Citat:
Si eu sunt miresica ''2007''. AM NUNTA PE 7-07-2007 SI SPRE SA FIE CU NOROC
Dar am o problema si nu stiu ce sa cred:am vazut o rochie superba, imi vine ca turnata dar problema este ca am fost cu viitorul meu sot si m-a vazut imbracata cu ea.Soacra mea mi-a spus ca daca ma vede este DESPARTIRE SIGURA si nu stiu ce sa fac sa nu mi-o iau si sa fiu superstitioasa?
Imi place rochia si am mai cerut sfatul fostelor mirese si mi-au spus ca nu conteaza acest lucru, ca si pe ele le-au vazut sotii si le merge foarte bine in casnicie
Si sa nu tin cont de acest lucru!!!!!!!!!!
Conteaza sa nu te vada vreun barbat atunci cand te gateste nasa!
Fetelor voi ce spuneti?
Imi place foarte mult rochia..........
Draga mea...in privinta ca te-a vazut mirele...crede-ma nu-i nici o problema nu-ti fa griji...eu nu vreau sa ma vada mirele inainte de nunta in rochie...deoarece cind ma va vedea prima data sa ramina uimit cit de frumoasa sunt in ea:D:D...la prietena mea cind a venit mirele dupa ea si a vazut-o a ramas cu ochii mari si fara cuvinte ...ia placut foarte mult..si vreau si eu sa-i fac o surpriza dar doar din motivul asta si nu ca ar fi vrio despartire dupa...
asa ca stai fara grija...
dar am doar o intrebare ....nu crezi ca e prea devreme ca sa-ti cumperi deja rochia...ma tem sa nu iti para rau pina in septembrie...nu?
eu am nunta pe 3 august dar inca nu am un model care sa-mi placa si sa vreau sa-l cumpar.
Dar ma rog daca zici ca-ti place tare...si ti-o cumperi atunci n-ar mai trebuie sa te mai uiti dupa alte rochii.