elyt1000 scrie:
buna fetele!!!
in sfarsit am reusit sa intru putin sa va dau noua veste: Luni 23 august 2010 ,ora 17:48 am devenit parintii unei fetita pe nume Veronique.....3420grame......50cm...
despre nastere ce pot spune? nu pot descrie in cuvinte durerile prin care am trecut.....in momentul de fata nu mai imi trebuie asa ceva.....a fost ingrozitor de dureros
la ora 7 dimineata am ajuns la spital, mi-au facut perfuzia,mi-au rupt apa si am asteptat sa inceapa dilatarea.....la ora 15:00 aveam dilatatie 6cm,nu mergea f repede......ginecologul a venit si a spus ca daca pana la ora 16:00 nu am 7-8cm facem cezariana,nu vroia sa riste nici viata mea ,nici a bebelusului.......norocul meu la ora 16:00aveam deja 8cm ......la 16:40.....10 cm......a inceput petrecere......impinssssssssss,am crezut ca e sfarsitul meu,am crezut ca imi explodeaza capul si tot corpul.....dupa o ora si 8min in sarsit a venit pe lume ingerasul nostru.....fetitaaaaaaaaaaaa,va spun sincer ca am plans isteric,nici numai stiu de ce?
cu alaptatul nu a mers deloc,acum am trecut la biberon din pacate......din pacate nu e intotdeauna un avantaj sa ai pieptul mare.....
nu pot spune ca am uitat durerile prin care am trecut,dar cand ma uit la miracolul care a stat 37 saptamani si 5 zile in pantecele mele sunt fericita si implinita......
Ely draga...bine ai venit in randul mamicilor!Ce nume frumos ai ales pt printesica:)
Ei....in curand va trece si amintirea dureroasa despre nastere.Sau macar se va atenua...
Chiar nu e o experienta placuta, din pacate.
Noi te pupam si iti uram tot binele din lume.Ai grija de tine si incearca sa te odihnesti cat mai mult.