Citat:
ia-ti o reteta de anti-c-uri, cat timp le iei nu apar sangerari decat in saptamana de pauza - daca saptamana aia se intampla sa fie cand e nunta/luna de miere, nu faci pauza si incepi o noua folie, daca nu se nimereste atunci saptamana de pauza, poti sa le iei normal, nu ti-as recomanda sa le iei fara pauza asa de dous-trei ori la rand, ci doar daca e absolut necesar (si o sa stii n functie de cum se termina folia). Doctorita o sa-ti poata explica mai bine. oricum cere prescriptie, si doar asa ca regula generala, nu e musai ca cu cat sunt mai scumpe sunt mai bune, asa ca vorbeste si de asta cu doctorita sa nu-ti prescrie aiurea pastile de sute de mii daca nu e musai necesar. Si daca nu esti uituca cu pilula, poti sa-i ceri sa-ti recomande o mini-pilula, cu concentratie mai mica de hormoni.
merci de raspuns, rezolv pana la urma
dar trec de la una la alta. m-am uitat pe pozele tale de la instrumente si mi-a placut foaaaarte tare coafura ta. asa ceva imi doresc si eu. intrebarea mea: cum iti pui voalul? (ca tot suntem la topicul "voal" si ca sa nu se ia krelia de noi

) mi se pare pacat sa il pui deasupra si sa nu se vada frumusete de coafura si de accesorii...