Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 00:07

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 240 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Bauturile
MesajScris: 09 Mar 2006, 23:57 
Diva

Citat:
Am scos subiectul asta de la naftalina pt ca mi-am adus aminte ceva.
Eu nu vreau sa cumpar sticlele de suc de 2l sau mai mari, pentru ca nu-mi place cum arata mesele cu sticlele asa mari pe ele.
Eu vreau sa iau sticle mici, de jumatate.
Sunt nebuna(?)(?)(?)

:D :D sigur ca nu esti nebuna!!! :D :D ba, mai mult decat atat, sunt de acord cu tine, nici mie nu-mi plac bidonoaiele alea. faza e ca, cu cat e cantitatea mai mare (fir-ar sa fie, fac ce fac si mai bag o cacofonie :zombie:), cu atat pretul e mai avantajos. si nu poti sa nu iei chestia asta in calcul...:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mar 2006, 13:26 
Diva

Citat:

In nici un caz :):love: Doar ca cele la 2l sunt mai avantajoase ca pret si avand in vedere ca luam cantitati mari...:-` Si eu as vrea sticle mici, par mai elegante.

hai sa le trecem din sticle mari in sticle mici:p:p:D:D ..eu sper ca la vara sa fie super oferta la pepsi de 2,5!!!:p:p:p;);):glass:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mar 2006, 15:57 
Senior

Citat:

Stiu ca e mai avantajos sa iau sticle mari, mai ales vara da....:(

pe mine m-au sfatuit ai mei sa iau tot in sticle de 2l - 2,5l, ca ar fi mai avantajos. nici mie nu prea imi place ideea sa stea sticloantele pe masa :((, dar pana la urma nu vor fi ospatari sa serveasca pe fiecare, cum a baut o gura din pahar sa i-l umple la loc ... o sa fie acolo pe masa, si fiecare se serveste ...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 12:53 
Diva

Citat:
pai cred ca majoritatea are meniul aproximativ la fel(la bauturi ma gandesc).oricum fara apa minerala nu se poate ca e vara...dar eu am zis ca vreau si plata..ca nu o suport pe a minerala..

trebuie sa ai si putina minerala ...pt. vin!:ok::ok:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 240 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]