Ultima vizită a fost: Acum este 20 Mai 2025, 00:39

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 367 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 19  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: OBICEIURI DE NUNTA!!!!!
MesajScris: 13 Mai 2006, 23:43 
Junior

Citat:
Sper ca restaurantele din Bucuresti nu se gandesc la prostii de genul asta!

Chesti acu gaina si alte obiceiuri tin de zona... dar poate restaurantul sa si ia dreptul daca nu discuti problema si sa ai surprize..
Momentul cu gaina are dans anume si muzica anume.. si se ami si arunca dupa si cine o prinde... anul ala are numai parte de bine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mai 2006, 12:00 
Diva

Citat:

hahaha asta mai lipseste, sa vad gaina aia zburand peste capetele invitatilor hahaha (X)(X)(X):lol::,:unsure: no no no!

daca er vie...mai era ce era...dar asa...congelata...ce kkt!!:ermm::x:x

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mai 2006, 12:00 
Diva

Citat:

hahaha asta mai lipseste, sa vad gaina aia zburand peste capetele invitatilor hahaha (X)(X)(X):lol::,:unsure: no no no!

daca er vie...mai era ce era...dar asa...congelata...ce kkt!!:ermm::x:x

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mai 2006, 13:49 
Diva

Citat:

Nu ma....E gatita....Si se pune pe un platou care se decoreaza frumos...Mie mi s-a parut amuzant obiceiul, da ma bucur ca la noi nu se face:D

oricum e o tampenie...:p:p:p:ermm:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mai 2006, 19:04 
Veteran

Citat:

oricum e o tampenie...:p:p:p:ermm:
si cand te gandesti ca mie imi place cel mai mult chestia cu gaina:wacko::wacko::wacko:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mai 2006, 21:29 
Junior

Citat:
Fetelor!!!!!
Am o mare problema. Eu nu stiu exact ce obiceiuri sunt obligatorii pentru nunta. Tot ce stiu cu exactitate si chiar imi place super mult ideea este ca ABIA ASTEPT SA FIU FURANTA!:lol:
Acum..... numai ideea ca se joaca gaina sau eu stiu ce alte obiceiuri mai sunt... ma inspaimanta.
Iar acum.... va intreb eu pe voi..... CE OBICEIURI MAI SUNT? SI CE TREBUIE IN MOD OBLIGATORIU DE RESPECTAT?

Sugestia mea e ca toate din acete traditii sunt SUPERSTITII SI SIMPLE TARDITII LOCALE
cred si nu doar eu ca trebuie pastrate acele traditii religioase care au temei si nu orice inovatie.. doar ce ti se potriveste..Nu cred ca la un restaurant select un nas bine imbracat, la costum va arunca gaina ca sa fie prinsa de nuntasi..sa fim seriosi
Si nici doi miri incercand sa se calce pe picior cand canta preotul "isaia dantuieste.." ca e hazos de acum..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mai 2006, 21:36 
Junior

Citat:

Nu stiu daca o s amai fie cazul...Deja s-au discutat momentele importante ale nuntii:D

Se intoarce si la voi oglinda dup ace imbraca nasa pe mireassa si mireasa trebuie s aplateasca pe cei ce intorc?

Dar chestia cu bagatul acului sau agrafei intre pernele pe care sta mireasa ca sa se vada cat de sensibila este?

Si se scrie pe pantof pe domnisoara care urmeaza sa se marite?

Si... bea mirele sampanie sau vin cu pantoful miresei?

:unsure:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mai 2006, 21:38 
Junior

Citat:
Numarand traditiile pe care le vom respecta:
1. aruncat buchet
2. scos jartiera (cu dintii)
3. (probabil) furat mireasa
4. taiat tort
Si atat. Daca vreunul din invitati comenteaza e liber sa faca cum vrea la nunta lui.
Desi iubi comenteaza ca nu vreau sa fiu luata de acasa, dar cum am reusit sa o conving pe mama o sa reusesc si cu el.

Mai ati luat toate virusul italiei?
NUmai cei ce vin de pe acolo adik de la catolici aduc inovatiile acestea...REVENITI VA!
CAre este explicatia?
Tineti superstitia ca nu e bine sa te vada mirele ininte de nunta?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mai 2006, 13:05 
Veteran

Citat:
Sugestia mea e ca toate din acete traditii sunt SUPERSTITII SI SIMPLE TARDITII LOCALE
cred si nu doar eu ca trebuie pastrate acele traditii religioase care au temei si nu orice inovatie.. doar ce ti se potriveste..Nu cred ca la un restaurant select un nas bine imbracat, la costum va arunca gaina ca sa fie prinsa de nuntasi..sa fim seriosi
Si nici doi miri incercand sa se calce pe picior cand canta preotul "isaia dantuieste.." ca e hazos de acum..
din cate stiu eu gaina este rupta de mire,iar la noi va fi intradevar gaina dar nu se va arunca niciunde,o rupe trebuie sa-mi dea din mana lui sa mananc o bucatica iar restul se duce din nou la bucatarie...noi facem chestia asta mai mult de dragul melodiei care se canta dupa care vom dansa cu totii (eu voi avea ceva pus pe fata).Cam asta e tot cu gaina

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mai 2006, 13:09 
Veteran

Citat:
din cate stiu eu gaina este rupta de mire,iar la noi va fi intradevar gaina dar nu se va arunca niciunde,o rupe trebuie sa-mi dea din mana lui sa mananc o bucatica iar restul se duce din nou la bucatarie...noi facem chestia asta mai mult de dragul melodiei care se canta dupa care vom dansa cu totii (eu voi avea ceva pus pe fata).Cam asta e tot cu gaina
eu sunt in Italia dar habar nu am ce obiceiuri tin astia,mai sunt si catolica dar tot nimic nu stiu,la nunta mea voi face cam exact ce stiu,de exemplu eu prefer sa renunt la colacul care se rupe deasupra capului meu cand ma scoate din casa ca apoi sa fie aruncat sau la faza cu orezul.Eu sper sa scap de astea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mai 2006, 13:12 
Veteran

si inca ceva faza cu jarteluta nu vreau sa o pun in practica.Imi este un pic penibil in fata parintil

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mai 2006, 13:25 
Diva

Citat:
si inca ceva faza cu jarteluta nu vreau sa o pun in practica.Imi este un pic penibil in fata parintil

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mai 2006, 16:24 
Veteran

Citat:

idem! :ok:
hihihihio exact ce mi-a zis Cici al meu:lasa Ya ca tu duminica seara(atunci e programata cina romantica intre noi doi)iti mai pui o data jartelutza si ai sa vezi atunci cum am sa ti-o scot eu...:huh::huh::love::love::,:,;);)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 367 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 19  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]