Ultima vizită a fost: Acum este 01 Sep 2026, 02:29

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2454 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 123  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. IV
MesajScris: 08 Ian 2010, 10:25 
Diva

carlita scrie:
Buna dimineata!

buna dimineata

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2010, 11:15 
Diva

logodnica scrie:
pai..mi-amintesc ca erai tare grijulie, ca o mamica adevarata de puiut de om :) fiecare dintre mamicile de la masa suna din cand in cand sa vada ce face bebele (in cazul tau, si tu ai sunat sa vezi ce face "oracaitorul"). inseamna ca i-a mers tare bine daca s-a implinit si e si zgomotaasa...s-a rasfatat, clar. :cat:

da, e sufletelul meu. dar eu sunt asa cu toate pisicile si animalele in general. de-asta mi-e si putin teama ca o sa fiu paranoica de-a dreptul cand o sa am un copil. ma rog, atunci a fost o intamplare ca ma sunase prietena care se ocupa de ea si m-am gandit sa nu fie ceva :) altfel n-as fi sunat in timpul intalnirii noastre ;) care apropos, a fost f scurta. simteam ca as mai fi putut sta cateva ore bune la povesti cu voi! :hug:

ps: zgomotoasa e ca am lasat-o singura si ne cearta :cat: voi vb de copii eu de pisica :wacko:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2010, 11:17 
Diva

cred ca nu ati inteles un lucru, nu v-am spus sa nu mai luati sau dc luati, am spus parerea mea strict personala ca din punctul meu de vedere sunt niste porcarii care iti deregleaza organismul.
menstruatia poate fii regulata ceas si fara pastile.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2010, 11:19 
Diva

Ayrun scrie:
nu stiu sincer daca doare pentru ca nu am, doar ma batea gandul. are si acesta avantaje si dezavantaje si sunt de mai multe feluri. la fel cum sunt si pentru femei care au nascut si pt cele care nu ci care doar au folosit o lunga perioada pilule si le este recomandat un astfel de instrument. o sa ma documentez
:)

pai si cum va protejati? sau nu va protejati? :nblink:
eu n-am citit prea mult despre el. stiu insa o colega care are si care mi-a spus ca ea isi face anestezie de cate ori i-l pune si i-l scoate. sa-mi zici dc te documentezi, pls. ma gandesc si eu la el ca o varianta dar mi-e putin teama dc n-ar fi indicat decat dupa o nastere...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2010, 11:22 
Diva

clarut scrie:

pai si cum va protejati? sau nu va protejati? :nblink:
eu n-am citit prea mult despre el. stiu insa o colega care are si care mi-a spus ca ea isi face anestezie de cate ori i-l pune si i-l scoate. sa-mi zici dc te documentezi, pls. ma gandesc si eu la el ca o varianta dar mi-e putin teama dc n-ar fi indicat decat dupa o nastere...

avand CM regulat de foarte multi ani, imi cunosc corpul foarte bine, stiu cand ovulez si cand nu, deci stiu foarte bine cand trebuie sa ma feresc, si in atiatia ani nu am dat gres

in mom de fatza pot sa zic ca ma protejez si nu ma protejez, oricum ni-l dorim si daca e sa fie bine , daca e sa fie mai incolo iarasi bine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2010, 11:32 
Diva

Ayrun scrie:

avand CM regulat de foarte multi ani, imi cunosc corpul foarte bine, stiu cand ovulez si cand nu, deci stiu foarte bine cand trebuie sa ma feresc, si in atiatia ani nu am dat gres

in mom de fatza pot sa zic ca ma protejez si nu ma protejez, oricum ni-l dorim si daca e sa fie bine , daca e sa fie mai incolo iarasi bine

cred ca sunt putine pers care se protejeaza asa si le si iese :).

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2010, 11:32 
Diva

clarut scrie:
da, e sufletelul meu. dar eu sunt asa cu toate pisicile si animalele in general. de-asta mi-e si putin teama ca o sa fiu paranoica de-a dreptul cand o sa am un copil. ma rog, atunci a fost o intamplare ca ma sunase prietena care se ocupa de ea si m-am gandit sa nu fie ceva :) altfel n-as fi sunat in timpul intalnirii noastre ;) care apropos, a fost f scurta. simteam ca as mai fi putut sta cateva ore bune la povesti cu voi! :hug:

aveai agenda incarcata in ziua intalnirii :D ! ma gandesc si eu serios sa-mi iau pisicutta, daca-si i soramea sigur o sa vreau si eu :-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2010, 11:35 
Diva

laura_sandu scrie:

conteaza mult sa ai cm regulat si sa-ti cunosti corpul, intervin anumite schimbari cand incepe ovulatia(perioada fertila) la un moment dat am mers la dr pt analiza cu gandul ca dupa atatia ani nu s-a intamplat sa raman si poate am ceva, dar a fost chestie de noroc si ca am aplicat cum trebuie metoda. mai cunosc persoane care o folosesc

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2010, 11:36 
Diva

laura_sandu scrie:

exact la exemplul asta ma gandeam si eu.Sincer in orice exista un risc,Din punctul meu de vedere, a fost o masura de contraceptie foarte lejera.Am avut 7 ani si ciclu regulat , imi venea la ora fixa.
Sincer...chiar nu vad ce pot sa patesc.
Eu ma gandesc a doua nastere(peste vreo 4-5 ani) sa fie cu cezariana si sa imi leg trompele.Mai mult de 2 copii sigur nu vreau.Si la al doilea ...inca ma gandesc daca il voi face sau nu.

eu totusi cred ca pilulele nu intra in aceeasi categorie cu fumatul. :-` te poti lipsi de amandoua, e drept dar macar pilulele au ceva beneficii spre deosebire de fumat...

revenind, eu una n-am luat pilule nu pt ca n-am vrut ci pt ca-mi intensificau migrenele. am incercat o gramada si tot degeaba. :sick: nu-mi aduc aminte sa fi citit atunci undeva ca-ti pot face si rau insa eu personal credeam ca orice lucru nenatural (in special hormoni) luat in fiecare zi iti poate face rau. si sunt inca de ac parere.

acum vreun an m-am tot gandit eu ca as vrea sa mai incerc si am fost la dr care mi-a dat unele special pt pb mea. cand am citit prospectul, pe care inca il mai am dc sunteti curioase, m-am decis sa nu le mai iau dar asta doar pt ca exista alternativa prezervativului. dc as fi avut chisturi sau alte pb le-as fi luat...de-asta zicem ca n-ai de unde sa stii cand esti nevoit sa iei. pana la urma orice medicament are si contraindicatii. ideea e sa te vindece si sa nu-ti produca alte pb.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2010, 11:37 
Diva

Ayrun scrie:
cred ca nu ati inteles un lucru, nu v-am spus sa nu mai luati sau dc luati, am spus parerea mea strict personala ca din punctul meu de vedere sunt niste porcarii care iti deregleaza organismul.
menstruatia poate fii regulata ceas si fara pastile.

pai si cum poate fi reglata ca un ceas? a mea merge creddupa mai multe fusuri orare :-S

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2010, 11:40 
Diva

laura_sandu scrie:

eu nici n-as avea curajul :nlol: chiar nu sunt adepta acestei metode. si cand aud cate o femeie care are ramas insarcinata din intamplare desi folosea metoda calendarului ma umfla rasul :-` ce intamplare?! :really:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2010, 11:43 
Diva

Ayrun scrie:

aveai agenda incarcata in ziua intalnirii :D ! ma gandesc si eu serios sa-mi iau pisicutta, daca-si i soramea sigur o sa vreau si eu :-`

vreau ca data viitoare sa-mi pastrez toata ziua pt intalnire! sa-ti iei, da! si dc imi permiti, ai putea sa fericesti o maidaneza amarata decat una de rasa! :love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2010, 11:48 
Diva

clarut scrie:

pai si cum poate fi reglata ca un ceas? a mea merge creddupa mai multe fusuri orare :-S

aici nu stiu sa-ti raspund, cred ca depinde de organismul tau, eu am un cm regulat de 28 de zile ceas si de obicei dimi

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2010, 11:59 
Diva

clarut scrie:

eu nici n-as avea curajul :nlol: chiar nu sunt adepta acestei metode. si cand aud cate o femeie care are ramas insarcinata din intamplare desi folosea metoda calendarului ma umfla rasul :-` ce intamplare?! :really:

exact...cum sa fie o intamplare cand tu nu te protejezi in nici un fel? :\

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2010, 12:02 
Diva

Ayrun scrie:

aici nu stiu sa-ti raspund, cred ca depinde de organismul tau, eu am un cm regulat de 28 de zile ceas si de obicei dimi

credeam ca stii vreo metoda naturista, ceva :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2010, 12:04 
Diva

buna dimineata si La multi ani, anu asta sa va fie prielnic la toate :flowers:
laura ai luat 7 ani pastile?? dupa cat timp ai ramas insarcinata?? afecteaza atat de grav pastilele incat nu poti ramane insarcinata o perioada de timp dupa ce nu le mai iei??

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2010, 12:05 
Diva

Ayrun scrie:

sunt putine persoane care isi cunosc atat de bine organismul, felicitari... eu sincer nu reusesc si pace... am luat 3 ani si jumatate pastile :-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2010, 12:09 
Diva

amely85 scrie:
buna dimineata si La multi ani, anu asta sa va fie prielnic la toate :flowers:
laura ai luat 7 ani pastile?? dupa cat timp ai ramas insarcinata?? afecteaza atat de grav pastilele incat nu poti ramane insarcinata o perioada de timp dupa ce nu le mai iei??

pai..nu am incercat decat dupa 3 ani de la intreruperea pastilelor sa raman insarcinata.
si am ramas la primul contact sexual neprotejat in nici un fel...
asa ca nu inteleg intrebarea .in ce sens sa afecteze...pe mine nu m-au afectat in nici un fel.Poate doar ca la un momentdat , cand am si intrerup ma ingrasasem de la ele.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2010, 12:15 
Diva

laura_sandu scrie:
exact...cum sa fie o intamplare cand tu nu te protejezi in nici un fel? :\

buna fetelor!!! si pe mine ma enerveaza cand aud ca nu a vrut sa ramana insarcinata dar s-a intamplat...sa fim seriosi in ziua de astazi nu trebuie sa mai existe scuza asta cand sunt o gramada de metode contraceptive pe care le gasesti pe toate drumurile...am loat si eu o perioada pilule dar apoi am renuntat la ele...dupa ce nasc as vrea sa-mi pun sterilet dar o sa discut cu dr si sa vad ce-mi recomanda si ea

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2010, 12:16 
Diva

aud f multe persoane care imi tot spun ca dupa ce au luat pastile au ramas f greu, de aceea intreb, daca afecteaza in asemenea mod :\
ce parere aveti de vasectomie?? v-ati supune sotul la o asemenea procedura?? sau ei ar accepta lucru asta? :-`

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2454 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 123  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]