Ultima vizită a fost: Acum este 17 Mai 2025, 16:42

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 293 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 15  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Luna de miere...vol.III
MesajScris: 06 Feb 2007, 01:31 
Veteran

la egipt ne gandeam si noi numai ca am inteles de la nasul nostru ca in lunile de vara nu e de mers pe acolo ca sunt niste calduri infernale.

asa este...este infernal vara in egipt, este prea cald si pe deasupra sunt furtuni de nisip

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Feb 2007, 03:02 
Veteran

Citat:

la egipt ne gandeam si noi numai ca am inteles de la nasul nostru ca in lunile de vara nu e de mers pe acolo ca sunt niste calduri infernale.

asa e cu caldurile, dar in mai e binisor, cica alta e problema, ca sunt f galagiosi si fac comert la orice colt de strada, cica nu e o destinatie linistita, daca incepi sa iesi la promenade...
e de stat acolo in coltul de 5 stele....:ndance:
inca nu suntem hotarati cu Egiptul?
mai studiemB)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2007, 20:25 
Diva

E bine de voi ca suntetzi mai varatice:nmarried: dar in octombrie e deja rece ,asa ca ne-am hotatat asupra greciei in insule dar inca nu stim exact unde..:unsure:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Apr 2007, 16:48 
Diva

Citat:
E bine de voi ca suntetzi mai varatice:nmarried: dar in octombrie e deja rece ,asa ca ne-am hotatat asupra greciei in insule dar inca nu stim exact unde..:unsure:

si noi ne gandeam sa mergem in Grecia, ca acolo va fi inca destul de caldut pe la jumatatea lunii septembrie...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Apr 2007, 21:04 
Diva

noi vrem sa mergem in Tenerife sau in Madeira-Portugalia.Cum vi-i se pare

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Apr 2007, 23:39 
Veteran

Citat:
noi vrem sa mergem in Tenerife sau in Madeira-Portugalia.Cum vi-i se pare

:wok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Apr 2007, 00:25 
Diva

Citat:

:wok:

Ai fost in una din locatii?Madeira e cam scumpa....dar am inteles ca merita.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Apr 2007, 20:26 
Senior

Citat:

Ai fost in una din locatii?Madeira e cam scumpa....dar am inteles ca merita.

Noi inca nu ne-am decis unde sa mergem am avut atitea propuneri si nu mai stim...mai intii voiam in Mexic apoi Spania acum stam si ne gindim la Grecia....dar inca nu ne-am decis...B):unsure:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Apr 2007, 12:36 
Veteran

Citat:
Noi inca nu ne-am decis unde sa mergem am avut atitea propuneri si nu mai stim...mai intii voiam in Mexic apoi Spania acum stam si ne gindim la Grecia....dar inca nu ne-am decis...B):unsure:

:unsure:offfffffff....asa de greu e sa ne mai hotaram....ca nici noi nu stim unde mergem in luna de miere...
suntem furati de alte probleme incat nu ne putem decide ce si cum?
cam greu:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Apr 2007, 13:53 
Diva

Citat:

si noi am avut o perioada in care ne gandeam la Spania, dar de un an ni s-a pus pata pe Grecia si cred ca asa va ramane, numai sa nu ni se nazareasca altceva in urmatoarele 4-5 luni:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Apr 2007, 02:12 
Diva

Citat:

si noi am avut o perioada in care ne gandeam la Spania, dar de un an ni s-a pus pata pe Grecia si cred ca asa va ramane, numai sa nu ni se nazareasca altceva in urmatoarele 4-5 luni:D

Eu in luna de miere vreau sa merg undeva unde nu voi mai putea merge curand.Cred ca voi alege o locatie mai scumpa.Macar acum...
In Grecia merge toata lumea, sunt preturile foarte accesibile.Poti sa iti faci concediu acolo....asta e parerea mea

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Apr 2007, 02:14 
Diva

Citat:
Eu in luna de miere vreau sa merg undeva unde nu voi mai putea merge curand.Cred ca voi alege o locatie mai scumpa.Macar acum...
In Grecia merge toata lumea, sunt preturile foarte accesibile.Poti sa iti faci concediu acolo....asta e parerea mea

http://www.ghidulmiresei.ro

O NOUA PROBA DIN PARTEA WEBMASTERULUI.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Apr 2007, 02:20 
Diva

Citat:
si noi am zis prima data ca mergem in grecia...dar apoi am aparut eu cu ideea de a face turul romaniei sa vedem mai intai tara noastra si apoi strainatatea...mi-ar place sa ma duc in moldova in maramures in oltenia ...peste tot la manastiri la castele si in final sa ne oprim la mare...sper doar sa reusim sa ne luam concediile amandoi in acelasi timp

este super ideea...parintii mei asa si-au petrecut luna de miere...turul romaniei cu masina si cortul si a fost suuper(asa imi zic ei:D)
eu zic ca va fi super!;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Apr 2007, 02:28 
Diva

Citat:
sunt o gramada de locuri frumoase in romania...nu cred ca vom merge cu cortul pt ca nu prea ma incanta ideea asta,dar sunt hoteluri si pensiuni peste tot...si in plus cred ca nu conteaza atat de mult locul,peste tot este frumos atat timp cat persoana pe care o iubesti este langa tine.

ca luna de miere sa fie intr-adevar de miere tot ce conteaza este sa fii cu persoana iubita si sa faci tu ca timpul petrecut impreuna, oriunde ar fi sa fie ceva de neuitat

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Apr 2007, 02:30 
Diva

Citat:
sunt o gramada de locuri frumoase in romania...nu cred ca vom merge cu cortul pt ca nu prea ma incanta ideea asta,dar sunt hoteluri si pensiuni peste tot...si in plus cred ca nu conteaza atat de mult locul,peste tot este frumos atat timp cat persoana pe care o iubesti este langa tine.

aaaa...si in ceea ce priveste statul la cort, nici eu nu as alege aceasta varianta...dar acum 25 de ani, cand au fost ai mei in luna de miere nu existau pensiuni si hoteluri la tot pasul unde poposeau ei...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Apr 2007, 02:27 
Diva

Citat:
sunt convinsa ca parintii tai s-au simtit super bine...si da in urma cu 25 de ani nu erau pensiuni si hoteluti la tot pasul

iti doresc sa ai parte de o luna de miere in adevaratul sens al cuvantului!:-*

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 293 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 15  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]