Ultima vizită a fost: Acum este 11 Iul 2025, 02:19

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2032 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 102  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. III
MesajScris: 08 Dec 2009, 00:18 
Diva

Laura, dar doarme bine Alexandru :, de esti atat de activa. o fi de la toate minunile de care mi-ai povestit azi ca incepi sa i le dai? :nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Dec 2009, 00:19 
Diva

logodnica scrie:
Laura, dar doarme bine Alexandru :, de esti atat de activa. o fi de la toate minunile de care mi-ai povestit azi ca incepi sa i le dai? :nwink:

nu....asa e el...cuminte....am avut reteta buna.Dar acum se trezeste.Il hranesc si ma pun si eu la somn.Va pupam!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Dec 2009, 00:20 
Diva

laura_sandu scrie:

nu....asa e el...cuminte....am avut reteta buna.Dar acum se trezeste.Il hranesc si ma pun si eu la somn.Va pupam!

:-* si noi pe voi. pofta buna si somn usor

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Dec 2009, 10:00 
Moderator Ghidul Miresei

laura_sandu scrie:
ungurii nu vor renunta niciodata la maghiara si forinti.Sunt prea nationalisti.
Pe mine cel mai tare in ungaria ma enerveaza ca nu scrie nimic in engleza si nimeni nu stie nici o alta limba in afara de maghiara.
Cand am fost in vara in Croatia am fost blocati 5 ore pe autostrada inainte de Budapesta si nu stiam de ce si nici nu era nimeni sa stie sa ne spuna....am crezut ca nasc acolo de nervi...

noi am nimerit sa oprim la benzinarii si magazine mici din comune unde vanzatorii stiau romana :nlol:

dar s-a intamplat sa ne opresca politia pe autostrada, defapt atunci am iesit de la benzinarie...ne-am cumparat rovinieta si nici 10 m nu am facut si ne-a oprit politia sa ne verifice, nu stia o boaba de engleza...iar romana nici asa...pana la urma ne-am descurcat cumva :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Dec 2009, 10:02 
Moderator Ghidul Miresei

logodnica scrie:
pai au forinti. si accepta totusi si euro, cel putin noi am platit de cate ori am fost in trecere in euro. problemele lor clarut..nu stiu de ce natura sunt..insa iti spun ce am vazut trecand pe acolo: curatenie, civilizatie, ordine, evolutie. ceea ce la noi, cu basescu, geoana, antonescu sau regele Mihai la putere, nu va fi niciodata. sunt severa, stiu..e mult spus niciodata.

eu doar la aeroport am folosit euro in ungaria, in rest nu imi acceptau desi am incercat, a trebuit sa ma duc sa schimb euro sa iau forinti :nlol:

asa este, Ungaria este o tara mult mai curata si mai civilizata ca tara noastra :blink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Dec 2009, 10:04 
Moderator Ghidul Miresei

Buna dimineata :hap_w:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Dec 2009, 10:17 
Diva

buna dimineatza fetelor....adina sa iti traiasca baietelul este o scumpete de copil.....cat despre alegeri ca nu am mai reusit ieri sa intru...eu practic nu tin cu nimeni dar consideram ca romania avea nevoie de o schimbare....ma gandeam ca nu va face geoana foarte multe cum de altfel nu na facut nici basescu...dar puteam macar sa incercam ...eee ma rog....ally ce bine de tne ca esti acolo...la noi pe toate posturile se comenteaza ...eu m-am saturat pe toate programele se discuta.....va pup o zi frumoasa va doresc...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Dec 2009, 10:22 
Diva

neata fetele!!!!
fetelor am si eu o intrebare: in Ungaria poti merge si cu buletinul de identitate? eu personal cred ca da....dar am zis sa va intreb si pe voi sa fiu mai sigura.....vad ca a-ti calatorit mai des prin tara lor....eu voi fi doar in tranzit
ce mai faci oana? mai stii ceva de mada? urma sa-si faca analizele,nu a mai intrat sa ne spuna cum se simte...ma gandeam, poate tu ai vb cu ea

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Dec 2009, 10:24 
Diva

ce sa fac elly....abia ma inzdravenesc si eu....cu mada nu am mai vorbit....am sunat-o si mi-a spus ca ma va suna ea saptamana care tocmai a trecut ...nu a mai reusit...poate a avut probleme...am sa ai incerc eu sa o sun sa vad ce mai face

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Dec 2009, 10:27 
Diva

puffy_is scrie:
ce sa fac elly....abia ma inzdravenesc si eu....cu mada nu am mai vorbit....am sunat-o si mi-a spus ca ma va suna ea saptamana care tocmai a trecut ...nu a mai reusit...poate a avut probleme...am sa ai incerc eu sa o sun sa vad ce mai face

ai luat tratament ceva sau te-ai tratat pe cale naturala?......iti doresc sanatate multa.....ce faceti de sarbatori?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Dec 2009, 10:29 
Diva

am incercat pe cale naturala...dar am apelat totusi si la un sirop ca nu se mai putea....si am reyusit cat de cat sa ma calmez noaptea:P dar cred ca incep sa fiu ok....de sarbatori ca de obicei acasa....in familie....asa obisnuim sa facem sarbatorile....sper sa fie distractie la maxim si anul acetsa:D ma mai eliberez de toate:Ptu ce facy de sarbatoir?vii in tara nu?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Dec 2009, 10:34 
Diva

puffy_is scrie:
am incercat pe cale naturala...dar am apelat totusi si la un sirop ca nu se mai putea....si am reyusit cat de cat sa ma calmez noaptea:P dar cred ca incep sa fiu ok....de sarbatori ca de obicei acasa....in familie....asa obisnuim sa facem sarbatorile....sper sa fie distractie la maxim si anul acetsa:D ma mai eliberez de toate:Ptu ce facy de sarbatoir?vii in tara nu?

da, yupi yupi vin acasa :had_d: :had_d: abia astept,numar zilele.....sa nu mai spun de mama,vb aproape zilnic pe net si e asa de nerabdatoare,ca un copil mic :nlol: .......in sfarsit, dupa 4 ani petrec si eu sarbatorile de iarna cu familie mea,traditii,mancare,petrecere romaneasca yupi...
te-am lasat,am fugi ca la 9:00 am ora la cosmetica(pensat,vopsit)...pupici

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Dec 2009, 10:34 
Diva

bine:D siropul tot din plante era:)) :hap_w:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Dec 2009, 10:39 
Moderator Ghidul Miresei

elyt1000 scrie:
neata fetele!!!!
fetelor am si eu o intrebare: in Ungaria poti merge si cu buletinul de identitate? eu personal cred ca da....dar am zis sa va intreb si pe voi sa fiu mai sigura.....vad ca a-ti calatorit mai des prin tara lor....eu voi fi doar in tranzit
ce mai faci oana? mai stii ceva de mada? urma sa-si faca analizele,nu a mai intrat sa ne spuna cum se simte...ma gandeam, poate tu ai vb cu ea

da sigur! nu ai nevoie doar de buletin :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Dec 2009, 10:41 
Diva

pai relaxare placuta...eu in curand plek la facut mancare:)):)):))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Dec 2009, 11:07 
Moderator Ghidul Miresei

puffy_is scrie:
pai relaxare placuta...eu in curand plek la facut mancare:)):)):))

ce faci bun de mancare? :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Dec 2009, 12:06 
Diva

elyt1000 scrie:
neata fetele!!!!

buna dimineata, fetelor.
Da , Ely,poti merge doar cu buletinul.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Dec 2009, 12:30 
Diva

buna fetelor!!! acum sunt fericita ca ne-a venit gazul :ndance: din cauza unei explozi la o conducta care alimenta orasul ieri in tot orasul s-a oprit gazul...norocul nostru ca nu a fost foarte frig afara...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Dec 2009, 12:33 
Diva

laura_sandu scrie:
sunt foarte dubiosi....nu vezi ca sunt unii care traiesc in Romania si nu ne inteleg limba?
Chiar am ramas surprinsa la spital era internata cu mine in salon o tipa care lucra in sistemul medical si vorbea perfect romaneste....mi-a placut de ea pana a venit in vizita fetita care are 5 ani la spital.....si nu stia sa vb decat maghiara.....sincer am ramas socata.De atunci mi-a fost antipatica....

inseamna k eu o sa-ti pic la fel de antipatica,mai ales ca pina la 5 ani am vb doar maghiara,dar acum nu mai stiu aproape nimic,iar tata vb ambele limbi perfect corect :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Dec 2009, 12:37 
Diva

eii...nu8 am acut mare lucru...cartofi prajiti :rofl: da am vrut sa fac ceva cu ciuperci lka cuptor...da ma enervat mama si nu am mai vrut sa fac.....

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2032 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 102  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]