Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 22:11

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 623 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 32  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata vol. III
MesajScris: 29 Iun 2007, 11:29 
Diva

Citat:
Neata!

Roxana, imi pare rau. Spune-le ca nu se mai poate schimba...

Noi azi facem 11 luni de la nunta! Pana sa facem anul de hartie vine si bebe! :ndance:

Multumesc, DJ! la multi ani! veti petrece nunta de hartie impreuna cu bebe...suuuper!:njump:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2007, 11:53 
Diva

Citat:
neata!
eu acum fug la somn:nwink: dar vreau sa va intreb ceva...la un topic legat de fini si nasi, v-am zis ca avem ceva "probl" cu o pereche de nasi. am facut textul de invitatii, l-am trimis la 2 nasi si au zis ca e ok...faza e ca nasul e preot si vrea sa fie trecut pe invitatie fam. pr.X...noi am dat deja comanda si sigur nu se mai poate schimba nimic, dar in afara de asta nici nu imi suna bine la textul invitatiei sa fie fam.pr. X.
voi ce ma sfatuiti sa fac? el zice ca la preoti asa se trece, eu nu am stiut, iar ei nu au zis nimic...eu nu am vrut sa fac ceva rau si de aia le-am si trimis textul si modelul de invitatie. nu mi-a trecut prin gand ca trebuie trecut pr si nici ea nu a sesizat la timp, iar nasul s-a uitat pe text azi, cand e deja cam tarziu...:(
astept povetele voastre.
va pup...se pare ca pana la urma ziua mea a inceput bine dar s-a continuat si sfarsit aiurea:(

sa aveti o zi buna!

uite k ai atins un punct sensibil,cu nasii.eu m-amhotarit,ca sa impac si capra sivarza kvoitrece la nasifam.ing,Y ,si fam comisar-sef Z,ksa nu apara discutii...problemae pe care sa-i scriu primii...tinerii sau batrinii???:huh:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2007, 12:00 
Diva

Citat:

uite k ai atins un punct sensibil,cu nasii.eu m-amhotarit,ca sa impac si capra sivarza kvoitrece la nasifam.ing,Y ,si fam comisar-sef Z,ksa nu apara discutii...problemae pe care sa-i scriu primii...tinerii sau batrinii???:huh:

Asta e o prostie sa le treci functia.Ce faci c invitatia?Reclama la functiile nasilor..?Chiar nu inteleg.daca nasii mei au firmele lor voi trece pe invitatie familia patron x si y?Sa fim seriosi.Cred ca au unde sa-si etaleze functiile nu pe invitatiile mele.
Si apropoo de nasul care e preot, socrul meu e preot si o sa-l intreb.El sigur nu va vrea sa se treaca familia preot x.Pt ca am vazut invitatiile fratelui lui ionut de cand s-a insurat.Nu era trecut nimic de genul.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2007, 13:59 
Diva

Citat:

eu cred ca ar trebui sa-i treci pe cei mai in varsta primii... cat despre functii... :zoombie: mie mi se pare aiurea... chiar si la faza cu preotul, pe care a patit-o roxana... pai daca ar fi sa te iei dupa "titluri", ar trebui sa scrie fata "sfintia sa, preot (paroh, misionar, etc) X" :D :blink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2007, 14:12 
Diva

Citat:

mie mi se pare jenant sa le treci fctia...astea sunt niste romanisme de prost gust...iar pb cu varsta s-ar fi evitat dc ai fi avut o sg pereche de nasi...sa nu te superi, ca nu spun cu rautate, sunt doar socata...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2007, 19:16 
Diva

Citat:
mie mi se pare jenant sa le treci fctia...astea sunt niste romanisme de prost gust...iar pb cu varsta s-ar fi evitat dc ai fi avut o sg pereche de nasi...sa nu te superi, ca nu spun cu rautate, sunt doar socata...

fetelor...sunteti pe aceeasi lungime de unda cu mine...faza e ca daca as trece fam. pr la ceilalti ar trebui sa trec fam ing, si chiar nu vreau sa creada invitatii ca vezi doamne uite ce nasi bazati are fata asta, isi face reclama sau ce?
si in afara de asta era cat pe ce sa vrea si nasul meu de botez sa ma cunune, dar va fi plecat din tara la specializare si nu mai are cum...el este doctor si ce faceam atunci...fam. pr. x, fam. ing. y, fam. dr. z...
am sa pun textul invitatiei mele la topicul pt text si sa imi spuneti cum vi se pare si cum credeti ca ar suna la nasi pus fam. pr...in loc de numele mici mai intai si apoi numele de fam.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2007, 19:45 
Diva

Citat:
Abia asteptam!

Am avut azi doi vizitatori importanti: prietena mea cu baietelul ei de nici doua luni! E asa frumos sa ai un bebe mic in casa! Si puiul ei are si niste superbi ochisori albastrii si un par castaniu lung pentru varsta lui....
Si foarte cumintel, ca a dormit mai tot timpul!

:napplause: suuuper...si mie imi sunt dragi de numa copii mici...cand am vazut-o pe nepotica mea prima data avea 12 ore de cand se nascuse si era asa mica si frumusica...iar a doua oara a fost la 3 saptamani...sunt niste superbi...
acus vei avea si tu un ingeras in casa, DJ!:napplause:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2007, 20:01 
Diva

Citat:
Abia asteptam!

Am avut azi doi vizitatori importanti: prietena mea cu baietelul ei de nici doua luni! E asa frumos sa ai un bebe mic in casa! Si puiul ei are si niste superbi ochisori albastrii si un par castaniu lung pentru varsta lui....
Si foarte cumintel, ca a dormit mai tot timpul!

Ai ai.!!Si mie imi fug ochii dupa copilasi.Crd ca trebuie sa fac si eu unul....As vrea fetita

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2007, 20:13 
Diva

Citat:

Ai ai.!!Si mie imi fug ochii dupa copilasi.Crd ca trebuie sa fac si eu unul....As vrea fetita

ce-i drept si mie imi fug ochii dupa bebei, dar inca nu vreau unul al meu...mai astept putin:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2007, 20:35 
Diva

Citat:

ce-i drept si mie imi fug ochii dupa bebei, dar inca nu vreau unul al meu...mai astept putin:ok:

pai si mie imi vine randul peste vreo 2 ani....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2007, 20:57 
Diva

felicitari DJ pt bebesi sa fiti sanatosi amindoi:glass:
sastiti fetelor k bebele e bine sa-l faci atunci cind simti asta.eu pe bebe al meu,care acum are 2ani si jumatate,l-am facut cind eu aveam 24de ani si tatal lui si viitorul mire avea 21.eu abia terminasem facultatea,el ink student dar lucram amindoi iar in timp cel mic ne-a ambitionat sa crestem k profesii/sintem ofiteri amidoi in prezent sie asa bine sa vii la puiul tau acasa...e cel mai bun lucru din viata noastra si totul facem pt el,e minunea noastra mica:neyes:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2007, 23:18 
Diva

Citat:
felicitari DJ pt bebesi sa fiti sanatosi amindoi:glass:
sastiti fetelor k bebele e bine sa-l faci atunci cind simti asta.eu pe bebe al meu,care acum are 2ani si jumatate,l-am facut cind eu aveam 24de ani si tatal lui si viitorul mire avea 21.eu abia terminasem facultatea,el ink student dar lucram amindoi iar in timp cel mic ne-a ambitionat sa crestem k profesii/sintem ofiteri amidoi in prezent sie asa bine sa vii la puiul tau acasa...e cel mai bun lucru din viata noastra si totul facem pt el,e minunea noastra mica:neyes:

ce frumos! sa va traiasca si sa va bucurati de el! si poate faceti si o surioara/fratior copilasului vostru:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2007, 23:20 
Diva

Citat:
Mai bine sa mai astepti ca sa fii pregatita cand vine! :ok:

:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2007, 23:23 
Diva

Citat:

noi am trecut tinerii mai intai, pt ca pe ei ii avem alesi ca nasi de 2 ani, iar pe cei mai in varsta de aproape un an.
:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2007, 02:57 
Diva

sa aveti un week-end placut...eu lucrez din pacate week-end-ul asta, dar am si nunta maine seara! :ndance:
sper sa ma distrez mai bine decat la ultima nunta, mai ales ca am chef de topait:ndance:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2007, 05:54 
Diva

Citat:
sa aveti un week-end placut...eu lucrez din pacate week-end-ul asta, dar am si nunta maine seara! :ndance:
sper sa ma distrez mai bine decat la ultima nunta, mai ales ca am chef de topait:ndance:

da unde lucrezi de te cheamala lucru si sambata?
ce nasol....
distractie placuta la nunta!!!:nparty::nparty::food::food:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2007, 11:14 
Diva

Citat:

da unde lucrezi de te cheamala lucru si sambata?
ce nasol....
distractie placuta la nunta!!!:nparty::nparty::food::food:

la 2 sapt lucrez si in week-end. la domo. ms mult!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2007, 12:49 
Veteran

neatza fetele si weekend placut!
pt. noi e zi mare maine 01.07.2007...facem 7 ani si jumatate...
trebuie neaparat sa ajungem in Cismigiu sa ne plimbam cu barca pt ca asa ne-am promis cand aveam 6 luni, pe 01.07.2000...ca ne vom reintalni in fiecare an sub pod...
pupici!;)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 623 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 32  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]