Ultima vizită a fost: Acum este 17 Mai 2025, 10:46

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1918 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94 ... 96  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Aici discutam...
MesajScris: 05 Sep 2009, 12:12 
Diva

distractie placuta amely......oana nici nu ma gandeam ca ai avea superstiti la perle.....vazusem ceva bling-bling in parul tau si nu stiam ce este.....acum stiu :nlol: .....daca tie iti place si te simti bine asa e ok.....eu am vrut cu totul altceva in cap si mi-a iesit ce mi-a iesit....dar in final mi-a placut si am lasat asa[/quote]
yap ai dreptate......
ti-a stat minunat....eu am o problema cu caldura iar cum dansez eu cred ca voi ajunge sa il urasc daca l-as lasa pe spate:D si de aia ....eu cred ca un coc este elegant mai ales din bucle cum il voi avea:P

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2009, 12:28 
Diva

sigur ca un coc este elegant si nu avem f des ocazia de a avea unul.....ptr ca eu de ex.la mai toate nuntile ori imi fac bucle ori mi-l indrept cu placa si asta e.....o singura data,tin minte la nunta fratelui meu acum vreo 7 ani mi-am facut si eu celebrul coc Panten....adica o tentativa,ptr ca nu a fost reusit.....dar trebuie sa-ti spun ca m-am simtit ok, nunta a fost pe 31 iulie,imagineaza-ti ce caldura.....si cu parul prins a fost super fain
cum am mai spus daca tie iti place si te simti bine e ok.....si vei fi asa de schimbata in ziua nuntii,datorita rochitei,voalului,machiajului.....mai trebuie sa tinem cont si de astea

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2009, 12:35 
Diva

mie sincer nu imi plac cocurile, adica cel putin pe mine nu ma prinde deloc, dar sunt persoane carora le sta super, iar mie imi place mult cum ii sta lu puffy, tinand cont ca va avea si voalul si machiajul, atunci va fi o printesa, abia astept sa o vad, mai e putin :~*
ely tu ce mai fc? eu :~* nu prea am chef de nunta dar trebuie sa ma duc, chefu vine mancand :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2009, 12:52 
Diva

amely85 scrie:
mie sincer nu imi plac cocurile, adica cel putin pe mine nu ma prinde deloc, dar sunt persoane carora le sta super, iar mie imi place mult cum ii sta lu puffy, tinand cont ca va avea si voalul si machiajul, atunci va fi o printesa, abia astept sa o vad, mai e putin :~*
ely tu ce mai fc? eu :~* nu prea am chef de nunta dar trebuie sa ma duc, chefu vine mancand :ok:

eu sunt total plictisita.......al meu lucreaza in birou acasa de vreo 2 zile si trebuie sa fac liniste....parca as fi copil mic :nlol: :nlol: ,abia astept sa ii fac un puradel,sa vedem atunci ii poate cere copilului sa nu planga? :rofl: :rofl: dar na,deocamdata fac liniste.....faza e ca nici nu ii place sa plec cu fetele daca el e acasa,ca cica il las singur.....si uite asa mor de plictis......vreau si eu la o nunta romaneasca.....vin cu tine :rofl: :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2009, 14:16 
Diva

ely eu plec pe la ora 15:30, ce zici te astept??
nasol ca tre sa faci liniste, eu zic sa iesi cu fetele in oras, asa acasa cu el tot nu stai ca munceste, eu una l-am invatat sa stea si singur cand e acasa, inainte cum ajungea acasa, suna ca el ce fc se plictiseste :blink: :blink:
eu parca sunt impanata, as vrea sa atipesc un pic da nu am stare :wacko:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2009, 14:34 
Diva

[
eu sunt total plictisita.......al meu lucreaza in birou acasa de vreo 2 zile si trebuie sa fac liniste....parca as fi copil mic :nlol: :nlol: ,abia astept sa ii fac un puradel,sa vedem atunci ii poate cere copilului sa nu planga? :rofl: :rofl: dar na,deocamdata fac liniste.....faza e ca nici nu ii place sa plec cu fetele daca el e acasa,ca cica il las singur.....si uite asa mor de plictis......vreau si eu la o nunta romaneasca.....vin cu tine :rofl: :rofl:[/quote]

Marius nu are nici o treaba daca ies cu fetele. din contra chiar ma incurajeaza sa ies mai des!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2009, 14:37 
Moderator Ghidul Miresei

Buna dimineata :hap_w:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2009, 14:42 
Diva

Citat:
Buna dimineata :hap_w:

Neatza Carla !!!!! :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2009, 14:50 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
Neatza Carla !!!!! :)

Ce faci Anca? Nu ai plecat nicaieri?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2009, 15:17 
Diva

Citat:

Ce faci Anca? Nu ai plecat nicaieri?

nuuuuuu, azi stam impreuna acasica toti 3, o sa mergem in parc mai incolo la o terasa sa ne vedem cu cativa prieteni. cat atat program azi, sincer aveam nevoie de o zi mai linistita, avand in vedere ca la noi aproape zilnic vin prieteni, raman peste noapte, jucam remi, carti , orice. nu ma plang, imi place sa fie casa plina de prieteni, dar uneori mai am si nevoie de liniste :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2009, 15:27 
Diva

amely85 scrie:
ely eu plec pe la ora 15:30, ce zici te astept??
nasol ca tre sa faci liniste, eu zic sa iesi cu fetele in oras, asa acasa cu el tot nu stai ca munceste, eu una l-am invatat sa stea si singur cand e acasa, inainte cum ajungea acasa, suna ca el ce fc se plictiseste :blink: :blink:
eu parca sunt impanata, as vrea sa atipesc un pic da nu am stare :wacko:

si eu cand trebuia sa merg la vreo nunta mi se facea somn.....:Dsper la a mea sa nu:)).....dar totusi niciodata nu am reusit sa dorm...la mine mai este atat de putin...nu am apucat sa intru i febra emotiilor......e ciudat nu? inca nu realizez....o sa vedem mai tarziu:D
distractie placuta ......
elly lasa fa-i ceva bun sotului cand o sa fie mai liber cu treaba.....si iti vei gasi si ocupatie:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2009, 15:55 
Diva

fetele mi-a trecut si plictiseala si tot....amely nici de nunta numai am chef.....deteptul meu de sot avea niste geamuri termopan in garaj......nu stiu ce naiba a vrut sa le faca,cert este ca si-a taiat tot degetul si am ajuns la urgenta sa il coasa.....slava domnului e bine.....dar imi este rau decat sange am vazut,in plus am stat si langa el cand la cusut(actiune nu gluma).....offfff
in general ies cu fetele si cand este el acasa si cand nu este...incerc sa imi fac acelasi program cu al lui......el fiind ff ocupat cu a lui companie,petrecem f putin timp impreuna,asa ca incerc pe cat posibil sa avem si timp ptr noi2.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2009, 16:31 
Diva

elyt1000 scrie:
fetele mi-a trecut si plictiseala si tot....amely nici de nunta numai am chef.....deteptul meu de sot avea niste geamuri termopan in garaj......nu stiu ce naiba a vrut sa le faca,cert este ca si-a taiat tot degetul si am ajuns la urgenta sa il coasa.....slava domnului e bine.....dar imi este rau decat sange am vazut,in plus am stat si langa el cand la cusut(actiune nu gluma).....offfff
in general ies cu fetele si cand este el acasa si cand nu este...incerc sa imi fac acelasi program cu al lui......el fiind ff ocupat cu a lui companie,petrecem f putin timp impreuna,asa ca incerc pe cat posibil sa avem si timp ptr noi2.

doamni elly....bine ca este ok acuma......trebuie avut grija de fiecare data.....e aiurea asa....of doamni ai grija de el.....tu i-0a si te linisteste si i-a o pastila de calm.....cel mai bine....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2009, 16:51 
Diva

mersic oana ptr grija dar acum m-am calmat de tot...mai mare a fost sperietura.....acum numai are nimic.....degetul ii doarme.....si suntem bine...dar uite asa se mai intampla cate ceva ca sa nu fim si noi linistiti....doar suntem oameni de actiune :rofl: :rofl:
ma bucur ca nu ai emotii ptr nunta,asa ar trebui sa fie si normal,dar acum depinde si de caracter.inseamna ca tu esti o fire mai rezistenta :napplause: :napplause:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2009, 17:11 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
nuuuuuu, azi stam impreuna acasica toti 3, o sa mergem in parc mai incolo la o terasa sa ne vedem cu cativa prieteni. cat atat program azi, sincer aveam nevoie de o zi mai linistita, avand in vedere ca la noi aproape zilnic vin prieteni, raman peste noapte, jucam remi, carti , orice. nu ma plang, imi place sa fie casa plina de prieteni, dar uneori mai am si nevoie de liniste :D

mai trebuie si cate o zi de liniste in asa viata agitata :p

eu acum imi astept iubitul sa vina acasa de la fotbal, sa mergem si noi in vizita la niste prieteni...ieri au ajuns acasa, au fost plecati in strainatate si ne-am dus dupa ei la aeroport...acum ne-au sunat sa mergem pe la ei sa mai povestim ca nu ne-am vazut de mult :,

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2009, 17:17 
Diva

elyt1000 scrie:
mersic oana ptr grija dar acum m-am calmat de tot...mai mare a fost sperietura.....acum numai are nimic.....degetul ii doarme.....si suntem bine...dar uite asa se mai intampla cate ceva ca sa nu fim si noi linistiti....doar suntem oameni de actiune :rofl: :rofl:
ma bucur ca nu ai emotii ptr nunta,asa ar trebui sa fie si normal,dar acum depinde si de caracter.inseamna ca tu esti o fire mai rezistenta :napplause: :napplause:

nu sunt delok rezistenta de aia ma mir foarte tare:Deu sunt sensibila poate prea sensibil uneori....m-au luat oleak emotiile cand am vazut o mireasa astazi......dar daca nu am timp sa ma gandesc prea mult normal ca nu imi voi dadea seama:D inca......
carlita distractie placuta la prieteni....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2009, 17:20 
Moderator Ghidul Miresei

Multumesc frumos Oana, nu mergem la distractie, mai mult la povesti dar e mai bine asa pentru ca sunt foarte obosita, ochii abia mii tin dechisi :wacko:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2009, 17:29 
Diva

carlita scrie:
Multumesc frumos Oana, nu mergem la distractie, mai mult la povesti dar e mai bine asa pentru ca sunt foarte obosita, ochii abia mii tin dechisi :wacko:

ce super carlita....ce imi este dor de o discutie cu prietenii mei dragi din copilarie.....distanta asta bat-o vina.......aveti ceva de facut si in seara asta......o seara linistita in compania prietenilor.....spor la vb carlita
si eu sunt f emotiva......aseara de ex m-am uitat aici la o emisiune.....un fel de surprize surprize la noi.....vai da ce am mai bocit,ziceai ca m-a batut cineva la 3 coaste.......la mine e si din cauza ca am familia asa departe si ma emotioneaza orice.....offfffffff

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2009, 19:09 
Diva

dc te duci la iarna la mte (ca ziceai ca poate mergeti) sigur o sa gasesti! eu cele mai bune le-am mancat la moeciu si parca si la bran. dar facur doar cu branza de burduf, fara carnaciori si cu un ou ochi deasupra. delicios! :food: la moeciu la craiasa muntilor si la cheile gradistei la restaurant. :nwink:[/quote]

mai noi asa am zis ca ajungem si pe la munte ....al meu e inebunit sa vada castelul lui dracula :nlol: :nlol: si am vb si cu fratii mei si au spus ca merg si ei,sa mergem in gasca,ca asa in 2 nu e distractie, si mai pot lua si eu o pauza cu tradusul,poate vb cu fratii mei in engleza :-` sotului meu nu ii place mamaliga nici sa il omori,ii spune "that yellow thing- chestia aia galbena" deci pe el nu il pacalesc sa manance ,dar mananc eu si portia lui......arata bine si sunt sigura ca e delicioasa

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Sep 2009, 09:19 
Diva

mai noi asa am zis ca ajungem si pe la munte ....al meu e inebunit sa vada castelul lui dracula :nlol: :nlol: si am vb si cu fratii mei si au spus ca merg si ei,sa mergem in gasca,ca asa in 2 nu e distractie, si mai pot lua si eu o pauza cu tradusul,poate vb cu fratii mei in engleza :-` sotului meu nu ii place mamaliga nici sa il omori,ii spune "that yellow thing- chestia aia galbena" deci pe el nu il pacalesc sa manance ,dar mananc eu si portia lui......arata bine si sunt sigura ca e delicioasa[/quote]
neatza fetelor.....elly daca tot vrea sa il vada du- acolo va fi super in mai multi....
foarte tare cu that yellow thing :lol: :lol: :lol:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1918 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94 ... 96  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]