Ultima vizită a fost: Acum este 30 Aug 2026, 23:56

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 312 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 16  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Voalul
MesajScris: 09 Mar 2006, 12:11 
Senior

Citat:

=>putin nesimtit sincer, ...doar nu te-a cautat sa stie dc esti domnisoara sau nuh...hai sa fim seriosi, are sa iti ceara certificat de la medicul legist ...sau s-a uitat el mai altfel si a dat cu presupusu

Eu am intrat cu voalul pe fatza in biserica si n-a comentat nimeni (biserica ortodoxa, in ardeal).. au chicotit putin babele, dar sincer, ele pt. asta au venit:x.. in schimb preotul mi-a zis doar sa-mi dau voalul la o parte atunci cand a inceput "slujba" ca era chestie de "pupaturi"O:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Mar 2006, 14:02 
Senior

Citat:

Eu sunt sigura ca nici un preot n-ar zice nimic, numai babele comenteaza in fel si chip.):(

ehhh.. de babe oricum nu scapi.. din fericire o sa fii atat de "prinsa" in atmosfera incat nu cred ca vei auzi sau vedea vreo grimasa .. si chiar si-asa, esti MIREASA deci orice ti-e permis :ok: (ma rog, in limita bunul simtz) O:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Mar 2006, 14:04 
Diva

mult
Citat:

Nu se stie. Daca dai de un preot care are impresia ca prin asta tine la traditie si la religie...:-` Eu sper sa nu fie cazul, si eu vreau cu voalul pe fata...:-`:D
%%-%%-%%-%%-mult%%-%%-%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Mar 2006, 17:42 
Diva

Citat:

=> cred ca depinde de el si de cat de "traditionalist" e, cunosc un preot (pe care il si abordez in weekend pentru nunta) care nu comenteaza si in principiu combina ce vrei tu cu traditia, dar cunosc si preoti care...uite un exemplu. era 2002 si eu era inca virgina, doar ca eram pe stop. aveam spectacol cu teatrul intr-o biserica (ceva spectacol religios) si parintele i-a spus profei sa ii faca lista cu toate fetele care sunt "pangarite" ca nu e voie. dupa lungi tergiversari am avut voie in biserica...dar departe de altar...era biserica la tzara dar nu a fost corect pentru ca nu a fost vina nimanui ca eu tocmai atunci am fost pe stop...

Buna!
Sa stii ca intr-adevar daca esti pe stop, nu ai voie sa intri in biserica. De chestia asta am auzit si eu. Se spune ca in perioada aia, esti necurata si asta e motivul pt. care nu te lasa sa intri in biserica.
Nu era o chestie de virginitate, fii sigura.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Mar 2006, 18:50 
Diva

Citat:

=> da, stiam si eu, dar era o chestie de spectacol pregatit pentru credinciosi in care aveam un rol destul de mare...si de aceea mi s-a parut chiar dubios cat s-a tergiversat povestea. nu puteam nici eu sa zic, bine nu intu...ce se faceau colegii?!
hai sa presupunem ca patesti la fel la nunta..ok, eu iau pilule acum si nu am s-o patesc, dar alte fete care nu o fac si pica fix atunci pe "problema"...ce faci?!

asta e ghinionul lor,dar sa stii ca tu chiar daca iei pastile poate sa-ti vina cand nu te astepti poate si din cauza emotiilor mai stii.
si eu iau pastile si dupa calculele mele nu-mi vine in ziua nuntii. chiar si asta este o problema cu ciclu.(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Mar 2006, 19:11 
Senior

Citat:

asta e ghinionul lor,dar sa stii ca tu chiar daca iei pastile poate sa-ti vina cand nu te astepti poate si din cauza emotiilor mai stii.
si eu iau pastile si dupa calculele mele nu-mi vine in ziua nuntii. chiar si asta este o problema cu ciclu.(X)

Astea-s nimicuri.. ce sa zic, te cauta popa sa vada daca esti sau nu in perioada x... eu tzin minte ca eram pe sfarsite sau ecva de genul si n-am avut nici o problema.. astea-s prostii inventate de biserica printre multe altele.. e ceva pur fiziologic, nu e crima sau alt pacat suprem ci tzine de metabolismul fiziologic uman, dat de la "Domnul" ca sa zic asa :devil: So, lasati astfel de griji deoparte ca-s doar nimicuri.. voi sa fiti sanatoase, sa va simtzitzi bine in ziua nuntzii, ca popa oricum isi capata onorariul asa ca ar trebui sa-si faca "job-ul" cu varf si indesat.. sunt cu-adevarat "pacate" grave si pt. asta nu e izgonit nimeni din biserica, daca tot e "casa domnului" si orice se iarta !! ):( :ok: :-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Mar 2006, 19:48 
Diva

Citat:

Eu m-am gandit si am zis ca daca fix inainte de nunta mi se termina folia, o sa incep pe urmatoarea fara pauza. N-oi muri o luna:-` Si doar nu o sa ma duc in luna de miere pe stop. N-ar mai avea nici un rost, nu?:D

crezi ca poate sa o amane??? eu am incercat asta si nu a reusit folia sa amane cursul natural al lucrurilor!!! Mai rau a zapacit calculul pilulelor...plus ca ziceai ca sunt innecata in marea rosie!!:((:((:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Mar 2006, 19:50 
Diva

Citat:

Astea-s nimicuri.. ce sa zic, te cauta popa sa vada daca esti sau nu in perioada x... eu tzin minte ca eram pe sfarsite sau ecva de genul si n-am avut nici o problema.. astea-s prostii inventate de biserica printre multe altele.. e ceva pur fiziologic, nu e crima sau alt pacat suprem ci tzine de metabolismul fiziologic uman, dat de la "Domnul" ca sa zic asa :devil: So, lasati astfel de griji deoparte ca-s doar nimicuri.. voi sa fiti sanatoase, sa va simtzitzi bine in ziua nuntzii, ca popa oricum isi capata onorariul asa ca ar trebui sa-si faca "job-ul" cu varf si indesat.. sunt cu-adevarat "pacate" grave si pt. asta nu e izgonit nimeni din biserica, daca tot e "casa domnului" si orice se iarta !! ):( :ok: :-`

daca ar fi s-o luam de la biblie...cred ca chestia asta cu "perioada" .....din ce stiu eu e o "pedeapsa data femeilor"....d-aia nu avem voie sa intram in biserica! Cititi "exodul" ..din biblie(eu cand eram mik ma fascina biblia ..d-aia mai stiu citate de pe acolo):~*:~*:~*:~*Ideea asta a aparut cand au plecat evreii din Egipt(si mergeau cu chivotul prin desert...Moise...etc)! Dar...daca ar fi s-o luam asa....e valabila numai pt. evrei...nu??:p:p:p:p

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 312 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 16  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]