Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 02:41

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 353 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 18  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: In ce stadiu sunt pregatirile!?
MesajScris: 21 Noi 2006, 18:18 
Diva

Citat:

Eu iti suberez sa cumperi maxim 4-5 feluri de bauturi.Nu e bine sa ai de toate.Lumea bea ce este.Nu deschizi bar.Sa fie wisky(oricum nu mai bea lumea altceva daca e wiskey-ul pe masa- sau ma rog in meniu), vodka,vin,ceva de dame si bere.Atat.Ai sa vezi ce se bea si vei fi uimita.Nu are rost sa iei 100 de feluri, ginul se bea putin, metaxa si alexandrion nu le amesteca ori una ori alta.
La incepur asa vroiam sa iau si eu:de toate, dar noroc ca mi-a venit mintea la loc si am luat exact ce trebuia:wisky, vin alb si rosu, stalinskaya, angelli cherry si bere.Si a fost mai mult decat suficient.A si ramas:p

de ce nu e bine sa ai de toate?(?)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Noi 2006, 20:44 
Diva

Citat:

Nu e prea mult pt femei?Vad ca esti din cj.Aici se bea bere multa si femeile beau lol.Sau beau wisky, greu de crezut pt unii.SI vin beau sigur.Deci nu-i prea mult pt femei si martini si campari?
Las ca te mai gandesti si razgandesti tu...
Parerea mea este ca femeile au de unde alege.Incerc doar sa te ajut,ca sie u am aflat unele lucruri si mi-au prins bine.La cata bautura vroiam sa cumpar eu la inceput...deschidema butic sigur-vb ta.:nbump:

Asa ziceam si eu despre clujeni, ca nu prea beau wisky, dar sa stii ca spre surprinderea mea sticlele de wisky au mers mult mai bine decat berea. Nu stiu cauza, dar recomand wiski-ul la nunta. Si eu am luat tot Jack tot din vama.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Noi 2006, 20:46 
Diva

Citat:
Incepand de la 1 Ianuarie nu vor mai fi duty-free-uri (daca intram in Uniune, cine ne-a pus...!?) decat spre Bulgari si Rusi...

Nasol!!! Asa ca mai aveti 1 luna de duty-free si inspre vest, dati-i bataie daca va bate vreun gand!

Si eu stiam la fel, ca se desfiinteaza. Noi nasim la anul si finii nostri deja cumpara bautura sa nu ramana fara, sau sa o ia din comert ca e mult mai scumpa.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Noi 2006, 20:48 
Diva

Citat:

Si eu stiam la fel, ca se desfiinteaza. Noi nasim la anul si finii nostri deja cumpara bautura sa nu ramana fara, sau sa o ia din comert ca e mult mai scumpa.

pai voi cand ati fost in luna de miere, in aeroport, in italia nu exista duty free?!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Noi 2006, 20:52 
Diva

Citat:

pai voi cand ati fost in luna de miere, in aeroport, in italia nu exista duty free?!

Ba da, dar cum intrii in aeroport daca nu calatoresti? Si nu prea ai cum sa iei cantitati mari, cat pentru o nunta. Si apropo sa stii ca in aeroportul din B nu era duty-free, doar in cel din Italia.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Noi 2006, 20:57 
Diva

Citat:

Ba da, dar cum intrii in aeroport daca nu calatoresti? Si nu prea ai cum sa iei cantitati mari, cat pentru o nunta. Si apropo sa stii ca in aeroportul din B nu era duty-free, doar in cel din Italia.

poti ruga pe cineva...noi asa am facut cu majoritatea si chiar inainte de nunta am cumparat eu 10 sticle de la unguri si nu mi-a zis nimeni nimic..eu nici nu stiu alte duty free-uri in afara de alea din aeoporturi si vami..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Noi 2006, 22:55 
Diva

Citat:
de ce nu e bine sa ai de toate?(?)

PAi pt ca e o amestecatura de bauturi.Raman incepute, nu stii cat sa iei,daca se bea mai mult dintr-un fel si se termina? Mie nu-mi palce varietatea prea multa, zic eu ca strica si am asa am fost sfatuita:sa iau cateva bauturi bune si atat.
Si din experienta spun ca a iesit f bine asa.
;)

Si stii cume daca te pui sa bei ceva si iti palce, vrei sa continui cu acea bautura nu sa le amesteci...parerea mea

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Noi 2006, 23:02 
Diva

Citat:

Asa ziceam si eu despre clujeni, ca nu prea beau wisky, dar sa stii ca spre surprinderea mea sticlele de wisky au mers mult mai bine decat berea. Nu stiu cauza, dar recomand wiski-ul la nunta. Si eu am luat tot Jack tot din vama.

Eu stiam ca se va bea mult wisky la mine la nunta.Depinde si de oameni f mult.LA mine s-au consumat 35 beri in rest numai wisky si vin alb.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Noi 2006, 23:19 
Diva

Citat:

PAi pt ca e o amestecatura de bauturi.Raman incepute, nu stii cat sa iei,daca se bea mai mult dintr-un fel si se termina? Mie nu-mi palce varietatea prea multa, zic eu ca strica si am asa am fost sfatuita:sa iau cateva bauturi bune si atat.
Si din experienta spun ca a iesit f bine asa.
;)

Si stii cume daca te pui sa bei ceva si iti palce, vrei sa continui cu acea bautura nu sa le amesteci...parerea mea

Ai f mare dreptate, daca cineva incepe cu o bautura continua cu aia toata noaptea de aia nu ii f bine o mare varietate de bautura...daca ai lua cantitati suficiente din toate bugetul cred ca ti-ar fi undeva prin ceruri!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Noi 2006, 23:57 
Diva

Citat:

Ai f mare dreptate, daca cineva incepe cu o bautura continua cu aia toata noaptea de aia nu ii f bine o mare varietate de bautura...daca ai lua cantitati suficiente din toate bugetul cred ca ti-ar fi undeva prin ceruri!

sunt de acord cu voi ca nu e bine sa le amesteci dar cred ca si invitatii stiu asta...iar pt bauturile fine, ma refer la cele consumate cu precadere de femei nu e nevoie de cantitati mari..mi se pare normal sa aiba de unde alege..eu am avut un bar destul de variat si cred ca a fost f bine..ne-au si ramas:) n-am avut bere insa, mi se pare complet nepotrivita la o nunta..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Noi 2006, 22:33 
Diva

Citat:

pai oricum cele spre vest au aceleasi preturi ca in magazine. Mai bine sa se orienteze miresicile spre cele mai ieftine, spre est

nu prea sunt de acord..eu n-am observat mari diferente...da' n-am batut toate aeroporturile ca sa stiu exact:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Noi 2006, 00:42 
Diva

Citat:

nu prea sunt de acord..eu n-am observat mari diferente...da' n-am batut toate aeroporturile ca sa stiu exact:)

Sa stii ca eu am luat bauturile de la vama din Galati, ca la cea din Oradea erau mult mai scumpe. Twety mem are dreptate.:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Noi 2006, 14:22 
Diva

Citat:

Sa stii ca eu am luat bauturile de la vama din Galati, ca la cea din Oradea erau mult mai scumpe. Twety mem are dreptate.:D

bine fetelor, nu mai insist ca vad ca sunteti f sigure pe ceea ce stiti:wacko: or sa fie luate cu asalt duty freeurile pana la 1 ianuarie:lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Dec 2006, 01:53 
Veteran

Citat:
Ba da, il poti gasi si mai ieftin, depinde de marca. Noi am luat in septembrie jack cu 14 euro sticla de un litru.

ioooooooo cu 13 euro JB de 1 litru cu tot cu spaga celui care ni-l ia, ca am inteles ca se gaseste si la 11 euro....
cam ce cantitate ziceti voi ca trebuie la 300 de oameni?
am luat cinzano pt dame

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Dec 2006, 01:57 
Veteran

Citat:

noi mergem pe jack,martini,campari rosso,metaxa sau alexandrion si restul nu stiu inca.vinul cred ca il cumparam de pe la ceva crama si berea din fabrica.

le iei pe toate astea...vrei sa ramai singura la nunta..se apuca astea de le amesteca...:D...
cam care mai sunt pregatirile care nu le-ai facut?
eu am o dilema cu biserica si cununia civila, ca as vrea sa le cuplez...
de fapt eu as vrea sa fac cununia religioasa sa fie prima si cununia civila la restaurant, va dau idei...nu stiu daca reusesc sa fac asa..da mi-ar super placea

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Dec 2006, 18:29 
Diva

Citat:
le iei pe toate astea...vrei sa ramai singura la nunta..se apuca astea de le amesteca...:D...
de fapt eu as vrea sa fac cununia religioasa sa fie prima si cununia civila la restaurant, va dau idei...nu stiu daca reusesc sa fac asa..da mi-ar super placea

Din pacate nu o sa reusesti asta.Nu te casatoreste religios nici un preot fara certificatul de casatorie, nu da voie legea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Dec 2006, 01:39 
Veteran

Citat:

Din pacate nu o sa reusesti asta.Nu te casatoreste religios nici un preot fara certificatul de casatorie, nu da voie legea.

binenteles ca stiam chestia asta, am fost pusa in tema..si ce ma enerveaza :unsure:poate e cineva care nu are chef de acte, ca nici eu nu le vreau..si ma gandeam la institutia asta biserica si lege...e o mare tampenie..
o sa dezbat problema, si sigur o sa gasesc un preot care ma va intelege ca nu vreau acte neaparat,sau sa ii zic ca le semnez dupa, ca e mai important pt mine cununia religioasa...
din cauza ca nu acord importanta cuvenita cununiei civile , am senzatia ca ma si incurca evenimentul in sine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Dec 2006, 14:52 
Diva

Citat:

Nici o sansa! In schimb, daca te tin buzunarele, poti aranja sa ai si cununia civila si cea religioasa la sala! poti aranja un mic spatiu cu o arcada, special, sa mearga la ambele cununii! in privinta reprezentantului Primariei, sigur se aranjeaza! te programezi din timp, daca ai pe cineva pe care cunosti e si mai bine! in privinta cununiei religioase, asa este cum s-a spus si mai devreme, fara certificat de casatorie nu se poate (se intelege, daca cunosti persoanele potrivite, se face la NV se poate aranja!)!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 353 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 18  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]