Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 21:46

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 347 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 18  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: data nuntii
MesajScris: 02 Mar 2006, 17:33 
Diva

Citat:
Mie mi-a zis ca sa mergem cu 2 saptamani inainte. Acum nu stiu, ca depinde si de agenda lui si de cat de incarcat are programul. Parerea mea acum cand mergeti cu verighetele sa il intrebati. Bafta!:lol:

pentru ce sa mergem cu verighetele la preot? trebuia sa faca o slujba ceva? stiam doar ca trebuie sa ne spovedim si sa tinem post o saptamana inaintea nuntii. tu ce mai stii referitor la slujba religioasa?(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Mar 2006, 20:54 
Diva

Citat:

In saptamana dinaintea nuntii trebuie sa tineti post si d-ala, si d-ala si d-ala:~* si sa mergeti sa va spovediti inainte de nunta. Nu stiu daca e obligatoriu, dar asa e frumos si noi asa o sa facem:rocker::rocker:

daca e sa ne luam dupa biserica..eu cred ca e obligatoriu (si-asa ne e interzis sa stam impreuna insa noi " pacatuim")...hai macar 7 zile sa ne "cumintim"(pocaim :o:o):lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mar 2006, 16:36 
Diva

Citat:

Post "din acela" :~* oricum aveam de gand sa tinem...dar postul de mancare: e post normal, sau din acela "negru" cum i se spune, de n-ai voie decat apa si paine???:ermm:
Cat despre biserica, stiti si voi ca e bine sa faci ce zice popa, nu ce face popa.:~*

aoleooo...pai poti sa stai o saptamana nemancata??? Post normal..nu "negru" ..ca pici din picioare in noaptea nuntii..si nu de "emotie":o:o

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mar 2006, 12:33 
Diva

Citat:

Nu s-a pus problema de posta negru. Post normal, fara alcool si fara :kiss::~*

E mai exciting dupa o sapt....sa va intalniti ...dupa ce ati postit:kiss::kiss::love::love::~*:~*:~* stiti voi cum!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Mar 2006, 14:41 
Veteran

Fetele, deviati de la subiect......
:flowers:

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: biserica
MesajScris: 07 Mar 2006, 17:34 
Diva

Citat:
Ca sa revenim....:~*

Ce trebuie sa avem cu noi la biserica pentru cununie?
Vinul ala in care se inmoaie piscoturile si piscoturile trebuie sa le aducem noi?
Cand s-a maritat nasa, mama (care a fost soacra mica suplinitoare;)ca nasii mei stateau la ea) a cumparat un covoras, da nu mai stiu ce au facut cu el acolo.
Afara de astea mai trebuie ceva?

eu nu stiam sincer de covoras de care zici tu,totusi ma informez azi cand mergem sa ne cunoasca preotul. eu stiu ca trebuie adus piscoturi,vin,bomboane pt invitati,sampanie si altceva nu mai stiu.:lol:

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: biserica
MesajScris: 08 Mar 2006, 21:23 
Diva

Citat:
da asa a avut si fratele meu,au stat pe el la cununie,ca sa fie sfintit odata cu cununia lor,si acum il au in casa sa le mearga bine cica asa e bine...:)

cum a stat pe el??:o:o:o

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 347 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 18  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]