Ultima vizită a fost: Acum este 29 Iun 2025, 02:01

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2069 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 104  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 7
MesajScris: 25 Oct 2010, 19:54 
Diva

Ayrun scrie:
iti vei reveni mult mai repede, mai ales ca ai nascut natural, la cezariana nu prea isi mai revin la loc niciodata, adica se trage burtica acolo, dar acea portiune nu mai este ca inainte

pai asa am auzit si eu ca isi revine mai repede dupa o nastere naturala decat dupa o cezariana,acum daca o fi si adevarat numai stiu......bine ca nu mi-au ramas vergituri sau piele creata cum am mai vazut la prietenele mele,apai cred ca muream.....burta o rezolvam noi pe parcurs

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Oct 2010, 20:07 
Diva

corina1 scrie:
aoleuuu..nu m-am gandit ca asa de multe kg se pun in timpul sarcinii,acuma drept e ca depinde si de organism...vai daca ma gandesc,cu numai 20 in plus asi avea 70 kg??? :eek:

pai tu Corina...tu nu ai avut prietene insarcinate?Toate au ramas slabe cu burta? :lol: :love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Oct 2010, 20:09 
Diva

corina1 scrie:
voi ati ramas cu burtica?de faza asta mi-e tare groaza..ca nu suport sa mi se vada burtica..am vazut prin matern ca se vand elastic din ala lat care se pune sa stranga burta,dar oare e indicat?

depinde foarte mult de constitutie.Eu am ramas cu burtica si sper sa o dau jos ...desi forma corpuiui nu mai este aceasi dupa ce faci un copil.Eu m-am latit in soduri destul de tare si am burta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Oct 2010, 20:10 
Diva

laura_sandu scrie:
depinde foarte mult de constitutie.Eu am ramas cu burtica si sper sa o dau jos ...desi forma corpuiui nu mai este aceasi dupa ce faci un copil.Eu m-am latit in soduri destul de tare si am burta.

mai eu nu m-am latit in solduri,dar cu burta am ramas si sani parca sunt mai mari ca inainte.....nu parca,chiar sunt :wall: :wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Oct 2010, 20:13 
Diva

laura_sandu scrie:

asa este, epinde f tare de constitutie, iar chestia cu latitul in solduri este valabila din cate am vazut la femeile care au nascut natural, am vazut la cateva prietene, si spun asta pt ca la mine nu era nicio diferenta dupa ce mi-am revenit, am incaput in toate fustele si in toate perechile de pantaloni care le aveam dinainte sa fiu gravi

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Oct 2010, 20:13 
Diva

laura_sandu scrie:

pai tu Corina...tu nu ai avut prietene insarcinate?Toate au ramas slabe cu burta? :lol: :love:

:nlol: :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Oct 2010, 20:15 
Diva

Ayrun scrie:
asa este, epinde f tare de constitutie, iar chestia cu latitul in solduri este valabila din cate am vazut la femeile care au nascut natural, am vazut la cateva prietene, si spun asta pt ca la mine nu era nicio diferenta dupa ce mi-am revenit, am incaput in toate fustele si in toate perechile de pantaloni care le aveam dinainte sa fiu gravi

pai si eu tot de asta spun ca nu m-am latit in solduri,incap in toate perechile de pantaloni si fustele imi vin dar nu prea pot sa le inchid la burta.....fir-ar sa fie de treaba :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Oct 2010, 20:15 
Diva

Bamba scrie:
ely ar fi trebuit sa il folosesti...mie mi-au dat unul din maternitate dar nu l-am folosit prea des si acum regret...mie imi era frica sa nu se desfaca operatia...nu ca s-ar fi desfacut dar no...piticii mei din creier amplificau lucrurile rau de tot...

ii ff indicat braul asta...ajuta sa revina la forma initiala mult mai bine cica...

Lily...tu intri probabil in categoria lui Anca...femei care pot sa duca 10 sarcini ca nu se cunoaste nimic pe ele :)

mie mi-au spus sa imi trag burta de 10 ori consecutiv si sa fac treaba asta cam de 10 ori pe zi.Brau nu am purtat nici eu, dar nu stiu daca ma ajuta mai mult.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Oct 2010, 20:17 
Diva

Ayrun scrie:
mie mi-au interzis acel brau elastic, mi-au spus ca fortez muschii sa se retraga si ca pielea nu-si poate reveni la fel de repede, asa ca l-am lasat deoparte, eu nu l-am folosit si tot mi-am revenit

da da, exact.Asa mi-a spus si mie medicul .Asta a fost motivul pentru care nu l-am cumparat ca mi-a fost frica sa nu raman cu piele gretoasa la burta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Oct 2010, 20:22 
Diva

elyt1000 scrie:
pai asa am auzit si eu ca isi revine mai repede dupa o nastere naturala decat dupa o cezariana,acum daca o fi si adevarat numai stiu......bine ca nu mi-au ramas vergituri sau piele creata cum am mai vazut la prietenele mele,apai cred ca muream.....burta o rezolvam noi pe parcurs

Da...si eu ma bucur ca am macar pielea si muschii la fel ca inainte.Nu am vergeturi, celulita si parca incep sa arat omeneste.Dar au trecut deja 11 luni...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Oct 2010, 20:46 
Diva

acum sa nu va inchipuiti ca imi atarna pielea in mod gretos...daca stau in picioare nu se vede nimic dar daca stau pe spate sau ma aplec in fata, se fac cute mici mici de piele...daca ar fi fost intinsa, nu s-ar fi facut...celulita nu am, vergeturi ffff putine sus pe solduri...nu am problema cu asta nu se vad fff greu

Anca cum vrei sa nasti de tura asta? tot cezariana sau natural?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Oct 2010, 21:03 
Diva

Bamba scrie:

pai cred ca am mai vb despre asta, mi-a recomandat sa nasc tot prin cezariana, mi-a spus ca nu are rost sa ma risc sau sa ma taie si dincolo :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Oct 2010, 21:05 
Diva

Bamba scrie:
acum sa nu va inchipuiti ca imi atarna pielea in mod gretos...daca stau in picioare nu se vede nimic dar daca stau pe spate sau ma aplec in fata, se fac cute mici mici de piele...daca ar fi fost intinsa, nu s-ar fi facut...celulita nu am, vergeturi ffff putine sus pe solduri...nu am problema cu asta nu se vad fff greu

tu arati bine Gabi!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Oct 2010, 21:09 
Diva

imbracata is ok :)) esti draguta ca de obicei Laura :) in costum de baie...mai e loc de imbunatatiri...sau poate asteptarile mele sunt prea mari...ca nici nu mai am 20 de ani, ar trebui sa ma gandesc si la asta...tot in jos ma duc de acum :))

Anca, acum mi-am adus aminte cand ai zis ce ti-a recomandat :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Oct 2010, 21:32 
Moderator Ghidul Miresei

corina1 scrie:
voi ati ramas cu burtica?de faza asta mi-e tare groaza..ca nu suport sa mi se vada burtica..am vazut prin matern ca se vand elastic din ala lat care se pune sa stranga burta,dar oare e indicat?

eu habar nu am daca e indicat sau nu :) dar vroiam sa zic ca eu folosesc brau de ala noaptea...pt ca ma dor rinichii :) ma dezvelesc tot timpul la spate..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Oct 2010, 21:33 
Diva

carlita scrie:

eu habar nu am daca e indicat sau nu :) dar vroiam sa zic ca eu folosesc brau de ala noaptea...pt ca ma dor rinichii :) ma dezvelesc tot timpul la spate..

serios? nu poti sa dormi in pijamale cu o bluza mai lunga sau cu ceva gen body, decat cu ala pe tine?

te intreb pt ca este destul de incomod, cel pe care il am eu, este dintr-un elastic ff tare cu arici, , poate exista si altfel, mie asa mi l-a adus cineva cu gandul ca ma voi sugruma cu el :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Oct 2010, 21:37 
Moderator Ghidul Miresei

Ayrun scrie:
serios? nu poti sa dormi in pijamale cu o bluza mai lunga sau cu ceva gen body, decat cu ala pe tine?

te intreb pt ca este destul de incomod, cel pe care il am eu, este dintr-un elastic ff tare cu arici, , poate exista si altfel, mie asa mi l-a adus cineva cu gandul ca ma voi sugruma cu el :nlol:

pai si acum dorm in pant lungi si bluza cu maneca lunga, bluza bagata in pantaloni dar degeaba :) ...iar la analize mi-a iesit ca nu am nimic, nu stiu care sa fie cauza..ma doare doar seara cand ma pun in pat..

al meu e din ceva elastic si cu un fel de capse...nu stiu cum sa le zic, nu se desfac deloc....e putin incomod doar pt ca mie f cald cu el :) in rest nu am treaba...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Oct 2010, 21:57 
Diva

Ayrun scrie:

eu cel care l-am purtat pe timpul sarcinii nu era incomod deloc...nu era din elastic tare cu arici sau cleme...este dintr-un material gen tricotat dar fix...se muleaza pe corp...uneori cand imi este frig sau ma doare spatele ii mai port si eu...am cam aceleasi probleme ca si tine carlita...zici ca sunt o baba

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Oct 2010, 22:02 
Moderator Ghidul Miresei

fetelor, stiti cumva un site unde sunt preturile de la vaccinuri? :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Oct 2010, 22:05 
Diva

carlita scrie:
fetelor, stiti cumva un site unde sunt preturile de la vaccinuri? :)

vaccinuri? ce fel de vaccinuri?

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2069 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 104  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]