Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 21:44

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 312 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 16  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Voalul
MesajScris: 09 Mar 2006, 23:48 
Diva

Citat:

=> ah pai nu ca mere si am mai facut asa, desi nu e voie prea des...nu faci pauza si continui folia...dar ma referam la fetele care nu folosesc ce fac....

eu chiar am o problema la faza asta :(( in ultimele luni s-a cam decalat si ma tem ca in iunie, cand am eu nunta, numai bine ma loveste :ninja: :rolleyes: :(( si hai, intru eu in biserica (vorba lui hylde, nu ma controleaza nimeni), dar ce fac cu luna de miere? ca a naibii treaba, ar trebui sa apara (dupa calculele mele f recente :-`) chiar in ziua nuntii!!! :o :o :o

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mar 2006, 00:07 
Diva

Citat:

=> iti recomand o visita la medic si discuta deschis cu ea. e naspa sa fii pe stop si la nunta si in luna de miere...mie rar mi s-a intamplat sa am sangerari intre menstre, ceea ce sunt normale pana la un moment dat. din fericire am o doctorita faina care mi-a prescris exact ce imi trebuia. pai vezi cum calculezi si legi si tu mai multe blistere...nu e chiar voie dar 2-3 luni nu mori ...psttt...sa nu ma auda doctorita (X)(X)(X)

pai eu n-am luat jamais pastile. faza e ca am racit destul de naspa acum aproape 2 luni si de atunci s-a cam dat peste cap (daca venea pe 3, acum vine pe 10!!!! :(( si eu pe 10 am nunta :(() bine, am fost la doctor (normal), am facut tratament, mi-a trecut, sunt ok, dar astea sunt urmarile :(( s-a decalat :((
cred ca ma duc la doctorita si o intreb in fata daca pot face ceva sa-l grabesc sau sa-l intarzii :mellow:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mar 2006, 03:40 
Nou Venit

Citat:

pai eu n-am luat jamais pastile. faza e ca am racit destul de naspa acum aproape 2 luni si de atunci s-a cam dat peste cap (daca venea pe 3, acum vine pe 10!!!! :(( si eu pe 10 am nunta :(() bine, am fost la doctor (normal), am facut tratament, mi-a trecut, sunt ok, dar astea sunt urmarile :(( s-a decalat :((
cred ca ma duc la doctorita si o intreb in fata daca pot face ceva sa-l grabesc sau sa-l intarzii :mellow:

ia-ti o reteta de anti-c-uri, cat timp le iei nu apar sangerari decat in saptamana de pauza - daca saptamana aia se intampla sa fie cand e nunta/luna de miere, nu faci pauza si incepi o noua folie, daca nu se nimereste atunci saptamana de pauza, poti sa le iei normal, nu ti-as recomanda sa le iei fara pauza asa de dous-trei ori la rand, ci doar daca e absolut necesar (si o sa stii n functie de cum se termina folia). Doctorita o sa-ti poata explica mai bine. oricum cere prescriptie, si doar asa ca regula generala, nu e musai ca cu cat sunt mai scumpe sunt mai bune, asa ca vorbeste si de asta cu doctorita sa nu-ti prescrie aiurea pastile de sute de mii daca nu e musai necesar. Si daca nu esti uituca cu pilula, poti sa-i ceri sa-ti recomande o mini-pilula, cu concentratie mai mica de hormoni.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mar 2006, 12:42 
Diva

Citat:

ia-ti o reteta de anti-c-uri, cat timp le iei nu apar sangerari decat in saptamana de pauza - daca saptamana aia se intampla sa fie cand e nunta/luna de miere, nu faci pauza si incepi o noua folie, daca nu se nimereste atunci saptamana de pauza, poti sa le iei normal, nu ti-as recomanda sa le iei fara pauza asa de dous-trei ori la rand, ci doar daca e absolut necesar (si o sa stii n functie de cum se termina folia). Doctorita o sa-ti poata explica mai bine. oricum cere prescriptie, si doar asa ca regula generala, nu e musai ca cu cat sunt mai scumpe sunt mai bune, asa ca vorbeste si de asta cu doctorita sa nu-ti prescrie aiurea pastile de sute de mii daca nu e musai necesar. Si daca nu esti uituca cu pilula, poti sa-i ceri sa-ti recomande o mini-pilula, cu concentratie mai mica de hormoni.

merci de raspuns, rezolv pana la urma :ok:
dar trec de la una la alta. m-am uitat pe pozele tale de la instrumente si mi-a placut foaaaarte tare coafura ta. asa ceva imi doresc si eu. intrebarea mea: cum iti pui voalul? (ca tot suntem la topicul "voal" si ca sa nu se ia krelia de noi :D) mi se pare pacat sa il pui deasupra si sa nu se vada frumusete de coafura si de accesorii...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mar 2006, 13:24 
Diva

Citat:

merci de raspuns, rezolv pana la urma :ok:
dar trec de la una la alta. m-am uitat pe pozele tale de la instrumente si mi-a placut foaaaarte tare coafura ta. asa ceva imi doresc si eu. intrebarea mea: cum iti pui voalul? (ca tot suntem la topicul "voal" si ca sa nu se ia krelia de noi :D) mi se pare pacat sa il pui deasupra si sa nu se vada frumusete de coafura si de accesorii...

mie mi se pare prea simplutza...dar e ok!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mar 2006, 13:36 
Diva

Citat:

mie mi se pare prea simplutza...dar e ok!!

eu de felul meu am parul cret. care ma seaca :mellow: numai gandul ca ar putea sa-mi atarne ceva suvite, buclite, sarmalute si alte de-alea imi da fiori pe sira spinarii :zoombie: (brrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!)
eu vreau un coculet foarte strans (din care sa nu iasa un fir nici daca e vant de 100 km/h) si mai spre ceafa, ca sunt destul de inalta si apoi dimineata imi pune nasa palarie (doar nu in varful capului, deasupra cocului :D). pt mine ar fi la fix asa o coafura. e clasica si oarecum sobra (nu-s genul inimioare, turturele, panglicute si alte de-alea :mellow:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mar 2006, 13:50 
Diva

Citat:

eu de felul meu am parul cret. care ma seaca :mellow: numai gandul ca ar putea sa-mi atarne ceva suvite, buclite, sarmalute si alte de-alea imi da fiori pe sira spinarii :zoombie: (brrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!)
eu vreau un coculet foarte strans (din care sa nu iasa un fir nici daca e vant de 100 km/h) si mai spre ceafa, ca sunt destul de inalta si apoi dimineata imi pune nasa palarie (doar nu in varful capului, deasupra cocului :D). pt mine ar fi la fix asa o coafura. e clasica si oarecum sobra (nu-s genul inimioare, turturele, panglicute si alte de-alea :mellow:)

hihi...eu am parul drept...si poate tocmai d-aia tind spre ce nu am: par cretz!! vreau cateva bucle acolo...dar stranse bine si alea...fara zulufi care atarna!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mar 2006, 14:28 
Diva

Citat:

hihi...eu am parul drept...si poate tocmai d-aia tind spre ce nu am: par cretz!! vreau cateva bucle acolo...dar stranse bine si alea...fara zulufi care atarna!!

:D normal ca fiecare isi doreste ce nu are. si apoi, stii vorba aia: "nu-i frumos ce-i frumos, ci-i frumos ce-mi place mie" :D asa ca important e sa ne iasa coafura si voalul si rochia si tot ce mai e asa cum ne place noua; noi trebuie sa fim multumite si incantate, nu altii :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mar 2006, 16:42 
Veteran

si eu tot bucle dar am o dilema sa-mi iau coronita sau diadema din aceea cu pietricele o sa am coc cumva nu foarte inalt si imi plac ambele dar nu stiu ce sa iau...isi pune cineva diadema?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mar 2006, 19:21 
Diva

Citat:
si eu tot bucle dar am o dilema sa-mi iau coronita sau diadema din aceea cu pietricele o sa am coc cumva nu foarte inalt si imi plac ambele dar nu stiu ce sa iau...isi pune cineva diadema?

Eu ...eu imi pun diadema...si ti-o recomand din tot sufletul....imi place la nebunie ..si visez la ea de cand eram mik..am sperat ca in liceu la Miss Boboc o sa-mi dea diadema d-aia ca-n filme..dar nu au fost in stare colegii mei sa achizitioneze asa ceva(mi-au dat o "Coroana" din carton poleit:((:(()....si tocmai d-asta am zis ca acum e momentul sa-mi iau eu una! Iar daca (doamne fereste) voi avea o fetita...o va purta la diverse scenete...la gradinita!!Daca va rpimi roluri de acest gen- Alba ca Zapada...bla bla bla...:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mar 2006, 19:24 
Veteran

Citat:

Eu ...eu imi pun diadema...si ti-o recomand din tot sufletul....imi place la nebunie ..si visez la ea de cand eram mik..am sperat ca in liceu la Miss Boboc o sa-mi dea diadema d-aia ca-n filme..dar nu au fost in stare colegii mei sa achizitioneze asa ceva(mi-au dat o "Coroana" din carton poleit:((:(()....si tocmai d-asta am zis ca acum e momentul sa-mi iau eu una! Iar daca (doamne fereste) voi avea o fetita...o va purta la diverse scenete...la gradinita!!Daca va rpimi roluri de acest gen- Alba ca Zapada...bla bla bla...:-`

:p super ideea cu fetita stiu si eu cum e sa nu ai in casa o astfel de diadema pt ca nici eu nu am avut si mi-am dorit.......ok atunci trebuie sa ies prin magazine ca sa ma hotarasc!!!!!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mar 2006, 12:36 
Diva

Citat:

Si eu vreau tot diadema ;);) Mi se pare ca imi da un aer de printesa:-` M-am uitat prin magazinele de nunti si sunt destule interesante. Mi-au placut mult si cele de pe site-ul recomandat de Hylde si Gina, sunt super :ok::ok::ok: Are ceva daca le-as comanda direct de pe site?

nu cred ca are nimik...doar ca va trebui sa te descurci cu posta..colet..etc..si plata prin card bancar!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mar 2006, 12:37 
Diva

Citat:

=> eu am parul putin ondulat dar vreau sa il las valvoi ca e foarte lung si il prind doar sus sa nu imi intre in ochi. si vreau si diadema ca arata super in par roscat...

Si eu am parul ondulat, intentionez sa il prind doar in fata, pe spate il las liber. Dar parul meu e blond-saten, oare se potriveste diadema?
:rolleyes: Mentionez ca eu am rochia crem si deci imi trebuie o diadema aurie, nu argintie si nu stiu daca se potriveste cu parul :-`:blink::wacko:(X)

diademe aurii pe Lipscani...gasesti la discretie!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mar 2006, 12:55 
Veteran

Citat:
diademe aurii pe Lipscani...gasesti la discretie!!

Ginutza, au si cu pietricele mov-roz-lila? :D - ca io am o obsesie pt nuantele astea..intrucat rokitza va avea floricele brodate in culorile astea :-`
mersic:flowers:
edit - voalului ii sta cel mai bine c-o tiara/diadema, nu? :D

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 312 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 16  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]