Ultima vizită a fost: Acum este 31 Aug 2026, 15:46

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 347 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 18  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: data nuntii
MesajScris: 22 Feb 2006, 23:20 
Diva

Citat:
Pentru mine e foarte importanta cununia religioasa. Sunt constienta ca din momentul in care a terminat preotul cu slujba, nu mai poti sa mai dai inapoi.
Pana acum mi-am facut o data bagajele sa plec:D (am si eu piticii mei), dar dupa nunta nu o sa mai am solutia asta la dispozitie:D

Nu ni s-a intamplat si nici nu ne dorim asa ceva vreodata. :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Feb 2006, 23:43 
Diva

Citat:
Pentru mine e foarte importanta cununia religioasa. Sunt constienta ca din momentul in care a terminat preotul cu slujba, nu mai poti sa mai dai inapoi.

sa dea Dumnezeu sa fie asa pentru toate fetele...:) si eu cred ca e un pas unic...si abia astept sa spun "da" ...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2006, 14:25 
Diva

Citat:

si eu abia astept cununia religioasa!!!are un farmec aparte!!!cununia civila mi se pare mai degraba formala!!!cele mai mari emotii o sa le am la biserica!!!
;);););););) nu esti singura!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2006, 13:06 
Diva

vroiam sa va intreb stiti cumva daca dupa ce am platit taxa bisericii pt programare mai trebuie platit altceva inafara de ce se plateste in ziua nuntii?(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2006, 14:18 
Diva

Citat:
ca tot discutati de nepotriviri de facultati,eu mai am 1 an si ceva termin.oricum peste un an vrem sa avem un bebe ca am tot asteptat mai ales ca noi doi iubim bebeii mult.:p
vroiam sa va intreb stiti cumva daca dupa ce am platit taxa bisericii pt programare mai trebuie platit altceva inafara de ce se plateste in ziua nuntii?(X)

nu se mai plateste nimik...trebuie doar se te imbraci in ziua respectiva ...sa arati bine,,..sa fii fericita..sa-ti iei sotul si nasii si sa stralucesti!! Dupa cununia religioasa...banii pt. cor si pt. preot...atat!!:ok:%%-%%-%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2006, 14:20 
Diva

Citat:

nu se mai plateste nimik...trebuie doar se te imbraci in ziua respectiva ...sa arati bine,,..sa fii fericita..sa-ti iei sotul si nasii si sa stralucesti!! Dupa cununia religioasa...banii pt. cor si pt. preot...atat!!:ok:%%-%%-%%-

mersi Gina pt raspuns. oricum trebuie sa mergem sa vb cu preotul ca nu am platit noi taxa ci mama.si a zis ca vrea sa ne cunoasca sa stea de vorba cu noi,dar cum iubi nu prea ii place sa intre in biserica dar il duc eu cu forta. ne gandeam sa mergem peste vreo 2-3 saptamani sa vb cu preotul.:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2006, 15:26 
Diva

Citat:
aha!tu la munca stai pe net sa inteleg...:D

da...si acasa seara..mai intru uneori...ctred ca deja ai citit ca nu am timp aproape deloc pt. mine!!:((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2006, 23:48 
Diva

Citat:
(X)(X)(X)(X) thx .......:)) ..esti tare...pai ...asa e ..asa vad eu problema!!:p:p:p:p

haideti sa ne intoarcem la biserica...
voi impobobiti cumva biserica? flori, ghirlande...?
la noi nu cred ca putem face nimic, desi cred ca mi-ar placea...biserica e frumoasa, are trepte si o terasa draguta si am putea pune cateva ghirlande dar avand in vedere ca facem cununia devreme...la biserica la ora 14...urmeaza inca cateva nunti dupa noi...nu cred ca e posibil...avand in vedere ca suntem primii...cei care urmeaza s-ar putea sa nu agreeeze aranjamentele iar noi, dupa biserica plecam din oras, deci n-are nici cine sa le stranga...nu stiu, pare aiurea...voi ce faceti?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Mar 2006, 12:42 
Diva

alexandra voi vreti sa faceti o traditie a religiei catolice,este sotul cumva catolic sau v-ar placea voua sa faceti asa? eu una stiu ca nu aveti voie mai ales ca aici in oras sunt numai biserici ortodoxe si una parca catolica.
cam in ce perioada ar trebuie sa ne ducem sa ne spovedim,adica cu cate saptamani inainte de nunta?(X)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 347 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 18  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]