Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 18:10

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 277 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: In ce stadiu suntem cu pregatirile??
MesajScris: 15 Feb 2006, 13:58 
Diva

Citat:

Si oricum cred ca toate rochiile de mireasa arata la fel in ochii lui.:D

Aici ai mare dreptate ...sunt cam aerieni..Stii..la noi ...eu am gasit restaurantul, cameramanul, si i-am sugerat la ce biserica sa se duca! El s-a dus la biserica..a aranjat, a vb cu fotograful(e ok)...si cam atat! Deci 50/50...pana acum...:P:P

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Feb 2006, 14:17 
Diva

Citat:

Nu fiti chiar asa sigure ca sunt aerieni! Asa par mai degraba. Si eu credeam asa oarecum, pana am inceput sa ne uitam amandoi pe reviste, internet, expozitii...si a inceput sa vorbeasca "martianul" meu(X)! Eu cred ca au mai multe de spus in privinta rochiilor decat credem noi. Oricum, la noi am stabilit ca rochia trebuie sa-mi placa intai mie, apoi lui si apoi la ceilalti :p!Asa ca va fi o colaborare intre noi2 cu dreptul meu de veto si evident de.......vot final:,!

Si la mine isi mai da un pic cu parerea ...dar nesemnificativ..."ce rochie e aia?? zici ca e un ghiveci(alea cu verde..portocaliu,etc)" Se uita si el...si cred ca se roaga in mintea aia a lui de copil mik : " Da doamne sa -si gaseasca odata rochia aia...ca nu ma pot..ma dor picioarele..mi-e foame....vreau acasa!Poate urmatorul magazin va fi ultimul in care intram azi!!!" (X):D:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Feb 2006, 18:57 
Diva

ai dreptate,mady! e obligat sa-i paca rochia mea de mireasa si cum voi arata,mai ales ca vreau sa arat ca o adevarata printesa. o sa fiu mireasa lui nu doar ca o sa ma placa se va indragosti din nou de mine.:love:
alexandra , domnisoara de onoare e din ploiesti ? credeam ca e din buc!;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 02:13 
Diva

La noi va fi mai dificil pentru ca noi nu prea ne potrivim la gusturi dar in alegerea pe care o voi face am sa tin cont si de ceea ce prefera el ... voi fi mai pretentioasa.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 13:23 
Diva

Citat:
Oaaaau! Tocmai am auzit la stiri ca anul 2006 e an record in materie de nunti in Romania. 145 000 de nunti in toata tara, din care peste 15 000 in Bucuresti!(X) Cica restaurantele sunt ocupate toate (e, aici nu e chiar asa, cred ca mai sunt portite :ok:) si au inceput rezervari ptr 2007! :flowers:

Ce super!! Inseamna ca vom fi si noi printre " recordmani"..:lol::lol::lol: Asta e inca un semnal de alarma pentru cei ce nu au facut inca rezervarile!!!!(!)(!):huh:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 13:29 
Diva

Citat:

Pai cine se casatoreste anul asta ar trebui sa aiba deja restaurantul ca altfel.....:-`

Este pe aici o mireasa care face nunta la curte undeva. O invidiez: nici nu are nici o grija cu rezervarea restaurantului si e si o atmosfera misto:love:

Da...si nici cheltuiala atat de mare...:-`:lol:%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 13:48 
Diva

Citat:
:wacko: Sincer, eu nu o invidiez. Mie imi place la restaurant. Mi se pare elegant, stilat! Nu cred ca se compara! Bine, gusturile nu se discuta, insa ma gandesc la cum va arata sala aranjata, ringul de dans cu primul dans, al mirilor, intrarile ospatarilor cu mancarea frumos aranjata... :love:! Nu cred ca se compara! Si atata alergatura, stres si bani pentru rochie sa o tarai prin tot praful,,,,,:((! Nu vreau sa se supere nimeni, dar asta e parerea si gustul meu. La curte poate ar merge mai bine un chefulet dupa nunta, intre apropiati, sau chiar inainte, un fel de petrecerea burlacelor:p! Asta da, ar fi frumos! Dar nunta.......CATEGORIC la restaurant pentru mine! O:)

Hai sa fim seriosi..u nu ai bunici??:-` Care locuiesc la curte?...Si eu am...si daca am fi fost atat de atrase de chestia asta cu cortul si cu nunta in aer liber...am fi facut-o !! Are si parti bune....dar si altele, rele..Depinde de fiecare om in parte... ce isi doreste si ce-i place!:~*:-* Sincer...nici eu nu m-as vedea cu rochia plimbata prin tarana si gainatz(scuze..nu m-am putut abtine...nue cazul persoanei mai sus mentionate. Ea va avea o nunta superba). Plus debandada cu gatitul mancarii si alte alea.. Nu e de mine asa ceva!! %%-%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 14:39 
Diva

Citat:

Pai si eu tot cu cortulete si cu gazon si flori mi-am imaginat nunta la curte. Si cred ca si mireasa asta o sa aiba ceva asemanator. Cred.:D Nu printre gaini si cu catelul dupa tine.:p

Hihih...eu am avut viziunea nuntilor alora de pe vremuri ...in care se punea un cort negru in curte ....si gata...asta era nunta :x:x:x:x

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 277 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]