Ultima vizită a fost: Acum este 31 Aug 2026, 02:13

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2403 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 121  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata - Vol. X
MesajScris: 30 Apr 2009, 13:15 
Diva

Citat:

o sa caut si eu cartea. pana acum nu am luat nici o carte. am zis ca pot gasi infoirmatiile de care am nevoie pe net.

stii ce se intampla, internetu am mai zis eu..are parti bune si parti proaste. cateodata te vei speria de ce vei gasi. e bine sa pastrezi legatura foarte strans cu doctorul care iti urmareste sarcina si sa ai si o carticica doua langa tine, just in case. asa, mai e o carte foarte buna, romaneasca, scrisa de Capraru. cu acea carte am fost crescute si noi, cu siguranta (mama a avut-o in varianta veche, de 3 volume si mi-a zis ca tare mult a ajutat-o cand m-a avut pe mine; acum e reeditata ca am primit-o si eu de la mama cadou de sarbatori). una din astea doua nu au de ce sa va strice in casa.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Apr 2009, 13:54 
Diva

Buna dimineatza fetelor:,
Ce m'ai faceti ?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Apr 2009, 14:01 
Diva

Citat:
Buna dimineatza fetelor:,
Ce m'ai faceti ?

acum te-ai trezit?:clap:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Apr 2009, 14:13 
Diva

Citat:

acum te-ai trezit?:clap:

as vrea eu:. ...dar din pacate trebuie sa fiu la munca de la ora 8...dar acum am avut timp sa intru, si nici cafeaua zilnica nu mi'am baut'o inca:wacko:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Apr 2009, 14:40 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
Carla,am inteles ca ti-ai luat pesti..nu stii,se intretine greu acvariul?si Mitrut tot ma bolanzeste de cap sa ne luam si noi pesti,acvariu are(mare)..e inebunit dupa pesti,am inteles ca daca se baga ceva in apa nu trebuie schimbata asa de des.:)
Pt.Almera...mi-am facut un test luni dar a iesit negativ..poate l-am facut prea repede ca erau numai 10 zile de la insamantare..fac vineri altul.
sa vedeti ce am visat ieri noapte,ca era doctorita mea cu ceva lichid in mina si mi-a zis...sa stii ca s-a prins.asa bucuroasa eram..sper sa se adevereasca visul.:npray:

sunt acvarii care au capac si au si toate chestiile incluse....termometru, incalzitor apa, pompa de aer, nisip pentru acvariu, plante speciale de acvariu...si alte prostii....se gasesc chestiile astea si in pet-shop-uri de cumparat, chiar si in supermarketurile astea mari gen Carrefour, Cora...etc

apa se schimba la o saptamana, o saptamana jumatate daca ai toate chestiile alea...si nici nu miroase :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Apr 2009, 14:53 
Diva

Citat:
as vrea eu:. ...dar din pacate trebuie sa fiu la munca de la ora 8...dar acum am avut timp sa intru, si nici cafeaua zilnica nu mi'am baut'o inca:wacko:

daca nu-mi beau cafeaua maxim intr-o oara dupa ce ma trezesc nu mai sunt buna de nimic toata ziua plus am migrena.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Apr 2009, 14:56 
Diva

Citat:

sunt acvarii care au capac si au si toate chestiile incluse....termometru, incalzitor apa, pompa de aer, nisip pentru acvariu, plante speciale de acvariu...si alte prostii....se gasesc chestiile astea si in pet-shop-uri de cumparat, chiar si in supermarketurile astea mari gen Carrefour, Cora...etc

apa se schimba la o saptamana, o saptamana jumatate daca ai toate chestiile alea...si nici nu miroase :)

dar si frecatura e mare cu ei chiar daca e la o saptamana...sa stai sa pescuiesti pestii, sa scoti apa, sa speli vasul sa refaci toate chestile....(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Apr 2009, 14:57 
Diva

Citat:

daca nu-mi beau cafeaua maxim intr-o oara dupa ce ma trezesc nu mai sunt buna de nimic toata ziua plus am migrena.

dar am inteles ca nu e indicat sa bei cafea daca vine bebe.:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Apr 2009, 15:00 
Diva

Citat:

dar si frecatura e mare cu ei chiar daca e la o saptamana...sa stai sa pescuiesti pestii, sa scoti apa, sa speli vasul sa refaci toate chestile....(X)

(X)si asa la Mitrut ii place sa pescuiasca,baga undita si sta la pescuit in casa.(X)(X)
a zis cineva ca este ceva solutie care se baga in apa si nu miroase.si nu se schimba apa un an..mie nu prea imi vine sa cred ca doar in apa aia fac toate minunile.:x

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Apr 2009, 15:02 
Diva

Citat:
dar am inteles ca nu e indicat sa bei cafea daca vine bebe.:(

e acum na. nu beau, nu fumez..un viciu mic (daca poate fi considerata viciu) trebuie sa am.
inainte beam 2 cani mari si concentrate de cafea. acum beau una singura slaba.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Apr 2009, 15:02 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
(X)si asa la Mitrut ii place sa pescuiasca,baga undita si sta la pescuit in casa.(X)(X)
a zis cineva ca este ceva solutie care se baga in apa si nu miroase.si nu se schimba apa un an..mie nu prea imi vine sa cred ca doar in apa aia fac toate minunile.:x

sunt tot felul de solutii...un an nici mie nu-mi vine sa cred da nah :D

daca nu ai multi pesti nu e greu sa ii pescuiesti....in plus este plasa de aia de prins si o data ii iei din acvariu si ii pui intr=un lighian sau stiu io ce :P

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Apr 2009, 15:06 
Diva

Citat:

sunt tot felul de solutii...un an nici mie nu-mi vine sa cred da nah :D

daca nu ai multi pesti nu e greu sa ii pescuiesti....in plus este plasa de aia de prins si o data ii iei din acvariu si ii pui intr=un lighian sau stiu io ce :P

stiu ca-i plasa de pescuit dar la fel de bine stiu cat te chinui cu ea sa prinzi toti pestisorii aia mici si foarte rapizi.
eu nu cred ca as avea rabdarea necesara.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Apr 2009, 15:36 
Diva

Citat:

stiu ca-i plasa de pescuit dar la fel de bine stiu cat te chinui cu ea sa prinzi toti pestisorii aia mici si foarte rapizi.
eu nu cred ca as avea rabdarea necesara.
neata!si mie imi plac acvariile,dar nu la mine acasa.abia am grija de perus eu(cu toate ca nu EU l-am vrut) :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Apr 2009, 15:41 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
neata!si mie imi plac acvariile,dar nu la mine acasa.abia am grija de perus eu(cu toate ca nu EU l-am vrut) :nlol:

eu am avut pesti cu mult timp in urma....in jur de 300 de pesti :) ....si am plecat la munte pe mai multe zile....cand am ajuns acasa erau toti cu burta in sus :wall:

acum am cumparat 4 pesti....2 carasi si 2 xifo...azi dimineata cand am venit de la cumparaturi un caras era mort, nu stiu din ce cauza :( ...un xifo tot fuge si sare peste ceilalti, ma gandesc sa nu-l fi atacat...dar omul de la pet-shop a spus ca xifo si carasii se complac, stau in acelasi acvariu...

acum astept sa imi ajunga acvariul si apoi o sa mai iau niste pestisori si ceva plantute naturale de acvarii :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Apr 2009, 15:45 
Diva

Citat:

asa si mama saraca are grija doar ea de 2 rotweilleri cu toate ca nu ea i-a vrut. Alma e a mea si Eos al lui tata.
a zis ca daca ii mai aducem vreun caine, indiferent sub ce motiv, pleaca de acasa.
:nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Apr 2009, 15:47 
Junior

sal fetelor.scuzati k schimb suboectul dar stie cineva sa imi zik cam cat costa o rochie de maggie sottero????

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Apr 2009, 15:48 
Diva

Citat:

eu am avut pesti cu mult timp in urma....in jur de 300 de pesti :) ....si am plecat la munte pe mai multe zile....cand am ajuns acasa erau toti cu burta in sus :wall:

acum am cumparat 4 pesti....2 carasi si 2 xifo...azi dimineata cand am venit de la cumparaturi un caras era mort, nu stiu din ce cauza :( ...un xifo tot fuge si sare peste ceilalti, ma gandesc sa nu-l fi atacat...dar omul de la pet-shop a spus ca xifo si carasii se complac, stau in acelasi acvariu...

acum astept sa imi ajunga acvariul si apoi o sa mai iau niste pestisori si ceva plantute naturale de acvarii :D

mai bine documenteaza-te inainte cu pestii sa nu surprize neplacute si sa-ti moara ca e pacat de ei.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Apr 2009, 15:51 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:

mai bine documenteaza-te inainte cu pestii sa nu surprize neplacute si sa-ti moara ca e pacat de ei.

am citit si pe internet pe un forum ca se potrivesc, merg in acelasi acvariu....totusi nu-mi dau seama de ce a murit...aseara parea putin umflat pe langa celalalt, sa fi fost bolnav (?) .....acum ma mai documentez sa vad :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Apr 2009, 15:57 
Diva

Citat:

am citit si pe internet pe un forum ca se potrivesc, merg in acelasi acvariu....totusi nu-mi dau seama de ce a murit...aseara parea putin umflat pe langa celalalt, sa fi fost bolnav (?) .....acum ma mai documentez sa vad :D

poate ai cumparat pirania si nu ai stiut..:rofl::rofl:si l-a papat.:food::rofl:
eu habar nu am care ce peste ai.(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Apr 2009, 15:57 
Diva

Citat:

wow!300 de pesti!mi se par foarteeee multi!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2403 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 121  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]