Ultima vizită a fost: Acum este 09 Iul 2025, 00:17

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 435 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 22  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: In ce stadiu suntem cu pregatirile - V
MesajScris: 03 Aug 2006, 16:17 
Senior

Citat:
fir-ar a draq de gaina.....ca si eu am discutii pe tema asta! Si le zic astora sa taca si ei nimik! Maica-mea are pata pusa!! Da-i dau eu cu vanish ....pana i se duce!! Singura sansa e sa vb cu cei de la restaurant!!

chiar, ce nebunie cu gaina asta! aduceti-le aminte de aviara (X)(X)(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Aug 2006, 16:17 
Diva

Citat:
chiar, ce nebunie cu gaina asta! aduceti-le aminte de aviara (X)(X)(X)

partea proasta e ca ziarele au scris ca ultimul focar a fost inchis!!:wacko::wacko:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Aug 2006, 16:20 
Senior

Citat:
partea proasta e ca ziarele au scris ca ultimul focar a fost inchis!!:wacko::wacko:

:mellow: nashpa ....:zoombie:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Aug 2006, 15:34 
Diva

Citat:

si eu, si eu.
Deja m-am plictisit si sictirit. Cum o fi asa sa fie! Sunt intr-un hal de obosita incat nici nu-mi mai pasa unele chestii. Ma mai ciondanesc, in schimb, un viitoarea soacra. M-a inebunit cu gaina pentru nasi!:gun::gun::gun:

cunosc problema. aceleasi discutii le am si eu. "trebuie sa va duceti cu plocon la nasi. asa se face!!!" e rahat!!! nasii nici nu vor sa auda. o sa le ducem un tort, o sticla de vin sau altceva si cadoul pe care o sa-l cumparam.
ce atatea gaini?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Aug 2006, 15:37 
Diva

Citat:
tu ..........terminata???????? eu mai am 16 zile!!:D:D:D

mai am o luna la dispozitie iar eu sunt in urma cu pregatirile. am avut niste probleme financiare.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Aug 2006, 18:34 
Diva

Citat:

Inca o chestie, tu tre sa fii mai intepata, ce dracu! Daca vrea mamica lui gaina tre sa STAI GAINA! Fata, ma seci! La noi socrii au stat chitic saracii, nimic n-au zis:devil::D, nici pas, stii ce-i aia? Nu-i lasa ssa te faca, vorbeste cu EL la naiba! El trebe si cu tine sa decideti. Luati-i prin imbrobodire, cantati-le niste romante cu parfum de-a lui Sile Dinicu sau gadilati-i cu alte chestii sa le sustrageti atentia si sa vezi ca pe urma o sa ajungeti la niste compromisuri care sunt mulr mai bune decat FACETI CU GAINA, CA ASA VREA MUSCHIUL MEU DE SOACRA.
SUCCES%%-:lips:

ai dreptate.
eu am mare noroc cu alexandru meu. si mama lui a vrut sa se bage peste tot, insa s-a impus alexandru si i-a comunicat ca nunta o facem asa cum vreau eu. punct!!
mai incearca si acum, insa nu are rezultat.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Aug 2006, 18:44 
Diva

Citat:
eu am mare noroc cu alexandru meu. si mama lui a vrut sa se bage peste tot, insa s-a impus alexandru si i-a comunicat ca nunta o facem asa cum vreau eu. punct!!

deci ... bagati la cap!!! Atata timp cat EL nu va pune piciorul in prag sa isi impuna punctul de vedere in fata propriilor parinti....voi nu puteti face nimik!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Aug 2006, 18:58 
Veteran

Citat:

deci ... bagati la cap!!! Atata timp cat EL nu va pune piciorul in prag sa isi impuna punctul de vedere in fata propriilor parinti....voi nu puteti face nimik!

Corect! Voi doi trebuie sa fiti o echipa, indiferent cat va scoateti ochii reciproc, parintii nu trebuie sa stie nimic si in fata tuturor trebuie sa va sustineti reciproc. Iar nunta, fara suparare, trebuie sa fie facuta conform dorintelor mirilor. Ok sa mai faci un compromis pe ici, pe colo, dar nu pana la a deveni un stres.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Aug 2006, 22:13 
Diva

Eu chiar nu inteleg ce tot au socrii astia de se baga? Nu-s zdraveni daca nu ne necajesc? Offffff, de ce nu inteleg ca nunta ne-o facem noi, cum vrem noi! E chiar atat de greu? sau vb alta limba? La noi chiar daca le-am spus tuturor ca nunta o facem cum vrem noi ca noi o platim tot mai vor sa se bage! is extraordinari oameni astia :mellow: abia astept sa fiu soacra :rocker: :p sa ma razbun :,:-`

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 435 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 22  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]