Ultima vizită a fost: Acum este 31 Aug 2026, 18:22

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2089 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 105  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (IV)
MesajScris: 17 Mai 2010, 09:21 
Moderator Ghidul Miresei

ral_ct scrie:
neata!Carila ma bucur ca v-ati distrat la nunta.ati fost amandoi tare draguti.mi-a placut cum ti-a venit rochita (acum chiar nu cred ca ar fi fost ok cu sandalutele acelea care ni le-ai pus in poze).Am si eu o intrebare:de ce v-ati trezit atat de devreme? :eek: asa se intampla la voi la nunti?totul f devreme?pentru ca sunt nunti de zi?

pai nu...sunt persoane care vin doar la restaurant la ora 14:00 si atunci pot dormi linistiti , sa mearga la coafor si toate cele....dar noi fiind prieteni foarte buni ne-au rugat sa mergem de dimineata cu mirele, sa luam nasii...si bla bla :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mai 2010, 09:23 
Moderator Ghidul Miresei

Buna dimineata :flowers:

Nu am mai apucat ieri sa intru pe mess pentru ca am dormit vreo 3 ore dupa-masa iar dupa aceea am fost la continuarea de nunta :had_d: ....de la 19 pana la 4 dimineata, acum imi cam pica ochi iin gura dar m-am trezit ca ma doare putin stomacul :\

Aici aveti o parte din poze, facute de mine si de o vecina.

http://picasaweb.google.com/Carlita.Clu ... directlink

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mai 2010, 09:33 
Diva

carlita scrie:

Pai au avut cununia civila la ora 10:25 si inainte de astea trebuia sa mergem impreuna cu mirele si cu inca cativa invitati sa luam nasii de acasa, mireasa :) ...am plecat la 7:30 de aici....dar m-am trezit la 5 ca pana am facut un dush, pana mi-am facut putin parul, m-am machiat, imbracat....s-a facut 7:25.

am inteles.de-asta am ales eu sa fac cununia civila in alta zi.sa evit trezitul la ore asa matinale:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mai 2010, 09:36 
Moderator Ghidul Miresei

laura_sandu scrie:
am inteles.de-asta am ales eu sa fac cununia civila in alta zi.sa evit trezitul la ore asa matinale:)

oricum, a fost bine asa....au avut timp de poze, intre cununia civila si cea religioasa au facut poze in parcul central iar dupa cununia religioasa s-au dus in gradina botanica.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mai 2010, 09:38 
Diva

Carla,ti-am scris gresit numele mai devreme..sorry...sa dam vina pe ora matinala :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mai 2010, 09:39 
Moderator Ghidul Miresei

te iert Ralu :))

mnoh...ma duc sa dorm vreo 2 ore :hap_w:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mai 2010, 10:22 
Diva

Buna dimi fetelor :flowers:
Carlita am vazut pozele,ma bucur k v-ati distrat,ati fost f frumosi :flowers:

O saptamana frumoasa va doresc :flowers: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mai 2010, 10:48 
Diva

carlita scrie:

oricum, a fost bine asa....au avut timp de poze, intre cununia civila si cea religioasa au facut poze in parcul central iar dupa cununia religioasa s-au dus in gradina botanica.

am o intrebare, la voi e obiceiul sa se mearga in Gradina Botanica pentru poze? Nu de alta, dar sambata, pe la 13.30-13.40 am trecut pe langa Gradina Botanica (in drum spre spital) si am vazut o nunta si ma gandeam ca poate e vorba de nunta la care ai fost tu :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mai 2010, 10:54 
Diva

SweetNicoleta scrie:

am o intrebare, la voi e obiceiul sa se mearga in Gradina Botanica pentru poze? Nu de alta, dar sambata, pe la 13.30-13.40 am trecut pe langa Gradina Botanica (in drum spre spital) si am vazut o nunta si ma gandeam ca poate e vorba de nunta la care ai fost tu :flowers:

mare parte din miresele din Cluj fac poze in Gradina Botanica.E o moda

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mai 2010, 10:57 
Diva

In acest moment tot familionul stie ca voi avea un bebe :had_d: Toata lumea s-a bucurat de aflarea vestii :had_d: Tatei i-am spus sambata cand am fost la el la Cluj, iar celorlati duminca. Sora si nasa mea care naste in septembrie, dupa ce a procesat informatia m-a sunat sa-mi spuna sa nu cumva sa-mi cumpar rochie de mireasa de gravida ca pana atunci nu ma voi ingrasa foarte mult si sa-mi spuna ca o sa-mi dea ea vreo doua salopete de gravida, geaca si ce hainute de gravida mai are ea ca atunci cand mie va incepe sa mi se vada burtica ea va naste :had_d: Ce bine e sa ai frati mai mari :had_d: :had_d: :had_d:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mai 2010, 11:19 
Diva

SweetNicoleta scrie:
In acest moment tot familionul stie ca voi avea un bebe :had_d: Toata lumea s-a bucurat de aflarea vestii :had_d: Tatei i-am spus sambata cand am fost la el la Cluj, iar celorlati duminca. Sora si nasa mea care naste in septembrie, dupa ce a procesat informatia m-a sunat sa-mi spuna sa nu cumva sa-mi cumpar rochie de mireasa de gravida ca pana atunci nu ma voi ingrasa foarte mult si sa-mi spuna ca o sa-mi dea ea vreo doua salopete de gravida, geaca si ce hainute de gravida mai are ea ca atunci cand mie va incepe sa mi se vada burtica ea va naste :had_d: Ce bine e sa ai frati mai mari :had_d: :had_d: :had_d:

Vezi k iti faceai griji degeaba.....un copil e o minune in familie,nu aveau de ce sa se supere :flowers:
Ce fain k si sora ta e insarcinata...vor fi verisori de varsta apropiata :nblink:
O sarcina usoara sa ai :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mai 2010, 12:06 
Diva

manu86 scrie:

Vezi k iti faceai griji degeaba.....un copil e o minune in familie,nu aveau de ce sa se supere :flowers:
Ce fain k si sora ta e insarcinata...vor fi verisori de varsta apropiata :nblink:
O sarcina usoara sa ai :hug:

da...mi-am facut grij cam de geaba. E bine ca vor fi de varsta apropiata, oricum al meu va fi nepotul nr.5 :had_d: (de la frati doar). Cei mari au 6 ani si 8 luni, 6 ani si 5 luni si 3 ani si 6 luni. Ce bebelul meu ajungem la numarul de copii pe care ii au ai mei :had_d: :had_d: :had_d: La cat mai multi :npray: :npray: :npray:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mai 2010, 12:48 
Moderator Ghidul Miresei

SweetNicoleta scrie:

Da, gradina botanica e una din locatiile pentru poze pe care o aleg mirii :,

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mai 2010, 12:57 
Diva

salutare fetele, nico ma bucur mult de vestea buna eram convinsa ca va fi totul in regula :hap_w:
sambata am avut o nunta de circ, mirii nu au stat in salon mai deloc, au dansat exact 2 dansuri, muzica super nasoala, dj-ului ala nu ii dadeam nici un sfant :blink: mancarea nasoala, au dat pilaf la nunta, eu una nu am mai pomenit si am fost la ceva nunti :unsure:
unde mai pun ca daca sa furat mireasa, furam si mirele si uite asa se ciondaneau care sa intre primu si cine pe cine sa rascumpere, tortul la adus si la ceva minute mai avea putin si pica, se lasase la greu :wacko:
mirele nici o treaba cu miresica, nasii nu au fost bagati in seama mai deloc... bestial totul, unde mai pui ca slujba religoasa a durat exact 25 de min, mireasa fiind insarcinata in 6 luni ia zis parintelui sa scurteze totul ca o dor picioarele :really:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mai 2010, 13:07 
Diva

amely85 scrie:
salutare fetele, nico ma bucur mult de vestea buna eram convinsa ca va fi totul in regula :hap_w:
sambata am avut o nunta de circ, mirii nu au stat in salon mai deloc, au dansat exact 2 dansuri, muzica super nasoala, dj-ului ala nu ii dadeam nici un sfant :blink: mancarea nasoala, au dat pilaf la nunta, eu una nu am mai pomenit si am fost la ceva nunti :unsure:
unde mai pun ca daca sa furat mireasa, furam si mirele si uite asa se ciondaneau care sa intre primu si cine pe cine sa rascumpere, tortul la adus si la ceva minute mai avea putin si pica, se lasase la greu :wacko:
mirele nici o treaba cu miresica, nasii nu au fost bagati in seama mai deloc... bestial totul, unde mai pui ca slujba religoasa a durat exact 25 de min, mireasa fiind insarcinata in 6 luni ia zis parintelui sa scurteze totul ca o dor picioarele :really:

ha ha!!!superb amely:))))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mai 2010, 13:36 
Diva

buna fetele!!!
carlita a-ti fost tare frumusei la nunta,mi-a placut cum ti-a stat rochita.....pot spune ca a-ti fost mai frumosi ca mirele si mireasa(fara suparare)
nico ma bucur din suflet ca le-ai spus a lor tai si totul este bine.......asa e cand ai frati te poti imprumuta si eu am sa pastrez toate hainele de gravida,poate mai tarziu mai vine un bebe sau cine stie surorile sau cumnatele mele raman insarcinate.......e bine sa ai pe cineva sa te ajute
amely ce mai nunta de 2 lei a-ti avut.......a trebuit sa mai da-ti si bani? offffff
cum se simte mirela si bebelul? poate ne pui si noua o pozica cu ei

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mai 2010, 14:59 
Diva

nu mi-am imaginat ca o sa fie chiar asa, sincer, bineinteles ca a trebuit sa dam si dar :\
o prietena de-a mea a fost miresica, ea la nunta mea nu a putut venii si credeti-ma ca i-am dat cele mai bune ponturi, degeaba, tot ce a vrut ea a facut :blink:
unde mai pun ca nici macar nu a bagat invitatii in seama, sa se duca sa-i salute sa faca o poza cu ei, ca totusi oamenii aia au facut un efort sa vina la nunta ta :-`
nimic... zero barat, toata seara a stat ba afara, ba la masa, 2 dansuri a dansat cu mirele ei, nu mai zic ca a stat in masina o ora si jumatate ca sotul ei nu avea de gand sa intre in rest sa o rascumpere, deci jale, a trebuit sa ma duc eu sa intru in ei, ca parca prea era de tot :lol:
in rest asta a fost tot, ma mir cum de am stat pana la 4 dimineata, zau :party:
singura chestie care sa zic mi-a placut, ideea in sine a avut un video proiector unde sa pus poze din nunta, de la civila, de la biserica..etc :~*

mire e bine, e acasica la ea, puiul mic are colici si cand o sa ajung la ea, promit sa le fac poze :njump:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mai 2010, 15:53 
Diva

ce sexulina e carlita :D
micutza, Anna style.. sau ceva de genul se numeste firma. eu am vazut niste poze si am cerut numar de telefon. sorry, nu stiu mai multe detalii pentru ca am luat legatura prin telefon si stiam exact ce as fi vrut.
o zi buna va doresc, la noi e friggggggg... :.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mai 2010, 17:14 
Veteran

Buna fetele, acum am ajuns si eu acasa :).
A trecut repede si nunta de sambata unde am stat pana la 5 dim.
Amely.....chiar ca ai fost la o nunta dezastru, pacat...ca a mai trebuit sa dai si bani :cry:
Eu azi am stabilit in mare si meniul: voi avea 3 feluri de mancare , tort de cioco cu stafide si rom imbracat in martipan si inghetata intre felul 1 si 2 . Ne-am mai mai luat de-o grija :hap_w: :hap_w: :hap_w: . Am hotarat si ca toata bautura sa fie pe masa sa se serveasca fiecare.
Nico ma bucur ca vestea i-a bucurat mult pe ai tai :clap:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mai 2010, 19:41 
Diva

Buna seara fetele :hap_w:
Acu nu va mai chem la cafea ci la somn direct :p
Carli am vazut si eu pozele foarte dragut totul :napplause:
Ai vazut Nico ca minunea ta aduce numai bucurii ? bravo felicitari :hug:
Amely scumpa ai avut o experienta"belea"cu nunta asta :wacko:
Felicitari Bia pentru stabilirea meniului...cred ca o sa fie bestial tortul :food:
Ely scumpa tu ce mai zici?bebe? :-*
Pup fetele mele dragi :flowers:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2089 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 105  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]