Ultima vizită a fost: Acum este 29 Iun 2025, 02:02

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2069 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 104  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 7
MesajScris: 25 Oct 2010, 10:28 
Diva

buna dimineata fetelor!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Oct 2010, 10:58 
Diva

lily scrie:
buna dimineata fetelor!

buna dimineata, Lili!ai ajuns la Sibiu?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Oct 2010, 11:27 
Diva

laura_sandu scrie:
buna dimineata, Lili!ai ajuns la Sibiu?

da, am ajuns de aseara

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Oct 2010, 13:21 
Diva

laura_sandu scrie:
Ba da, ne-am intalnit si cu Lily , dar a stat la alta masa, pentru ca nu incapeam toate.

asa multe ati fost?..ma gandesc ca a fost fain.
buna fetele. :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Oct 2010, 13:24 
Diva

corina1 scrie:
asa multe ati fost?..ma gandesc ca a fost fain.
buna fetele. :)

pai nu am fost multe, dar am fost insotite fiecare .

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Oct 2010, 14:59 
Diva

da Anca...nu-i timpul pierdut...mai ai 9 sapt si nasti...daca nu ai pus pana acum, ma indoiesc ca o sa te umfli de acum incolo...eu pana la 31 de sapt aveam puse 20 kg pe mine...vorba lui Laura cat Casa Poporului :) ...si acum, numai ce am facut o luna de tratament si m-am umflat 3 kg :wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Oct 2010, 15:01 
Diva

Bamba scrie:
da Anca...nu-i timpul pierdut...mai ai 9 sapt si nasti...daca nu ai pus pana acum, ma indoiesc ca o sa te umfli de acum incolo...eu pana la 31 de sapt aveam puse 20 kg pe mine...vorba lui Laura cat Casa Poporului :) ...si acum, numai ce am facut o luna de tratament si m-am umflat 3 kg :wall:

Eu la 31 de saptamani nu aveam decat vreo 10-11 kg(m-am ingrasat 18 pana am nascut), dar eram mult mai umflata decat Anca.Oricum, Anca tu ai inceput de la putine kg, asa ca si daca te ingrasi 20 pana la final nu e nici o tragedie.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Oct 2010, 15:04 
Diva

vai ce groaza mi-i iar de treaba cu kg :(( de bine ce le dadusem jos si m-am bucurat si eu un an ca arat normal...eu am pus vreo 22 cu Alexia dar reusisem sa ajung la mai putin decat inainte sa raman insarcinata...acum am mai pus astea 3 inapoi

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Oct 2010, 15:08 
Diva

Bamba scrie:
vai ce groaza mi-i iar de treaba cu kg :(( de bine ce le dadusem jos si m-am bucurat si eu un an ca arat normal...eu am pus vreo 22 cu Alexia dar reusisem sa ajung la mai putin decat inainte sa raman insarcinata...acum am mai pus astea 3 inapoi

aoleuuu..nu m-am gandit ca asa de multe kg se pun in timpul sarcinii,acuma drept e ca depinde si de organism...vai daca ma gandesc,cu numai 20 in plus asi avea 70 kg??? :eek:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Oct 2010, 15:17 
Diva

corina1 scrie:
aoleuuu..nu m-am gandit ca asa de multe kg se pun in timpul sarcinii,acuma drept e ca depinde si de organism...vai daca ma gandesc,cu numai 20 in plus asi avea 70 kg??? :eek:

buna fetele!!!
am vazut si eu pozele.....fff frumusele sunteti fetele....Anca ce sa-ti mai spun? cred ca fetele au spus totul....arati tare bine gravidutza....
lasa tu Corina ca nu e chiar o drama cateva kg in plus.....voi sa fi-ti sanatosi.....eu m-am calmat,mai am cateva kg bune de dat jos dar o i-au calm.....nu vreau sa ma imbolnavesc ca trebuie sa slabesc nu stiu cate kg in timp record......binenteles ca nu vreau sa arat peste 1 an la fel ca acum,asta s-ar numi nesimtire(vb doar in numele meu)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Oct 2010, 15:19 
Diva

corina1 scrie:

eu nu am pus decat 10kg toata sarcina si am reusit sa le dau jos in mai putin de 2 luni...acum m-am mai ingrasat un pic...trebuie sa ma mobilizez sa fac ceva miscare sa le dau jos

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Oct 2010, 15:24 
Diva

lily scrie:
eu nu am pus decat 10kg toata sarcina si am reusit sa le dau jos in mai putin de 2 luni...acum m-am mai ingrasat un pic...trebuie sa ma mobilizez sa fac ceva miscare sa le dau jos

voi ati ramas cu burtica?de faza asta mi-e tare groaza..ca nu suport sa mi se vada burtica..am vazut prin matern ca se vand elastic din ala lat care se pune sa stranga burta,dar oare e indicat?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Oct 2010, 15:49 
Diva

corina1 scrie:
voi ati ramas cu burtica?de faza asta mi-e tare groaza..ca nu suport sa mi se vada burtica..am vazut prin matern ca se vand elastic din ala lat care se pune sa stranga burta,dar oare e indicat?

mai eu am ramas cu burtica,ptr ca aici mi-au interzis sa ma infasor cu braul la spital,in fine,mi-au spus motivul dar nu mai mi-l amintesc ff bine.....oricum nici acasa nu am facut-o si acum burta si sani sunt singurele mele probleme,dar cum ti-am spus nu fac nici o drama

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Oct 2010, 15:58 
Diva

ely ar fi trebuit sa il folosesti...mie mi-au dat unul din maternitate dar nu l-am folosit prea des si acum regret...mie imi era frica sa nu se desfaca operatia...nu ca s-ar fi desfacut dar no...piticii mei din creier amplificau lucrurile rau de tot...

ii ff indicat braul asta...ajuta sa revina la forma initiala mult mai bine cica...

Lily...tu intri probabil in categoria lui Anca...femei care pot sa duca 10 sarcini ca nu se cunoaste nimic pe ele :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Oct 2010, 16:03 
Diva

Bamba scrie:
ely ar fi trebuit sa il folosesti...mie mi-au dat unul din maternitate dar nu l-am folosit prea des si acum regret...mie imi era frica sa nu se desfaca operatia...nu ca s-ar fi desfacut dar no...piticii mei din creier amplificau lucrurile rau de tot...

ii ff indicat braul asta...ajuta sa revina la forma initiala mult mai bine cica...

Lily...tu intri probabil in categoria lui Anca...femei care pot sa duca 10 sarcini ca nu se cunoaste nimic pe ele :)

to late.....am stat in spital 2 zile si mi-au interzis sa-l folosesc dupa cum am mai spus,si acasa cand am ajuns am neglijat,acum imi pare rau,dar nu prea mai ajuta.....abdomene acum

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Oct 2010, 16:21 
Diva

si eu l-am folosit mult timp...imi placea ca imi strangea si burta si imi tinea cald la spate...eram ca o baba...abia am reusit sa ma obisnuiesc fara el

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Oct 2010, 17:28 
Diva

mie mi-au interzis acel brau elastic, mi-au spus ca fortez muschii sa se retraga si ca pielea nu-si poate reveni la fel de repede, asa ca l-am lasat deoparte, eu nu l-am folosit si tot mi-am revenit

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Oct 2010, 17:36 
Diva

Ayrun scrie:
mie mi-au interzis acel brau elastic, mi-au spus ca fortez muschii sa se retraga si ca pielea nu-si poate reveni la fel de repede, asa ca l-am lasat deoparte, eu nu l-am folosit si tot mi-am revenit

:clap: :clap: bravo mai Anca....asta este explicatia pe care am primit-o si eu aici in spital numai ca nu stiam cum sa ma exprim.....pai asta sper si eu sa-mi revin,acum nu astept un miracol in 2 luni.....sunt sigura ca va veni

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Oct 2010, 18:21 
Diva

elyt1000 scrie:
:clap: :clap: bravo mai Anca....asta este explicatia pe care am primit-o si eu aici in spital numai ca nu stiam cum sa ma exprim.....pai asta sper si eu sa-mi revin,acum nu astept un miracol in 2 luni.....sunt sigura ca va veni

iti vei reveni mult mai repede, mai ales ca ai nascut natural, la cezariana nu prea isi mai revin la loc niciodata, adica se trage burtica acolo, dar acea portiune nu mai este ca inainte

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Oct 2010, 19:38 
Diva

tocmai asta ii problema la mine Anca, nu mi-a revenit pielea inapoi si lasa loc sa se adune grasimea acolo :(( yuuukk...cu ala cred ca si-ar fi revenit mai bine...mie mi-a fost fff in fata burta si mi s-a extins ff tare pielea din jurul buricului...n-a mai revenit la loc niciodata...

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2069 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 104  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]