Ultima vizită a fost: Acum este 03 Sep 2026, 02:05

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 5215 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 261  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata! - vol. VII
MesajScris: 05 Iun 2008, 13:24 
Diva

Citat:
Neatza fetelor :)

Si eu am ft ft ft multa treaba la birou si nu prea pot sa scriu....

m-am cam suparat zilele trecute pentru ca vreo doua perechi de care eram sigura ca o sa vina la nunta mi-au "confirmat" din prima ca nu pot participa ....:mellow:am fost cam dezamagita...

eee....asta nu e motiv de suparare.la fiecare din noi sunt ca si ei...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iun 2008, 13:44 
Diva

Citat:

Da , este profesionala , se gaseste numai in saloane !:)

da' ti-o poti cumpara din saloane dc preferi sa te faci acasa. eu nu reusesc sa gasesc o nuanta de la loreal care sa-mi placa. cam la 2 ani mai incerc cate una noua sa vad poate s-a mai schimbat ceva:lol: acum a fost aniversarea de 2 ani...rezultatul...nesatisfacator, bineinteles:nlol: inainte a fost chiar la nunta:mellow:
ps: eu ma fac de ceva ani buni cu wella profesional 7.3 parca, culoarea e frunzis de toamna.:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iun 2008, 13:45 
Senior

Hristoa s-a inaltat!Cefaceti fetelor!Eu nu reusesc sa scriu de fiecare data,dar citesc seara cand ajung acasa tot ce scrieti si chiar nvat multe.Bafta la toate!Eu mai am putin pana la nunta!!!o zi buna

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iun 2008, 13:49 
Diva

Citat:
da' ti-o poti cumpara din saloane dc preferi sa te faci acasa. eu nu reusesc sa gasesc o nuanta de la loreal care sa-mi placa. cam la 2 ani mai incerc cate una noua sa vad poate s-a mai schimbat ceva:lol: acum a fost aniversarea de 2 ani...rezultatul...nesatisfacator, bineinteles:nlol: inainte a fost chiar la nunta:mellow:
ps: eu ma fac de ceva ani buni cu wella profesional 7.3 parca, culoarea e frunzis de toamna.:D

hmmm...frunzis de toamna....;)
eu ma vopsesc cu aceeasi vopsea(joico) de 3 ani, dar tot schimb culoarea ca ma plictisesc.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iun 2008, 14:02 
Diva

Citat:
da' ti-o poti cumpara din saloane dc preferi sa te faci acasa.

da , asa este sau de la importator direct, asa faceam acum vreo 5 ani cand eram blonda, dar acum mi-e mai comod sa ma faca altcineva :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iun 2008, 14:17 
Diva

Citat:

hmmm...frunzis de toamna....;)
eu ma vopsesc cu aceeasi vopsea(joico) de 3 ani, dar tot schimb culoarea ca ma plictisesc.

de la joico folosesc si eu si sunt f multumita

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iun 2008, 14:35 
Diva

Citat:

de la joico folosesc si eu si sunt f multumita

Histos S-a Inaltat!
sa aveti o zi usoara...eu aunt libera...voi iesi sa fac ceva cumparaturi (de-ale gurii) si apoi la o plimbarica...
fetele...cred ca intalnirea noastra se amana cu 2 sapt, cel putin din punctul meu de vedere. sapt asta nu avem cum, iar sapt ce vine nu am eu cum pt ca plec acasa:ndance:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iun 2008, 14:46 
Diva

Citat:
Neatza fetelor...
eu abia ce m-am trezit...am dormit tare rau azi noapte ...am avut niste vise tare ciudate...poate pentru ca sotul meu a adormit in camera cealalta si n-a fost langa mine:D
Sunt curioasa de plasturii aia Laura....eu am folosit de vreo 4-5 ori o crema (tot din auzite de la o fata, cica ar fi ffff buna)...Supliform se numeste, e naturala si fff ieftina...ma masam seara bine pe picioare si ma impachetam in folie alimentara...dar cum lenea la mine e cam mare cateodata, mai ales seara , am abandonat repede treaba, inainte sa se vada rezultatele( daca dadea ceva rezultate)

Ramo, de ce ati dormit separati? v-ati certat?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iun 2008, 14:49 
Diva

Citat:
Neatza fetelor :)

Si eu am ft ft ft multa treaba la birou si nu prea pot sa scriu....

m-am cam suparat zilele trecute pentru ca vreo doua perechi de care eram sigura ca o sa vina la nunta mi-au "confirmat" din prima ca nu pot participa ....:mellow:am fost cam dezamagita...

Ada, nu ai de ce sa fii suparata, faza e ca asa ni s-a intamplat tuturor...sa avem oameni la care sa fim suuuper sigure ca vin si sa ne zica ca de fapt nu ajung...dar vei avea si surprize fff placute...la mine cel putin asa a fost, au venit oameni la care nu ma asteptam si m-am bucurat enorm sa ii vad si asa mi-am dat seama ca nu le suntem indiferenti...multa bafta si nu te consuma!:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iun 2008, 14:53 
Diva

Citat:

wella professional is mult mai bune decat l'oreal, chiar si professional

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iun 2008, 15:04 
Diva

Citat:

Ramo, de ce ati dormit separati? v-ati certat?

Nuu...din fericire ne certam fff rar...adica ma cert eu cu el:devil:...ca el tace si imi da pace sa ma descarc:D...am dormit separat din cauza televizorului, fiecare cu al lui si uite asa se intampla sa dormim separati cateodata

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iun 2008, 15:15 
Diva

Citat:

wella professional is mult mai bune decat l'oreal, chiar si professional

eu te contrazic...
de la wella...din cele comerciale nu imi place decat safira, desi nu am folosit de 3 ani de cand am descoperit joico.dar l'oreal e mai bun decat wella, sau cel putin asta este parerea mea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iun 2008, 15:17 
Diva

Citat:

eu te contrazic...
de la wella...din cele comerciale nu imi place decat safira, desi nu am folosit de 3 ani de cand am descoperit joico.dar l'oreal e mai bun decat wella, sau cel putin asta este parerea mea.

era vorba de wella professional - nu ce gasesti in magazine

eu de l'oreal sunt din ce in ce mai dezamagita - de toate produsele, nu numai cele de par.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iun 2008, 15:19 
Diva

Citat:
Nuu...din fericire ne certam fff rar...adica ma cert eu cu el:devil:...ca el tace si imi da pace sa ma descarc:D...am dormit separat din cauza televizorului, fiecare cu al lui si uite asa se intampla sa dormim separati cateodata

Hristos s-a inaltat! si ziua buna fetelor, cochetelor si dragutelor. adelina..mult spor la pregatiri si rabdare :nwink: si sa iti iasa toate cum ti le doresti.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iun 2008, 15:27 
Diva

Citat:

era vorba de wella professional - nu ce gasesti in magazine

eu de l'oreal sunt din ce in ce mai dezamagita - de toate produsele, nu numai cele de par.

nu ma mai bag ca vorbesc numai din auzite in momentul de fata.ca nu mai folosesc de mult decat joico.si vopsele si sampoane si tratamente....
mai bine tac and nu stiu decat sa vb din auzite.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iun 2008, 16:44 
Diva

Citat:

aha...ma gandeam ca v-ati ciondanit...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iun 2008, 16:50 
Senior

Adevarat s-a inaltat!Multumesc "ligodnica"apropo care este numele tau?eu incerc sa ma adun ca sa le pot fac pe toate asa cum imi doresc.sa aveti grija de voi.pop

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iun 2008, 17:16 
Junior

Citat:

Ada, nu ai de ce sa fii suparata, faza e ca asa ni s-a intamplat tuturor...sa avem oameni la care sa fim suuuper sigure ca vin si sa ne zica ca de fapt nu ajung...dar vei avea si surprize fff placute...la mine cel putin asa a fost, au venit oameni la care nu ma asteptam si m-am bucurat enorm sa ii vad si asa mi-am dat seama ca nu le suntem indiferenti...multa bafta si nu te consuma!:-*

Merci mult de incurajari :)

Nu stiu, cred ca s-au adunat toate si de asta pun la suflet.dar ma sunt si vesti bune :)

Ne-am hotarat sa facem cununia civila in august la Craiova ca sa le facem si alor lui o bucurie ;)Cred ca pe 16 august va fi . Eu ma bucur pentru ca va fi ceva super intim, numai familia, nasii si 2-3 prieteni ft apropiati.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iun 2008, 18:15 
Veteran

ADEVARAT S-A INALTAT!
eu sunt multumita de l'oreal, poate unde sunt aduse si din afara (sau poate mi se pare mie)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iun 2008, 18:57 
Diva

Citat:

eu te contrazic...

uneori si eu am ac senzatie..dar s-ar putea sa fie pt ca au mai multe produse si si-au construit o imagine mai "pretioasa"...
eu n-am folosit niciodata joico...deocamdata raman la frunzisul meu:D

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 5215 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 261  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]