Citat:
-noi facem cununia civila pe 5 August, cu 2 luni si jumatate inainte de nunta
-toate fostele miresici cu care am vb imi spuneau ca este ff obositor sa le faci pe ambele in aceasi zi,ca esti intr-o goana continuua,ca nici nu apuci sa savurezi ceea ce ti se intampla
- in plus eu nici nu as avea timp(fizic) pentru ca intre cununia civila si cea religioasa trebuie sa am min 6 ore(4 ore pt coafat-am un par ff lung si des si 1h-1,30h pentru machiaj-asa mi-a spus cel care ma machiaza),asta fara sa mai pun la socoteala drumul de la starea civila pana acasa,imbracatul si drumul pana la biserica(destul de lung-Manastirea Pasarea,iar eu stau la Doi Cocosi
-asa ca ne-am hotarat sa facem civila pe 5 August,mai ales ca in ziua respectica mirele meu implineste 32 de ani.(macar asa sunt sigura ca nu o sa uite data casatoriei HA HA HA)

:flowers: pentru miresici
eu de exemplu o sa le fac pe toate in aceeasi zi,stiu ca o sa fie greu, dar ma scutesc de o cheltuiala in plus.daca fac in alta zi cununia civila, pe invitati va trebui sa-i duc undeva deci pentru mine inseamna o cheltuiala in plus. asa ca o sa ma chinui sa le rezolv pe toate in aceeasi zi.o sa ajung

:wacko: dar nu am ce face.
si m-am mai gandit ca as putea folosi(cred, inca nu m-am decis)o coafura foarte simpla sau poate pe aceeasi si sa ma imbrac cat mai usor ca sa le pot scoate si pune pe mine fara sa ma ciufulesc.
sau am mai vazut undeva un caz in care miresica a fost imbracata si cununie si la biserica in rochita de mireasa.(este o ideea, dar pna s-o aplic mai e cale lunga asa ca ma mai gandesc):ermm::):)