Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 00:53

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 240 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Bauturile
MesajScris: 15 Mar 2006, 19:12 
Diva

Citat:

Nici nu se poate fara. Mai ales vara:huh:

da,noi am gasit vin alb si rosu trebuie sa cumparam sa vedem cand. restul de bautura o luam in vara in iulie asa. sa nu stam sa le strangem !!!;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 20:17 
Diva

Citat:

Noi cred ca luam numai alb...

eu de acord cu tine....doar alb!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mar 2006, 15:59 
Diva

Citat:
eu am vb la sala si au zis ca pot alege cum vreau, de ex 50-50% alb-rosu sau 50-50% plata-minerala...deci totul se discuta ;)

asa e,trebuie sa iei jumatate de vin rosu si jumatate de alb,si la apa la fel. noi luam si al si rosu. trebuie sa va ganditi ce vrea fiecare invitat in parte ca sa fie multumiti!!:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2006, 14:51 
Diva

Citat:

Si noi tot numai alb. E mai racoritor si vara merge mai bine. Cel rosu e prea greu pt vara, te ia de cap repede si nu vrem sa ne zapacim invitatii...:-`:ok::p
;););););)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mar 2006, 17:45 
Diva

Citat:

atunci iei mai mult alb decat rosu...ce sa zic acuma? noi avem vinu "la liber" adica cat poate duce omu deci nu imi fac probl ca raman cu el cumparat.

bauturile fine le rezolvam din...duty free si de pe la magazinu de la finante...again PCR-urile ca fara ele nu prea ai ce face. plus ca iese mai ieftin decat la cash and carry :)

da asa o fi mai ieftin d ela cash and carry, nu stiu nu m-am informat.
eu iau jumate rosu jumate alb nu prea rudele lui iubi deci iau sa-i multumesc pe majoritatea.;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mar 2006, 17:48 
Diva

Citat:

cel mai ieftin e la cash and carry...dar cu PCR-uri imi scoate sub cash and carry. bine ca iubi meu lucreaza la un cash and carry din oras si la nevoie scoatem ceva reduceri

ce misto de voi.bravo! ati mai rezolvat cate ceva cu cash an carry-ul asta nu?;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mar 2006, 18:01 
Diva

Citat:

pai am zis ca bauturile fine le luam din duty free + magazinu de la finante prin PCR-uri iar sampania si probabil si ceva din dulciuri din cash and carry :) dah, e f avantajos si cand mai poti si rezolva una alta...

:ok::lol:;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2006, 21:24 
Diva

am scos bauturile de la naftalina!!!!!Maine e 1 aprilie...cine a cumparat deja vinul si spirtoasele s-a scos!!Am vazut in ziar accizele si mi s-a facut rau....trebuie sa o scoatem la capat!! Voi ce ati mai facut???(X)(X)(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2006, 21:49 
Diva

Citat:
am scos bauturile de la naftalina!!!!!Maine e 1 aprilie...cine a cumparat deja vinul si spirtoasele s-a scos!!Am vazut in ziar accizele si mi s-a facut rau....trebuie sa o scoatem la capat!! Voi ce ati mai facut???(X)(X)(X)

o fi maine 1 aprilie, dar eu am citit in ziar ca se maresc accizele din iulie. tot atunci se va scumpi si tutunul, gazul, electricitatea si o gramada alte chestii... :wacko:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 240 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]