laura_sandu scrie:
exact la exemplul asta ma gandeam si eu.Sincer in orice exista un risc,Din punctul meu de vedere, a fost o masura de contraceptie foarte lejera.Am avut 7 ani si ciclu regulat , imi venea la ora fixa.
Sincer...chiar nu vad ce pot sa patesc.
Eu ma gandesc a doua nastere(peste vreo 4-5 ani) sa fie cu cezariana si sa imi leg trompele.Mai mult de 2 copii sigur nu vreau.Si la al doilea ...inca ma gandesc daca il voi face sau nu.
eu totusi cred ca pilulele nu intra in aceeasi categorie cu fumatul.

te poti lipsi de amandoua, e drept dar macar pilulele au ceva beneficii spre deosebire de fumat...
revenind, eu una n-am luat pilule nu pt ca n-am vrut ci pt ca-mi intensificau migrenele. am incercat o gramada si tot degeaba.

nu-mi aduc aminte sa fi citit atunci undeva ca-ti pot face si rau insa eu personal credeam ca orice lucru nenatural (in special hormoni) luat in fiecare zi iti poate face rau. si sunt inca de ac parere.
acum vreun an m-am tot gandit eu ca as vrea sa mai incerc si am fost la dr care mi-a dat unele special pt pb mea. cand am citit prospectul, pe care inca il mai am dc sunteti curioase, m-am decis sa nu le mai iau dar asta doar pt ca exista alternativa prezervativului. dc as fi avut chisturi sau alte pb le-as fi luat...de-asta zicem ca n-ai de unde sa stii cand esti nevoit sa iei. pana la urma orice medicament are si contraindicatii. ideea e sa te vindece si sa nu-ti produca alte pb.