Ultima vizită a fost: Acum este 29 Iun 2025, 02:03

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2069 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 104  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 7
MesajScris: 25 Oct 2010, 22:11 
Moderator Ghidul Miresei

Ayrun scrie:
vaccinuri? ce fel de vaccinuri?

pt hepatita B imi trebuie :) is curioasa cat costa...
trebuie sa mi-l fac in dec ca ianuarie o sa mergem in spitale...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Oct 2010, 22:21 
Diva

carlita scrie:

sincer, habar nu am, incearca sa-i afli denumirea exacta si cauta-l pe site-urile farmaciilor

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Oct 2010, 22:28 
Diva

Bamba scrie:
imbracata is ok :)) esti draguta ca de obicei Laura :) in costum de baie...mai e loc de imbunatatiri...sau poate asteptarile mele sunt prea mari...ca nici nu mai am 20 de ani, ar trebui sa ma gandesc si la asta...tot in jos ma duc de acum :))

Anca, acum mi-am adus aminte cand ai zis ce ti-a recomandat :)

Sunt draguta cand e cazul, Gabi.Si cred ca am vazut poze cu tine si in costum de baie , asa ca nu vorbesc din vise.Normal ca noi vedem imperfectiunile, e normal.Si mie mi-ar placea sa arat ca inainte de sarcina cel putin...sau macar ca la nunta...poate in 2-3 luni reusesc...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Oct 2010, 22:33 
Diva

carlita scrie:

si ce daca mergeti in spitale?Mergeti cu cineva?Sau in vizita?
Spune-mi cum se numeste si iti spun pretul maine.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Oct 2010, 22:37 
Moderator Ghidul Miresei

laura_sandu scrie:
si ce daca mergeti in spitale?Mergeti cu cineva?Sau in vizita?
Spune-mi cum se numeste si iti spun pretul maine.

nu-i stiu numele, ne-a spus sa intrebam la faramacie de vaccin pt. hepatita b si sa ne cumparam:)

pai mergem in practica 6 saptamani zi de zi, trebuie sa ne protejam mai ales ca sunt atatia bolnavi cu hepatita B acolo unde mergem cel mai mult in ianuarie...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2010, 09:15 
Diva

laura_sandu scrie:
pai tu Corina...tu nu ai avut prietene insarcinate?Toate au ramas slabe cu burta? :lol: :love:

apai cam asa au fost...numai burta era de ele,numai una stiu care oricum era grasa inainte de a ramane gravida si normal ca era multa si in timpul sarcinii,restul pe care le stiu erau chiar slabe. :~*
Buna dimineata. :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2010, 09:38 
Diva

corina1 scrie:
apai cam asa au fost...numai burta era de ele,numai una stiu care oricum era grasa inainte de a ramane gravida si normal ca era multa si in timpul sarcinii,restul pe care le stiu erau chiar slabe. :~*
Buna dimineata. :)

ei..ce sa spun...niste norocoase.In familia mea si mama s-a ingrasat 27 de kg.Am prietene care s-au ingrasat 31, 32 kg....25...asa ca eu eram pregatita psihic :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2010, 10:52 
Diva

Ayrun scrie:

asa este, epinde f tare de constitutie, iar chestia cu latitul in solduri este valabila din cate am vazut la femeile care au nascut natural, am vazut la cateva prietene, si spun asta pt ca la mine nu era nicio diferenta dupa ce mi-am revenit, am incaput in toate fustele si in toate perechile de pantaloni care le aveam dinainte sa fiu gravi

si eu stiam latitul in solduri e valabil numai la cele care nasc natural si vine de la nastere nu de la ingrasatul pe timpul sarcinii. de ce te-ai lati in solduri dc ai nascut prin cezariana?

ps: tu arati oricum bine! iti sta bine si insarcinata si fara bebe in burtica. cu cate kg te-ai ingrasat acum?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2010, 10:58 
Diva

carlita scrie:

nu-i stiu numele, ne-a spus sa intrebam la faramacie de vaccin pt. hepatita b si sa ne cumparam:)

pai mergem in practica 6 saptamani zi de zi, trebuie sa ne protejam mai ales ca sunt atatia bolnavi cu hepatita B acolo unde mergem cel mai mult in ianuarie...

ce facultate faci tu?
nu mai stiu cat costa insa sa te duci cat mai rpd sa ti-l faci ptca vaccinul asta se face in 3 doze (primele 2 la interval de o luna iar ultima la 7 luni dupa prima) si ma gandesc ca poate nu esti imunizata complet de la inceput...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2010, 11:01 
Diva

clarut scrie:

si eu stiam latitul in solduri e valabil numai la cele care nasc natural si vine de la nastere nu de la ingrasatul pe timpul sarcinii. de ce te-ai lati in solduri dc ai nascut prin cezariana?

ps: tu arati oricum bine! iti sta bine si insarcinata si fara bebe in burtica. cu cate kg te-ai ingrasat acum?

da, asa cum spui tu de la nastere si nicicum de la kg acumulate pe timpul sarcinii, era doar o constatare :nlol:

ms, ms Clara, de acum vedem ce se intampla ca mi-e foame tot timpul , pana acum am luat aproape 10 kg ( rezonabil) :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2010, 11:04 
Diva

corina, corect e as vrea. nu asi vrea...
asi e pluralul de la as (de la carti)...in rest nu se scrie niciodata cu i la sfarsit

ah, si inca o chestie. cum abia m-am intors dintr-un we in ro, am remarcat ca lumea nu se oboseste sa-l mpuna pe "pe" inaintea lui "care"... si suna a becali-care este :-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2010, 11:04 
Moderator Ghidul Miresei

clarut scrie:
ce facultate faci tu?
nu mai stiu cat costa insa sa te duci cat mai rpd sa ti-l faci ptca vaccinul asta se face in 3 doze (primele 2 la interval de o luna iar ultima la 7 luni dupa prima) si ma gandesc ca poate nu esti imunizata complet de la inceput...

contabilitate si asistent medical generalist :) 2 la nr. :)

da, probabil ca asa este cum spui tu...o sa ma interesez, oricum o sa fim tot timpul protejati cu masti si manusi... :)
abia astept anul 3 cand o sa mergem la gine si o sa vedem cezariene si nasteri naturale :nlol: sper sa mai vreau sa fac copii apoi :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2010, 11:07 
Diva

laura_sandu scrie:
ei..ce sa spun...niste norocoase.In familia mea si mama s-a ingrasat 27 de kg.Am prietene care s-au ingrasat 31, 32 kg....25...asa ca eu eram pregatita psihic :lol:

buna fetele!!!
si in familia mea exact la fel....sora mea a luat 30kg in timpul sarcinii,asa ca ma asteptam sa fiu si eu mare,dar eu am luat doar 10kg tinand cont ca primele 16 saptamani de sarcina am slabit 13kg.....daca le aveam si pe astea aratam si eu ca un colos...eu zic ca incet incet o sa ne revenim,poate nu cum am fost inainte dar cat de cat
p.s.: vezi cat de optimista sunt :rofl: :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2010, 11:08 
Diva

Ayrun scrie:

da, asa cum spui tu de la nastere si nicicum de la kg acumulate pe timpul sarcinii, era doar o constatare :nlol:

ms, ms Clara, de acum vedem ce se intampla ca mi-e foame tot timpul , pana acum am luat aproape 10 kg ( rezonabil) :nlol:

da, da mi-am dat seama. si la mine era o intrebare retorica :) da' am tinut s-o impartasesc cu voi :)

e f bine. sper sa te mentii! :flowers:

revenind la fete, da' nu faceti sport si masaj? eu stiu ca asta ajuta. stiu ca dupa cezariana nu e recomandat sportul o perioada da' asta e ceva la modul 6 luni, nu? sau nu e timp de sport si masaj :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2010, 11:09 
Diva

carlita scrie:

da, probabil ca asa este cum spui tu...o sa ma interesez, oricum o sa fim tot timpul protejati cu masti si manusi... :)
abia astept anul 3 cand o sa mergem la gine si o sa vedem cezariene si nasteri naturale :nlol: sper sa mai vreau sa fac copii apoi :rofl:

da da carlita asta sper si eu ptr tine,dupa ce vezi o nastere naturala sa mai vrei sa faci copii,desi tu nu vei simti nimica,vei vedea doar durerea pe chipul femeilor care nasc si apoi fericire cand isi tin copilasul in brate

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2010, 11:11 
Diva

clarut scrie:
revenind la fete, da' nu faceti sport si masaj? eu stiu ca asta ajuta. stiu ca dupa cezariana nu e recomandat sportul o perioada da' asta e ceva la modul 6 luni, nu? sau nu e timp de sport si masaj :(

pai sincer nu prea e timp si vb in numele meu.....masaj imi fac in fiecarea seara dupa dus,incerc sa fac si ceva abdomene pe timpul zilei,daca nu uit.....sincer as vrea tare mult sa merg la o sala dar deocamdata nu pot..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2010, 11:18 
Diva

clarut scrie:

da, da mi-am dat seama. si la mine era o intrebare retorica :) da' am tinut s-o impartasesc cu voi :)

e f bine. sper sa te mentii! :flowers:

eu fac masaj de vreo 2 luni.Si m-am mai modelat.Sport....poate daca m-as organiza mai bine as putea face.Dar vei vedea...copilul iti ocupa foarte mult timp si cand ai timp liber vrei sa stai cu sotul si copilul , sa mergeti la plimbare sa iti faci cumparaturile(asa a fost in cazul meu).
Nu mai ai timp chiar de tot ce faceai inainte sa ai un copil.Viata se va schimba radical.Si oricat de implicati sunt barbatii....mamele duc tot greul.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2010, 11:25 
Diva

laura_sandu scrie:
eu fac masaj de vreo 2 luni.Si m-am mai modelat.Sport....poate daca m-as organiza mai bine as putea face.Dar vei vedea...copilul iti ocupa foarte mult timp si cand ai timp liber vrei sa stai cu sotul si copilul , sa mergeti la plimbare sa iti faci cumparaturile(asa a fost in cazul meu).
Nu mai ai timp chiar de tot ce faceai inainte sa ai un copil.Viata se va schimba radical.Si oricat de implicati sunt barbatii....mamele duc tot greul.

exact.......ffff adevarat....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2010, 11:36 
Diva

clarut scrie:

asta ar fi super indicat, doar ca nu-i asa de simplu precum pare, iti trebuie timp, timp care pt o perioada cam lipseste, iar la cezariana mie nu mi-a dat voie 3 luni de zile, apoi e chiar indicat. eu am facut masaj pe timpul sarcinilor, acum fac de 2 ori pe saptamana, pt ca ma relaxeaza enorm. inainte mai faceam cate o juma de ora de bicicleta cand prindeam o fereastra, dar cam atat

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2010, 11:41 
Diva

carlita scrie:

da, Carlita se fac 3 doze...nu mai stiu exact cum se numeste dar pe noi nu ne-a costat nimic...l-am primit de la fac gratis...acum mai nou se plateste?
o sa vezi ce naspa o sa fie cand va trebui sa nati dupa ce o sa vezi si o sa sti ce implica...eu am fost terorizata si nu pt ca m-a durut ceva si pt ca stiam ce urmeaza si ce se poate intampla...atunci sti care sunt riscurile si chiar daca se intampla destul de rar o sa-ti fie teama sa nu se intample la tine

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2069 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 104  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]