Ultima vizită a fost: Acum este 31 Aug 2026, 18:58

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 262 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cununia civila
MesajScris: 14 Mar 2006, 15:47 
Diva

Citat:
ar fi o idee sa o facem joi sau miercuri daca nu gasim sambata de dimineata loc.

scumpica....eu fac vineri dimineata ...stai linistita ...ca totul va fi bine!!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 15:53 
Diva

Citat:

Mi se pare OK sa faci civila inainte. Chiar si marti sau miercuri, sa ai timp sa-ti tragi sufletul. Doar voi, nasii, familiile si prietenii cei mai apropiati, care pot sa vina, bineinteles:ok:
Dar eu nu sunt obiectiva pt ca eu nu pretuiesc foarte mult ceremonia asta. Poate pentru tine e mai importanta;)

nu e vb ca civila e importanta...e importanta biserica...si ar face-o mai deosebita daca ar fi altfel ...impactul asupra lui Marius ar fi mai mare...si imi tot zice ca i-ar placea sa am doua rochii...

daca o fac in alta zi...e de discutat pt ca ai mei o sa aiba putine zile libere atunci...:(...e ok daca chem doar familia plus nasii (care oricum sunt din familie)? fara prieteni? eu asa as vrea...dar trebuie sa discut cu mama...ea e cea carcotasa...nu poate sa accepte ca mireasa sa plece singura, fara mire, de acasa (asa as face daca Marius m-ar astepta in biserica)...ca, cica, ce ar zice lumea...ei intotdeauna i-a pasat mai mult de gura lumii..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 15:56 
Diva

Citat:
zicea cineva ca nu e bine vinerea ca asa vroiam si eu,pe aici pe la superstitii...si mi-e cam frica

da???asa zicea??? las' ca -i trece!!:p:p:p asta e..daca o fi sa avem ghinion ...o sa stiu din ce cauza!!:D Nu pot sa mai schimb nimik acum!! Gataaaa!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 16:07 
Diva

Citat:

Explica-i frumos, fara sa te enervezi, ca asta e o chestie importanta pentru tine pe care ti-o doresti foarte mult si ca nu vrei sa fii frustrata in ziua nuntii tale. :ok:
Sunt sigura ca daca ai rabdare sa-i explici o sa fie de acord sa renunte la o pretentie care te-ar face nefericita:lips:

ce frumos suna cand vb aici...am mai incercat o data, inainte de craciun si a iesit aiurea..n-am vorbit mai mult de o luna...e tare dificil, credeti-ma...noroc ca locuim in orase diferite...asa ne intelegem de minune...ne vedem cel mult o data pe luna...dar sa nu intelegeti gresit...e o mama buna, ne-a crescut greu...poate fi si foarte intelegatoare...daca vrea...
ma duc pe-acasa si o sa incerc sa mai aduc in discutie...desi ma tem de reactie...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 23:40 
Diva

Citat:

Ma gandeam eu ca iese aiurea, de-aia am zis sa nu te enervezi:D Nu de alta da si mie mi se intampla sa ne certam atunci cand avem pareri diferite despre ceva:D

cred ca de asta apreciez comportamentul soacrei...si cu ea avem pareri diferite dar macar nu imi impune...imi tot zice cat de mult ii plac ei rochiile de mireasa neinfoiate, asa pe langa corp...eu ii tot spun ca imi plac cele infoiate...si cam asa e discutia...cu mama...daca spun ceva ce nu e pe placul ei...gata...nu mai ai cu cine discuta...da' fac eu cumva sa fie bine...zic ca ea si fac ca mine...doar e nunta mea...si totusi...trebuie sa impac pe toata lumea ca altfel o sa fie multa tensiune si o sa ma simt ca naiba...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 00:34 
Diva

Citat:
pai problema este ca nu fac in Romania cununia si nici nunta...asta e prima mea problema...imi trebuie alt acte ...cat despre certificatul respectiv mie nu imi trebuie...am intrebat de vreo 2 ori pana acum si au zis ca nu!!!sper sa nu ma trezesc cand ajung acolo ca imi trebuie.in schimb pt Romania am citit undeva ca trebuie respectivul certificat iar analizele facute nu cu mai mult de 2 sapt inainte.

suntem prea indiscrete daca te intrebam unde o faci si daca acolo sunt alte obiceiuri? si inca ceva...cum te descurci cu organizarea nuntii..avand in vedere ca tu esti aici...si nunta "acolo" ? si dupa casatorie, te muti acolo?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 01:37 
Nou Venit

Citat:

tu cand ai nunta?? Mamaaaa ...asa devreme pt. programari???:o:o:o

Nunta e pe 17 iunie si ne-am dus asa repede ptr ca am vrut sa le rezolvam pe toate din timp.Nasii nostrii au avut nunta anul trecut in iulie,si au fost sa se programeze la civila prin mai si nu au avut loc decat la ora 18.30.Bine, dupa interventii pile si alte cele au reusit sa obtina o alta ora. :):)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 262 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]