Ultima vizită a fost: Acum este 11 Iul 2025, 00:17

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2032 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 102  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. III
MesajScris: 08 Dec 2009, 16:12 
Diva

Citat:
americanii-s de vina, da! :lol: ma-ndoiesc profund ca suntem asa importanti pt ei :)

nu suntem foarte importanti pt. ei dar asta i'a impiedicat vreodata sa se bage peste tot? ...noi suntem doar o jucarie in mainile lor...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Dec 2009, 16:15 
Diva

serene scrie:

amandoi sunt oamenii americanilor asa ca le este indiferent cine iese ca altfel s'ar baga....

cam asa ziceam si eu ;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Dec 2009, 16:17 
Diva

fetelor, zau asa, ne indepartam mult de subiect cu povestile astea:) prefer cenusareasa, e mai realista :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Dec 2009, 16:23 
Diva

serene scrie:
nu suntem foarte importanti pt. ei dar asta i'a impiedicat vreodata sa se bage peste tot? ...noi suntem doar o jucarie in mainile lor...

pai cam da. americanii se baga acolo unde au ceva de castigat...nu suntem chiar o jucarie...suntem in ue, nato. singura pb e ca nu avem niciun fel de autoritate...nu ne facem niciodata auziti, nu cerem nimic...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Dec 2009, 16:28 
Diva

Citat:
pai cam da. americanii se baga acolo unde au ceva de castigat...nu suntem chiar o jucarie...suntem in ue, nato. singura pb e ca nu avem niciun fel de autoritate...nu ne facem niciodata auziti, nu cerem nimic...

nici nu o sa ne facem niciodata auziti...pt. ca sincer asta si a fost una din conditiile de a intra in UE....sa nu ne facem auziti...sa nu cerem niciodata nimica...sa fim piata de desfacere...sa nu exportam...doar sa importam...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Dec 2009, 16:44 
Diva

serene scrie:
nici nu o sa ne facem niciodata auziti...pt. ca sincer asta si a fost una din conditiile de a intra in UE....sa nu ne facem auziti...sa nu cerem niciodata nimica...sa fim piata de desfacere...sa nu exportam...doar sa importam...

unde ai citit asta? :) ue pana una alta ne-a lasat sa intram fara a fi pe deplin pregatiti, ne de bani si are rabdare cu ritmul nostru de melc impiedicat in implementarea reformelor...noi nu suntem in stare sa folosim fondurile. chiar citeam undeva despre capacitatea de absorbtie a fondurilor structurale care e pe undeva pe la 8% in 2 ani...ca sa putem exporta tb sa si producem ceva..
iar piata de desfacere eram si inainte de a intra in ue...in plus, prin 95, 96 s-au semnat niste acorduri in special pt a crea o piata comuna pt produse industriale intre ue si tarile din europa centrala si de est...nu era necesar sa fim membri pt asta ;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Dec 2009, 17:21 
Moderator Ghidul Miresei

clarut scrie:
fetelor, zau asa, ne indepartam mult de subiect cu povestile astea:) prefer cenusareasa, e mai realista :p

si mie imi place cenusareasa :nlol: :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Dec 2009, 19:00 
Diva

prefer a nu comentez alegerile,sincer...am vazut destule in ambele tururi si oricum sintem prea mici sa facem ceva!stiti cum e,face inchisoare pentru un codru de piine dar daca fura patronul firma,banii,etc,daca x clanuri fac trafic de persoane,droguri,etc,vor scapa basma curata in final!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Dec 2009, 19:02 
Diva

laura_sandu scrie:
:) nu ai de ce sa imi fi antipatica.
Si mama vorbeste perfect si romana si maghiara .Eu sunt din Tg-Mures si am multi prieteni unguri.Dar nu ii suport pe cei care nu vorbesc romane.Tu vorbesti foarte bine, nu am de ce sa am ceva importiva ta.

ma gindeam ca ai ceva cu ungurii :lol: cita bataie am mincat eu sa vorbesc romaneste nu cred ca a mai mincat cineva in tara asta :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Dec 2009, 19:09 
Diva

clarut scrie:
unde ai citit asta? :) ue pana una alta ne-a lasat sa intram fara a fi pe deplin pregatiti, ne de bani si are rabdare cu ritmul nostru de melc impiedicat in implementarea reformelor...noi nu suntem in stare sa folosim fondurile. chiar citeam undeva despre capacitatea de absorbtie a fondurilor structurale care e pe undeva pe la 8% in 2 ani...ca sa putem exporta tb sa si producem ceva..
iar piata de desfacere eram si inainte de a intra in ue...in plus, prin 95, 96 s-au semnat niste acorduri in special pt a crea o piata comuna pt produse industriale intre ue si tarile din europa centrala si de est...nu era necesar sa fim membri pt asta ;)

da..exact ce sa exportam cand fabricile se inchid in loc sa produca ceva.Toate sunt in paragina

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Dec 2009, 19:45 
Diva

laura_sandu scrie:

da..exact ce sa exportam cand fabricile se inchid in loc sa produca ceva.Toate sunt in paragina

stai sa vezi cum din paragina se vor transforma in pulbere si in terenuri de imobiliare :rocker:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Dec 2009, 19:54 
Diva

mariko scrie:
prefer a nu comentez alegerile,sincer...am vazut destule in ambele tururi si oricum sintem prea mici sa facem ceva!stiti cum e,face inchisoare pentru un codru de piine dar daca fura patronul firma,banii,etc,daca x clanuri fac trafic de persoane,droguri,etc,vor scapa basma curata in final!

asa este, ai sintetizat perfect. am vazut si eu la stiri cum au arestat un baiat de 19 ani din brasov (sacele) cu probleme psihice care se dusese sa voteze de 2 ori. in schimb, autocarele cu psd-isti sau pdl-isti care ajungeau la sectiile de votare din provincie, nu au trezit suspiciunea nimanui. acu fac circ ca s-au fraudat alegerile. si au descoperit zeci de mii de coduri numerice personale false la sectiile de votare volante. si tot degeaba. ca oricum nu stii care cu cine a votat. suntem de ras...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Dec 2009, 20:25 
Diva

buna fetele!
ce faceti? noi suntem bine...mai putin eu ca am niste greturi aproape permanente. nici numai stiu cum sa ma lupt cu ele.am fost la medic si analizele is bune.saptamana viitoare merg sa fac si testul ala de la 9 saptamani.sunt putin frustrata ca ma depaseste subiectul sarcina si copii, sper sa recuperez.
voi ce mai faceti? :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Dec 2009, 20:32 
Diva

madutz scrie:
buna fetele!
ce faceti? noi suntem bine...mai putin eu ca am niste greturi aproape permanente. nici numai stiu cum sa ma lupt cu ele.am fost la medic si analizele is bune.saptamana viitoare merg sa fac si testul ala de la 9 saptamani.sunt putin frustrata ca ma depaseste subiectul sarcina si copii, sper sa recuperez.

buna madutz. imi pare rau ca ti-e atat de rau. dar incearca sa te gandesti ca nu va mai dura mult..de la 3 luni incolo ar trebui sa iti treaca :flowers: sau macar sa te simti mai bine. daca mai ai intrebari legate de sarcina, mai intreaba pe ghid..deja suntem atatea mamici :p te pup

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Dec 2009, 20:34 
Diva

logodnica scrie:
stai sa vezi cum din paragina se vor transforma in pulbere si in terenuri de imobiliare :rocker:

daca tot nu mai produc nimic...asta este..dar problema este ca darama monumente istorice sa faca blocuri si birouri.Asta este scandalos....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Dec 2009, 20:38 
Diva

madutz scrie:
buna fetele!
ce faceti? noi suntem bine...mai putin eu ca am niste greturi aproape permanente. nici numai stiu cum sa ma lupt cu ele.am fost la medic si analizele is bune.saptamana viitoare merg sa fac si testul ala de la 9 lsaptamani.sunt putin frustrata ca ma depaseste subiectul sarcina si copii, sper sa recuperez.

buna nadutz.Imi pare sincer rau ca te-au apucat greturile./nu ai de ce sa te simti depasita.Important e sa ai grija de tine, nu trebuie sa intelegi fenomenul.Oricum nu te vei obisnui cu gandul ca esti mamica decat la cateva zile dupa ce iti vei tine piticul in brate.
Ma bucur ca ti-au iesit bine analizele.
La 9 sapt ce faci?Dublu test?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Dec 2009, 20:41 
Diva

laura_sandu scrie:

daca tot nu mai produc nimic...asta este..dar problema este ca darama monumente istorice sa faca blocuri si birouri.Asta este scandalos....

da, exact asta am vazut acum la televizor la stiri. niste case declarate monumente istorice si s-au semnat (nu se stie cum) acte de demolare pentru a se face nu stiu ce mall sau cladire de birouri. acum au inceput ancheta la ministerul culturii sa vada cum e posibil asa ceva :wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Dec 2009, 21:09 
Diva

madutz scrie:
buna fetele!

mada ma bucur sa aud ca analizele sunt bune si ca totul este in regula cu tine........lasa ca o sa treaca si greturile,o sa fie bine.....nu asta iti doreai? un bebe.....trebuie sa fii fericita.......o sa inveti pe parscurs despre sarcina(nu s-a nascut nimeni invatat) , fiecare copil e unic si o sa invatati impreuna .....te pupic...sarcina usoara

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Dec 2009, 21:15 
Diva

logodnica scrie:
da, exact asta am vazut acum la televizor la stiri. niste case declarate monumente istorice si s-au semnat (nu se stie cum) acte de demolare pentru a se face nu stiu ce mall sau cladire de birouri. acum au inceput ancheta la ministerul culturii sa vada cum e posibil asa ceva :wall:

asta asa e. in vara am avut misiune in constanta,iar in timpul liber am mers prin oras .am murit de ciuda cind am vazut in ce hal au ajuns cazinoul si casa cu lei!paragina totala...la iasi fac blocuri linga palatul culturii si au ras toate ruinele de sub fostul tribunal,doar in fata halei centrale vor sa conserve ceva.pai cum naiba sa mai avem ceva daca acum citiva ani se cultiva porumb pe sarmisegetusa?m-au apucat dracii cind am fost in anglia si am vazut cum isi ingradesc o piatra de pe timpul lui x si ii scriu alaturi pagina cu explicatii...noi sintem vandali,pleava omenirii... :wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Dec 2009, 21:32 
Diva

elyt1000 scrie:

mada ma bucur sa aud ca analizele sunt bune si ca totul este in regula cu tine........lasa ca o sa treaca si greturile,o sa fie bine.....nu asta iti doreai? un bebe.....trebuie sa fii fericita.......o sa inveti pe parscurs despre sarcina(nu s-a nascut nimeni invatat) , fiecare copil e unic si o sa invatati impreuna .....te pupic...sarcina usoara

ely...nu inseamna ca daca ti-ai dorit sa faci bebe esti fericita cand ti-e rau....crede-ma ca nu are nici o legatura.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2032 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 102  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]