Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 20:45

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 301 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 16  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: nasii
MesajScris: 27 Mar 2006, 15:50 
Diva

Citat:
multumesc nu vreau sa ii fac poze poate intra cristi pe aici si o vede ma mai gandesc...si asa zicea cristi ca ma urmareste cand ma duc sa o cumpar glumea :D.am fost cu nasica mea si ea a insistat sa o intrebe pe vanzatoare cat e voalul si mi l-a platit.a zis ca daca nu iau banii se supara si i-am luat ca nu scapam se supara a zis ca asa trebuie sa iti ia nasa voalul.nu ce parere aveti de nasa mea?

foarte dragut din partea ei...isi asuma responsabilitatea in ceea ce priveste contributia ei la trusoul tau...:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Mar 2006, 15:52 
Diva

Citat:
ma mai gandesc
sa ii fac sa nu ii fac

haide, fa-i poze!!!! te rooooooog!!!! :D
dupa ce mi s-au lipit ochii de monitor tot cautand o rochie care sa-mi placa (pana cand mi-am cumparat-o), acum mi se pare mult mai fain sa vad ce si-a cumparat fiecare... pentru ca prea putine (sau poate niciuna) isi pot permite o rochie gen demetrios sau pronovias. cate griji ne-am facut ca nu ne va placea nimic si uite acum... cine si-a cumparat rochita cred ca stie ce vorbesc... :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Mar 2006, 15:56 
Diva

Citat:
a mea are trena gina...:)dar se prinde ,e superba

hai fuguta la subiectul cu rochii, ca ne mananca krelia :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Mar 2006, 16:02 
Diva

Citat:
a mea are trena gina...:)dar se prinde ,e superba

trebuie neaparat sa o vad si eu...:) pls....:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Mar 2006, 16:58 
Diva

Citat:
multumesc nu vreau sa ii fac poze poate intra cristi pe aici si o vede ma mai gandesc...si asa zicea cristi ca ma urmareste cand ma duc sa o cumpar glumea :D.am fost cu nasica mea si ea a insistat sa o intrebe pe vanzatoare cat e voalul si mi l-a platit.a zis ca daca nu iau banii se supara si i-am luat ca nu scapam se supara a zis ca asa trebuie sa iti ia nasa voalul.nu ce parere aveti de nasa mea?

nasa ta e :cool::cool::cool::cool: la superlativ!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Mar 2006, 17:02 
Diva

Citat:
Si cei care m-au amanat (dar cu care cica sigur ne vedem miercuri... om trai si om vedea) aveau o obligatie fata de mine. Ce m-a deranjat e faptul ca la inceput doar ca nu au sarit in sus de bucurie ca li s-a propus sa fie nasi. Poate totusi se rezolva miercuri...

ma crezi ca eu cu nasii mei nu aveam nici o tangenta ?? Erau doar buni prieteni si Mihai ii cunostea de vreo 5 ani! nici prin cap nu mi-a trecut ca ii vom avea ca nasi ...sau ca ei ar vrea sa ne cunune!Si cand am venit cu propunerea ...s-au bucurat enorm de mult!!Mai bine apelezi la straini decat la cei apropiati! Ei nu aveau fata de noi nici o obligatie...pur si simplu ...ori am avut noi noroc ...ori ei au fost niste dragutzi!:~*:~*:~*

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 301 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 16  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]