Ultima vizită a fost: Acum este 08 Iul 2025, 23:51

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 223 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Vesnicele superstii!
MesajScris: 05 Mar 2006, 12:38 
Diva

Citat:

Da, si asa e OK.
De exemplu, noi nu am avut 10 mil atunci cand am platit avansul la restaurant. Pur si simplu nu am avut. Am luat de la ai lui si i-am dat inapoi cu prima ocazie.
Nu sunt tampita, daca am nevoie, iau, ca totusi si ei ne vor binele, dar facem tot posibilul sa ii dam inapoi cat mai repede.

La inceput Emil a vrut sa ii lasam pe parintii lui sa plateasca tot, dar pana la urma a inteles si el ca e mai elegant sa ne platim noi tot cand a venit vorba de bautura. Cand a auzit tatal lui cat wisky vrem sa luam.......i-a zis ca nu e sanatos la cap:D
Si asa, ne-am hotarat sa platim noi tot.

Da iar am deviat de la subiect:D
:p:D:p:D:~*:,

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mar 2006, 16:41 
Diva

"SUPERSTITIE, superstitii, s.f. Prejudecata care decurge din credinta in spirite bune si rele, in farmece si vraji, in semne prevestitoare, in numere fatidice sau in alte ramasite ale animismului si ale magiei." (citat din DEX)

... A avut dreptate preotul cand mi-a spus ca a crede in superstitii este un pacat.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Mar 2006, 13:03 
Diva

Citat:
fetelor, eu zic sa nu mai credem in superstitii si va spun si de ce.cea mai mare si dintai superstitie este cea ca trebuie sa te mariti virgina, ca daca nu bla, bla, bla..eu cred ca restul nu mai conteaza atata timp cat asta nu e indeplinita. ce facem?nu ne mai casatorim nici una, niciodata?

asta cu virginitatea e cea mai tare faza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (X) (X) (X) (X) (X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Mar 2006, 13:05 
Diva

Citat:

asta cu virginitatea e cea mai tare faza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (X) (X) (X) (X) (X)

da...si am mai auzit una...daca nu esti virgina..sa nu te casatoresti la biserica Domnitza Balasha ca nu tine cununia...si ca te despartzi!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Mar 2006, 13:08 
Diva

Citat:

da...si am mai auzit una...daca nu esti virgina..sa nu te casatoresti la biserica Domnitza Balasha ca nu tine cununia...si ca te despartzi!!

HA! HA! HA! eu am scapat ieftin la faza asta, ca nunta e in bacau, la sf nicolae :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Mar 2006, 13:09 
Diva

Citat:

HA! HA! HA! eu am scapat ieftin la faza asta, ca nunta e in bacau, la sf nicolae :D

:p:p:p:p da....si eu o am la Sf. Gheorghe ...stii tu ......Gheorghe ...Gina!! merge!:p:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Mar 2006, 13:12 
Diva

Citat:

Eu stiu o pereche care au facut nunta acolo.
Asteptam sa vedem rezultatul?

Eh....poate era virgina!! :p:p:p:pDe unde sa stii daca era sau nu!!:D:D:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Mar 2006, 13:12 
Diva

Citat:

:p:p:p:p da....si eu o am la Sf. Gheorghe ...stii tu ......Gheorghe ...Gina!! merge!:p:p

super!!! si mie mi-ar fi placut la sf gheorghe, dar e cam departe de mine biserica asta... asa ca am ramas la sf nicolae :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Mar 2006, 13:17 
Diva

Citat:

Si tu acuma!!!!!! Tu stii vreo virgina? Nu vorbesc de surorile sau cumnatele tale mai mici ca tine:huh:

Aoleuuuuuu....mai mici!!! (X):p:p:p:p Sa stii ....sincer ca am impresia ca stiu una virgina(sau 2)...am avut 2 colege in facult . gemene ...urateeee...doamne.... nu mergeau in disco , nu mergeau in baruri, ..erau criminale! Si pot sa spun cu mana pe inima ca alea doua au terminat facultatea virgine!! Ce mai ...erau 2 pocaite!Din Slobozia!!:p:p:p:p

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 223 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]