Sincer, eu nu o invidiez. Mie imi place la restaurant. Mi se pare elegant, stilat! Nu cred ca se compara! Bine, gusturile nu se discuta, insa ma gandesc la cum va arata sala aranjata, ringul de dans cu primul dans, al mirilor, intrarile ospatarilor cu mancarea frumos aranjata...

! Nu cred ca se compara! Si atata alergatura, stres si bani pentru rochie sa o tarai prin tot praful,,,,,:((! Nu vreau sa se supere nimeni, dar asta e parerea si gustul meu. La curte poate ar merge mai bine un chefulet dupa nunta, intre apropiati, sau chiar inainte, un fel de petrecerea burlacelor:p! Asta da, ar fi frumos! Dar nunta.......CATEGORIC la restaurant pentru mine!

Hai sa fim seriosi..u nu ai bunici??:-` Care locuiesc la curte?...Si eu am...si daca am fi fost atat de atrase de chestia asta cu cortul si cu nunta in aer liber...am fi facut-o !! Are si parti bune....dar si altele, rele..Depinde de fiecare om in parte... ce isi doreste si ce-i place!:~*:-* Sincer...nici eu nu m-as vedea cu rochia plimbata prin tarana si gainatz(scuze..nu m-am putut abtine...nue cazul persoanei mai sus mentionate. Ea va avea o nunta superba). Plus debandada cu gatitul mancarii si alte alea.. Nu e de mine asa ceva!!