost "pe post" de soacra mica...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iun 2006, 17:10 
Veteran

Citat:

Nu. Trebuie sa-ti alegi o florareasa serioasa. Sa aiba flori proaspete. Cand s-a maritat nasa, mama a pastrat si aranjamentele de la lumanari si buchetele si nu mai stiu ce, vreo 3 saptamani. (Ca mama a fost soacra mica si la nasa la nunta:D)
dar stiti ce am mai auzit eu?ca exista un fel de solutie cu care se dau florile si nu se mai ofilesc asa o fi'?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iun 2006, 07:12 
Diva

Citat:

right lol am fost la nunta la cluj si au venit bine merci cu aceeasi masina la biserica. asa voi face si eu, voi folosi aceeasi masina in care vom sta amandoi. nu mai pot eu de babe si comentarii lol lol

Sa stiti ca si eu am fost impotriva la traditii si la datini si la toate cele...la fel am zis si eu ca suntem casatoriti civil de 4 ani si nu mai are nici un rost sa ne prefacem ca ma ia din alta parte si mergem in masini separate si toate celelalte chestii...si pana la urma am cedat ca mi-a zis toata lumea ca o sa imi para rau. Si ce rau mi-ar fi parut!! Asta a fost parte din farmecul zilei, a fost exact ce face ziua aia deosebita...sa vina sa ma ia, sa ma caute prin casa, sa mergem in masini separate eu cu nasii mei, el cu ai lui si dupa biserica impreuna...as fi stricat totul daca nu as fi ascultat de ce mi-a spus toata lumea ...asa a fost perfect si sfatuiesc pe toata lumea sa pastreze traditiile macar pt ziua aia ca merita din plin!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iun 2006, 16:47 
Veteran

Citat:
mai am 4 saptamani
lumanarile sunt cu trandafiri albi,buchetul meu la fel,si pe rotund,al nasei cu trandafiri grena si al meu de la cununia civila cu trandafiri galbeni.

Laurita, nu ne spui si preturile? Ca fina mea, de cand a auzit ca se scumpesc florile, s-a cam panicat...

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 312 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 16  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]