Ultima vizită a fost: Acum este 30 Aug 2026, 17:03

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 268 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cresterea parului
MesajScris: 13 Mar 2006, 16:31 
Diva

Citat:
tu vei fi roscata la nunta?:o eu sunt roscata si nu imi mai place si cristi vrea sa fiu roscta atunci ce sa fac?eu deja am cam inceput sa il fac saten ce zici?stilistul tau ce zice?se mai poarta roscatul si anul acesta?

eu glumeam la faza cu stilistul..nu am chiar atatia bani incat sa-mi permit unul!!:p:p Ziceam ca "stilist" e Mihai al meu..ca isi tot da cu parerea..ce si cum!!!!Eu sunt roscata de cand ma stiu si nu vad de ce sa-mi schimb culoarea tocmai la nunta si tocmai cand am descoperit o multitudine de vopsele de par performante care dau o noua definitie culorii "rosu"! O colega de la birou imi sugera sa ma fac "capuccino"..sau ciocolatie in cap....never!:xVoi ramane fidela acestei culori pt. ca stiu ca ma prinde! Eu sunt satena deschis! De ce sa ma mai vopsesc daca nuanta e apropiata parului meu natural??Nu are sens! Chiar daca se va purta rosul la vara ...sau din contra daca se va purta blondul cu suvitze verzi..eu tot rosu aprins ma voi vopsi!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2006, 20:29 
Diva

Citat:

Cand o sa vezi cat te tine asta, nu o sa mai vrei sa o schimbi:wok::wok:
:love::lips::o:love::cool::cool:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 13:32 
Diva

Citat:
asa mi-am inchis inchis si eu parul m-am vopsit cu cappuccino si acum e un saten cu roscat si ma gandeam sa ma fac tot roscat ca pana la vara nu stiu daca reusesc sa il fac saten.Si stilistul meu(cristi):Dtot roscata vrea sa fiu,a zis ca imi sta mult mai bine.Gata m-ati convins raman roscata,mersi;)
:lips::love::lips::cool::lips::cool::heart: ...pentru putin ...hai ..ca oricum e misto rosul ....nu sunt multe tipe rosii ...rosii...toate o sa sara acum innebunite sa se faca ciocolatii sau sa fie nu stiu cum in cap de dragul modei! Noi vom fi deosebite!!:-`:-`%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 13:37 
Diva

Citat:

Nu parul meu e saten foarte inchis. Si ma vopsesc saten deschis, aproape blond. Acum sunt in pauza....Il las sa se odihneasca. Ce-o sa-l astepte anu asta....:D

eu nu m-am mai tuns de anul trecut! Imi creste foarte greu parul ...acum e pana la jumatatea spatelui..insa nu este uniform..e in scari ..filat! Sper sa poata face ceva cu el coafeza!:(:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 13:44 
Diva

Citat:
si al meu tot filat este dar e putin mai lung decat al tau.incearca si tu sa iti mai tai din varfuri putin cate putin ca am auzit ca va creste mai repede.

ma-s duce..dar toate retardatele care m-au tuns pana acum ..inteleg prin luarea varfurilor taierea a cate 4 cm din par....so....avand in vedre ca astept 1/2 de an sa-mi creasca cei 4 cm...sa ma duc sa mi-i taie o distrusa..e dureros... mai bine il las asa!! varfurile arata cat de cat ok! nu sunt tocite prea tare! Si oricum o sa caut o coafura care sa ascunda varfurile!:(:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2006, 13:45 
Diva

Citat:
si al meu tot filat este dar e putin mai lung decat al tau.incearca si tu sa iti mai tai din varfuri putin cate putin ca am auzit ca va creste mai repede.

ma-s duce..dar toate retardatele care m-au tuns pana acum ..inteleg prin luarea varfurilor taierea a cate 4 cm din par....so....avand in vedre ca astept 1/2 de an sa-mi creasca cei 4 cm...sa ma duc sa mi-i taie o distrusa..e dureros... mai bine il las asa!! varfurile arata cat de cat ok! nu sunt tocite prea tare! Si oricum o sa caut o coafura care sa ascunda varfurile!:(:(

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 268 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]