Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 01:07

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 345 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 18  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cununia Civila...vol II
MesajScris: 07 Iun 2006, 17:31 
Veteran

Citat:
Actele se depun in Olari iar cununia are loc la Primarie, la Obor unde sunt 2 sau 3 sali!
Dca intri pe site-ul primariei o sa vezi ca starea civila este in Olari!
cine are cununia civila peste 11 zile?:huh::rolleyes::D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Iun 2006, 15:07 
Veteran

Citat:
Eu am cununia peste 11 zile la sectorul2.
aaaaaaaaaaa Casa de piatra si....multe emotii:-`:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iun 2006, 17:23 
Veteran

Citat:
-noi facem cununia civila pe 5 August, cu 2 luni si jumatate inainte de nunta
-toate fostele miresici cu care am vb imi spuneau ca este ff obositor sa le faci pe ambele in aceasi zi,ca esti intr-o goana continuua,ca nici nu apuci sa savurezi ceea ce ti se intampla
- in plus eu nici nu as avea timp(fizic) pentru ca intre cununia civila si cea religioasa trebuie sa am min 6 ore(4 ore pt coafat-am un par ff lung si des si 1h-1,30h pentru machiaj-asa mi-a spus cel care ma machiaza),asta fara sa mai pun la socoteala drumul de la starea civila pana acasa,imbracatul si drumul pana la biserica(destul de lung-Manastirea Pasarea,iar eu stau la Doi Cocosi
-asa ca ne-am hotarat sa facem civila pe 5 August,mai ales ca in ziua respectica mirele meu implineste 32 de ani.(macar asa sunt sigura ca nu o sa uite data casatoriei HA HA HA)

:flowers::flowers: pentru miresici
eu de exemplu o sa le fac pe toate in aceeasi zi,stiu ca o sa fie greu, dar ma scutesc de o cheltuiala in plus.daca fac in alta zi cununia civila, pe invitati va trebui sa-i duc undeva deci pentru mine inseamna o cheltuiala in plus. asa ca o sa ma chinui sa le rezolv pe toate in aceeasi zi.o sa ajung :wacko::wacko: dar nu am ce face.

si m-am mai gandit ca as putea folosi(cred, inca nu m-am decis)o coafura foarte simpla sau poate pe aceeasi si sa ma imbrac cat mai usor ca sa le pot scoate si pune pe mine fara sa ma ciufulesc.
sau am mai vazut undeva un caz in care miresica a fost imbracata si cununie si la biserica in rochita de mireasa.(este o ideea, dar pna s-o aplic mai e cale lunga asa ca ma mai gandesc):ermm::):)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iun 2006, 17:32 
Veteran

Citat:
-noi facem cununia civila pe 5 August, cu 2 luni si jumatate inainte de nunta
-toate fostele miresici cu care am vb imi spuneau ca este ff obositor sa le faci pe ambele in aceasi zi,ca esti intr-o goana continuua,ca nici nu apuci sa savurezi ceea ce ti se intampla
- in plus eu nici nu as avea timp(fizic) pentru ca intre cununia civila si cea religioasa trebuie sa am min 6 ore(4 ore pt coafat-am un par ff lung si des si 1h-1,30h pentru machiaj-asa mi-a spus cel care ma machiaza),asta fara sa mai pun la socoteala drumul de la starea civila pana acasa,imbracatul si drumul pana la biserica(destul de lung-Manastirea Pasarea,iar eu stau la Doi Cocosi
-asa ca ne-am hotarat sa facem civila pe 5 August,mai ales ca in ziua respectica mirele meu implineste 32 de ani.(macar asa sunt sigura ca nu o sa uite data casatoriei HA HA HA)

tot eu mis;);)
si eu am parut des si foarte razvratit in ceea ce priveste aranjarea lui de catre un coafez.toate frizeritele care m-au tuns mi-au spus ca am un par cu personalitate, adica nu sta cum vor ele.(asta a fost o paranteza)
::\dar cum rezisti atata timp pe scaunul ala, pe mine m-a tinut odata dentista pe scaun 3 ore si simteam ca i-au foc, o luasera razna toate reflexele mele. inseamna ca ai o tarie si o vointa de fier forjat, pe mine m-ar apuca (X)(X)(X)(X)(X) sa stau atat pe scaun.si eu am parul lung si vreau sa-mi8 faca ceva simplu si usor si foarte ''fix''(daca ii pot spune asa) pentru ca parul meu nu sta.

mult succes si;)pentru vointa si rabdarea ta. casa de piatra si multa iubire:D:D:flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iun 2006, 17:36 
Veteran

Citat:
Actele se depun in Olari iar cununia are loc la Primarie, la Obor unde sunt 2 sau 3 sali!
Dca intri pe site-ul primariei o sa vezi ca starea civila este in Olari!

:rolleyes::rolleyes:am o intrebare: trebuie neaparat sa facem nunta la sectorul de care apartinem??eu apartin de sectorul trei si tare as fi vrut sa fac cununia la sectorul 2 pentru ca imi place foarte mult gradina din fata primariei.sau probabil iti trebuie o pila sau un buzunar mai gros?ar fi fost ideal daca s-ar putea.........:):):)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iun 2006, 20:25 
Veteran

Citat:

:rolleyes::rolleyes:am o intrebare: trebuie neaparat sa facem nunta la sectorul de care apartinem??eu apartin de sectorul trei si tare as fi vrut sa fac cununia la sectorul 2 pentru ca imi place foarte mult gradina din fata primariei.sau probabil iti trebuie o pila sau un buzunar mai gros?ar fi fost ideal daca s-ar putea.........:):):)

Eu apartin de 3 si el Danny de 2.Si facem la 2.Tot pt "gradinita" din fata.Am vazut ca pozele ies super in fata primariei.Dar cat e taxa la 2?Ca sunt total pe dinafara.
Si apropo de rochita,se spune (si multe fac asa),ca daca nu ai timp,sau nu vrei sa cheltuiesti bani in plus,poti sa mergi si la starea civila tot in rochita de miresuca.Si soacra mea a facut la fel.....da mie nu-mi place.Sa transpir in ea dimineata si apoi sa stau tot in ea pana a doua zi dimineata?!?!?:oNu e de mine!:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iun 2006, 14:03 
Veteran

Citat:

Eu ma imbrac in rochie de mireasa la starea civila. Avem cununia civila la 5 si la 6:30 cununia religioasa. Mie mi s-a parut prea obositor sa am doua toalete, doua coafuri, machiaj, alergatura....Asa plecam cu toate odata la 5...

Pai daca le ai asa legate nici nu are sens altfel.De fapt,nici nu cred ca ai fi avut timp!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iun 2006, 17:11 
Veteran

Citat:

Eu ma imbrac in rochie de mireasa la starea civila. Avem cununia civila la 5 si la 6:30 cununia religioasa. Mie mi s-a parut prea obositor sa am doua toalete, doua coafuri, machiaj, alergatura....Asa plecam cu toate odata la 5...

:wacko::wacko: pai in cazul asta chiar nu-si are rostul. nici nu apuci sa ajungi acasa ca si trebuie sa pleci la biserica(doar daca ai fi super man ai reusi performanta asta. asta ar fi :gun:. asa ca tine-o pe drumul drept si mergi inainte ca e bine
casa de piatra;););):p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iun 2006, 19:16 
Diva

Citat:

:wacko::wacko: pai in cazul asta chiar nu-si are rostul. nici nu apuci sa ajungi acasa ca si trebuie sa pleci la biserica(doar daca ai fi super man ai reusi performanta asta. asta ar fi :gun:. asa ca tine-o pe drumul drept si mergi inainte ca e bine
casa de piatra;););):p

eu am starea ciliva la ora 13...ma duc intr-o tinuta...dureaza 30 de min (max, cu tot cu felicitari si poze) si pe urma plec acasa, nuntasii se duc cu mirele la biserica, ma schimb in mireasa si gata. am timp o ora (si chiar mai mult, avand in vedere ca am de gand sa intarzii putin, :))
doar coafura o sa fie aceeasi...
mirele meu vrea sa ma vada in rochia de mireasa doar la biserica si eu sunt total de acord...mie nu mi se pare ca o sa fie greu...cred ca o sa fie mai deosebit asa si sunt sigura ca o sa iasa bine..

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 345 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 18  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]