Laura felicitari, sa fie intr-un ceas bun si vei vedea ca va fi bine, tot timpul iese bine ceva facut din suflet si cum te simt incantata de alegere, vei vedea ca va fi cel mai bun lucru!si sigur veti fi apropiati mai ales ca ii ajutati intr-un moment care putea deveni dificil

felicitari si o nunta cat mai frumoasa!
apropos, superba rochia!!!vei fi o minunatie de nasa!!!
Andi ce rau imi pare pt experienta cu rochia:((si eu am fost dezamagita in 90 la suta din magazinele in care am intrat. ma asteptam ca intr-un magazin pt mirese sa fie cu totul altfel maia les ca daca intri e clar ca te intereseaza nu este ca in celelalte magazine unde sa intri ca sa te holbaresti:((ar trebui sa le trimit o sesizare la mai marii firmei, ar trebui sa stie ce se intampla:((
eu nu al fel am patit? de am intrat in magazin am vazut rochia pe crem si am intrebat daca n-are pe crem si s-o uitat la noi ca la felul 7 ca eventual pe comanda...eventual...da cu un dezgust si dispret...si i-am zis unei prietene ca merem in alta parte si ea zicea ca e aceeasi firma si daca nu am gasit aici...si am gasit-o direct in vitrina si cea din celalalt magazin -al aceleiasi firme!!!- a fost o dragutza si o dulcica si isi cerea scuze pt gesturile colegei care trebuie sa ne indrume incolo!:.
Cory felicitari!!!! bravo!!!! sa fie cel mai frumos mire:ok: iar nunta sa fie si mai frumoasa:ok:
Mihaela Ancutza cum stai cu emotiile???
Cristinush, eu am vazut o emisiune la tv cand incercau mai multe produse anticelulitice si tot asa din toate -scumpe si de firma- cea mai ok a fost Nivea -acre era si cea mai ieftina si au laudat-o cele mai multe-. Cum te simti?
Acu citeam ca vrei de hidratare...nu stiu ce sa zic...eu am auzit in mai multe parti ca atata timp cat te dai cu crema si esti atenta sa iti faci un minimasaj la aplicare e ok si nu trebuie sa fie ceva strict de gravidutze...
Ramonell, 4 perechi de finutzi????super!!! am auzit ca e foarte bine sa nasesti!
Celelalte miresuci cum stau cu pregatirile?
Noi am fost al o nunta tare frumusica sambata, al o verisoara...
sa nu uit

buna seara, ca la ora astaO:)si sa aveti o seara frumoasa!!!
Bia alte detaliid e la nunta? Dariuci cum e cu mamica acas? Cum stai cu pregatirile?
Va pupacesc si sa aveti grija de voi si de cei apropiati voua!