Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 00:10

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1998 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 100  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (III)
MesajScris: 13 Mar 2010, 10:13 
Veteran

salut fetele mele dragi, mi-ati cam dat de lucru in dimineata asta. fetelor, stiu ca ma intelegeti caci scriu cand pot, zilele astea (nu ma vait, doar sunt sincera) sunt maia glomerata ca oricand si ma supara incontinuu maseaua si spatele. Am avut si ceva ciondaneli pe chestii domestice cu miresoiul care s-au rezolvat rapid. Astazi iar am mult de alergat, o duc pe mama la kaufland, alerg cu niste facturi, ma intorc la kaufl dupa mama, fac si eu cumparaturi, gatesc, tb sa ma intalnesc cu o priuetena, acasa curatenie, din astea...

fetelor, am citit tot ce ati scris, imi pare rau sa aud ca aveti atatea si atatea probleme. Am ramas blocata, m-ati facut sa realizez efectiv ca eu stau chiar f bine la capitolul parinti si socri, si nu prea cred ca realizam pana acum sauapreciam corect....si mai faceam si scene aiurea uneori la ai mei din nimic...rusine sa mi fie, bine ca mi-am dat seama la timp.

fetelor, parintii mei sunt aurul de pe lume, nu spun acest lucru pt ca sunt parintii meo dar la cat s-au chinuit ei sa fie deschisi, mereu la mintea mea si sa ma sprijine intotdeauna, indiferent ce am ales sa fac (bine, cand am facut si traznai, ma bruftuluiau)..fetelor, eu sunt cu radu de aproape 5 ani. Inainte de radu am fost cu altcineva. Cand am venit acasa d ela facultate cu acel altcineva, am mers cu ai mei la mare in vacanta...pur si simplu ai mei ne-au luat camera separata, nu a trebuit sa ii rog eu...au inteles de la sine ca am crescut etc....s-au purtat nemaipomenit, chiar si dupa cativa ani cand intre mine si respectivul s-a terminat totul. Acum il am pe radu in viata mea, este perechea mea si, desi am trecut in acesti ani prin foarte multe in relatia noastra (decesele pe cancer din familia lui, unul dupa altul anual, inclusiv tatal lui, umnezeu sa-i odihneasca...si multe altele si la mine in familie), plus problemele de cuplu, nervii inerenti ai unor faze de cuplu si asa mai departe, ne iubim la fel d emult, daca nu mai mult si am inteles amandoi ca fiecare suntem soarta celuilalt. Din primul an de prietenie, eu stateam la apart.cu ai mei si seara radu ramanea la noi. sapt urmatoare ramaneam eu la el la apartament la ai lui noaptea...chiar daca amandoi aveam deja servicii....parintii au fost mai mult decat intelegatori. de cateva ori s-a intamplat ca ai mei sa asiste la o cearta intre mine si R (in 4 ani abia daca ne-am ciondanit de cateva ori....de cand stam impreuna, ne-am certat cat in 4 ani) si mama se supara cand vedea cum face si el, cum fac si eu, dar NICIODATA nu s-a bagat intre noi, sa-l certe pe el ca de ce ridica tonul, sau sa ma certe pe mine ca de ce imi vars nervii pe ea si tata....au fost mai mult decat buni parintii mei, mereu ne fac toate voile, bineinteles ca ne si mustruluiesc cand este cazul dar ATAT, nu au intervenit niciodata intre noi doi oricate pb avem. Considera ca eu treb s ainvat singura, ma sprijina daca ma duc sa le cer ajutorul -desi nu ma duc din mandrie, de multe ori, ma refer financiar- si asa mai departe. De cativa ani, locuim la casa,. facuta cu mari eforturi si cu credite financiare, eu am 3 credite, au si ai mei cateva. Eu cu radu locuim in aceeasi casa cu parintii mei, dar parti diferite, intrari separate, noi doi avem partea noastra de casa, dormitor, baie, bucatarie, living, balcon/terasa etc, la mansarda, si ai mei sunt atat d edraguti incat daca vin la noi de la ei din casa, ne suna intotdeauna inainte, le-am si zis, mai oameni, haideti sus la noi fara telefon, daca e sa fie ceva (intelegeti voi, chestii de intimitate), e usa inchisa, dar ce atatea telefoane :-) va aduceti aminte ca am fost la spital cu rinichii recent? am venit acasa si mi-a spus Radu ca saracu tata de 5 ori pe zi i-a adus mancare gatita, dulciuri, l-a luat la o tigara cu el si la bere jos, sau mama....nu va mai spun sid e soacra mea, painea lui dumnezeu, m-a iubit din prima, cu toata hipoacuzia mea...nu a facut vreodata ceva care sa ma deranjeze, nu m-a suparat niciodata, ma iubeste ca o mama si nu exagerez deloc, chetsiile astea se simt imediat, ma suna tot timpul, am nevoie de ceva etc...si daca am facut ceva care sa o deranjeze, a reactionat ca parintii mei, in sensul ca ia omul exact asa cum e, cu bune si rele, nu se gandeste de ce am facut aia sau ailalta si intelege ca asta e, fara suparare deloc. Mi-a luat haine, m-a ajutat cand a putut, chiar fara sa stie radu (cand ne ciondaneam noi si sufeream cu zilele si nu spuneam nimic si ea ma suna ca ce am, de nu dau semne....se prindea ca e ceva in neregula sau ii spuneam direct, se ducea si il lua la discutie pe r, discutau, il calma, ne calma pe amandoi, odata l-a facut nesimtit din cauza mea -pe buna dreptate, facuse el o faza- si m-am simtit prost ca nu au vb 2 zile si m-am chinuit sa-i impac....si ne iubeste asa de mult si ne ajuta si cu nunta). Soacra mea mi-a zis asa. mai mama, faci ce vrei si cum vrei cu nunta asta, nu ma bag, desi poate imi doresc unele lucruri altfel decat tine sau radu, pur si simplu vreau sa aveti o zi de neuitat, s afie ziua voastra cum vreti, eu vin cu banul si cu ce pot, voi spuneti ce vreti. Tot eu am ales nasii si am stat si m-am gandit ce de treabe, o iubesc la nebunie....nu a zis nimic de nasi, m-a lasat in pace, aseara mi-a zis ca si aranjamentele fac cum vreau eu, nu s ebaga, important e sa ne fie noua bine/. Si atat de bine se intelege cu ai mei si viceversa, parca soarta a fost sa fie asa....si credeti ma, sunt pb si la mine acasa, ai mei au grija d ebunicul, situatie asemanatoare cu a lui puffy _is, in permanenta treb sa fie cineva cu bunicul si el e dependent de mama (fiica lui), relatiile in familie sunt poate usor deteriorate din cauza faptului ca mama sta cu noi f putin in ultima vreme (aici intrand tot restul familiei), caci bunicul toata ziua aia si ailalta, supravegheat, medicamente la pat, mancare, TOT si mai are si serviciu...cand e acasa numai pe mama o vrea, pe noi nu ...bine, ca mie nici nu imi mai place sa am atata grija, am o reticenta in suflet, pt ca e mama mea, a suferit si ea f mult si s-0a imbolnavit de tot stresul cu bunicul si nu numai....face des crize de rau, e operata in vara, stiti voi dinainte ca va mai ziceam, si el nu intelege....da te mai pui cu omul senil la 85 ani....si noi restul incercam s ao ajutam cat putem, desi eu calc in strachini de multe ori (fac scandal cand ma mai supar si cand am nevoie de ea ca om, mama si femeie si nu pot sta cu ea 10 min de vb, ca iara trage bunicul de ea sa vina la el in camera) si ma iarta intotdeauna, eu plang si inteleg unde gresesc...noroc ca stau acum cu radu, mai uit de pb si ma mai detasez

per total, sunt multe pb in orice familie dar sunt recunoascatoare lui DD ca si eu si R avem niste familii care ne sustin neconditionat, chiar si cand nu le convine ceva (ne dam seama cand n u le cionvine ceva, abia dupa mult timp, cand discutam si mai zis ei, in asa fel incat sa nu ne supere, deci va dati seama, oameni painea lui dumnezeu).

avem o relatie extrapordinara, am multi cunoscuti care ma invidiaza pt ca eu imi tutuiesc soacra, mergem la cumparaturi la cafele etc, ne ajutam reciproc, mama cu tata la fel, cu radu si noi intre noi...si de multe ori trebuie s ainvat sa nu mai pun la suflet pb de zi cu zi si sa invat odata sa apreciez cu adevarat ceea ce deja am. Pana sa va citesc pe voi, nu am avut un soc mai mare si nu intelesesem. cateodata mai zice mama ca se aude la ei (stau sub noi) cate ceva de la noi, si rade, dar niciodata nu vine sa asculte, atta nici atat, ii e rusine sa deranjeze (le-am spus ca nu e niciun deranj, sunt parintii mei!!!!!!!!)...respecta atat de mult spatiul unui om....si eu cu r ne-am hotarat s adevenim oameni seriosi si am inceput sa contribuim la cheltuielile casei cu bani....era si normal!!!

si ne ajuta si soacra mea cu orice poate.

multumesc lui dumnezeu, de acum trebuie sa invat sa am grija si de sanatatea mea.

Fetelor, va imbratisezx cu drag si cu dor, iertati-ma daca v-am plictisit :-) noi vesti cu achizitiile d enunta nu am, decat ca am reusit sa schimb biserica, ne vom cununa la alta, langa coloana infinitului, si ca am gasit si cameraman de la televiziunea locala, prin niste cunostinte si ne va costa f putin, maxim 700 lei.

pe curand fetelor, va doresc weekend placut si numai bine, ne reauzim cand pot reveni, merg sa ma imbrac.

va pupa fata!!!! scuzati mi greselile, am tastat rapid si nu am avut timp sa ma mai uit in urma sa rectific.

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2010, 10:37 
Diva

buna dimineata fetele
va doresc un week minunat, heke sanatate multa, la fel si tie jamilla
eu sunt racita :-S am o gramada de treaba in week asta, asa ca o sa cam absentez, spor la treburi la toate :hap_w:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2010, 12:25 
Veteran

salutare miresici :hug:

Am decis ca pt o perioada de acum incolo sa nu mai intru pe forum, nu e din cauza voastra, nu m-ati suparat cu nimic, din contra imi sunteti dragi toate si o sa-mi lipsiti, doar ca trec printr-o perioada foarte grea cu parintii mei si vreau sa-mi focalizez tot timpul asupra lor, pt ca-i iubesc enorm si le vreau tot binele.
Sper sa-mi intelegei decizia si sa nu va suparati.
Va pup si va imbratisez cu drag pe toate. :hug: :-*

Va doresc un week-end superb alaturi de cei dragi :-* :hug: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2010, 13:23 
Diva

Jami, esti o norocoasa!
Anda, iti doresc sa rezolvi problemele cat mai repede, o sa ne lipsesti! ai grija de tine si de parintii tai si Dumnezeu sa dea sanatate!
amely, cum ai reusit sa racesti? bataita :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2010, 14:25 
Moderator Ghidul Miresei

Cat_Eyes scrie:
Jami, esti o norocoasa!
Anda, iti doresc sa rezolvi problemele cat mai repede, o sa ne lipsesti! ai grija de tine si de parintii tai si Dumnezeu sa dea sanatate!
amely, cum ai reusit sa racesti? bataita :p

cred ca i-am trimis eu raceala pe internet :)))
eu sunt o leguma!!! asa penal ma simt, ieri am fost sa mai imi cumpar medicamente ca mi s-au gatat si degeaba, imi curge nasul ca la robinet :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2010, 14:58 
Diva

buna fetelor....cam tarziu astazi...dar am avut ceva treaba...si mai ...dar am intrat sa va salut un pic...
jamilla dar ai un poic de alergat si astazi...spor la toate...ne bucuram ca ai mai reusit sa intri...
amely da chiar ca ai luat raceala de la carlita prin net:))
carlita vezi ce facy cu raceala asta de nu iti mai trece...
anda o sa ne lipsesti....sper sa reuysesti sa iti focalizezi atentia si sa iti rezolvi problemele cu ai tai.
la noi iar e cald...ma rog sa se mentina asa...
va pup pe toate si va urez un weekend cat mkai placut

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2010, 15:50 
Diva

fetelor de acuma daca vreti sa votati...va rog sa votati doar pe linkul asta plsssssssss
http://lumeacafelei.eva.ro/plantatia-lui-spooner/

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2010, 16:09 
Veteran

Salutare fetelor!

Puffy, te-am votat! 72 de monede :hap_w:

Ceea ce am spus ieri despre ai mei si faptul ca au unele racaieli cu iubi si cu mine din cauza lui iubi nu este o chestie generala, sa nu ma intelegeti gresit. Parintii mei sunt extraordinari, au suferit enorm in viata lor, de pe urma familiilor lor (parinti, frati, surori), nu a avut niciodata cine sa-i ajute si s-au descurcat intotdeauna singuri. Pentru noi si-au dedicat intreaga viata si ar face orice ca sa ne stie fericiti. Pentru ca pe ei nu i-a ajutat nimeni, au vrut ca noi sa nu avem astfel de probleme, sa nu ducem lipsa unui sfat sau ajutor parintesc. De aceea se implica atat de mult, intentiile lor sunt bune, pentru binele nostru, dar grija este exagerata, temerile sunt exagerate si ele izvorasc tocmai din aceste intentii bune. Deci faptul ca nu ii plac unele lucruri la iubi meu, ca ii urmaresc greselile si se supara cand vad ca nu este cum ar vrea ei sa fie sunt consecinte ale acestei implicari excesive.
Eu am incercat sa-i fac sa inteleaga ca nu au motive de ingrjorari, dar stiti cum sunt ei, daca n-au griji pe cap nu se simt bine...asta inconstient, bineinteles, pentru ca au avut o viata foarte zdruncinata si nu stiu ce este linistea. De aceea si cand nu este rost de grija, ei gasesc motive. Asa sunt, dar ii iubesc enorm si as face orice pentru ei, Dar sufar pentru ca implicarea lor si intentiile lor bune imi fac, de multe ori, rau.
Si stiu ca in multe familii se intampla lucruri din astea, conflicte intre generatii, le-as spune eu, care sunt inerente, mai ales cand 2 generatii diferite locuiesc in aceeasi casa, cu totul la comun.

Va pupic pe toate! Insanatosire grabnica miresicilor bolnavioare! :hug:

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2010, 16:18 
Diva

buna fetele
eu am fost foarte ocupata saptamana asta am fost mutata in alt departament si de acolo nu pot sa va mai scriu pt ca seful sta fix cu ochii in monitorul meu
seara am ajuns destul de tarziu acasa in fiecare zi si nu am mai apucat sa intru
am recuperat azi tot
keke imi pare rau pt ce s-a intamplat dar fruntea sus o sa treceti cu bine peste toate si fii alaturi de iubi tau si impreuna veti trece peste toate
anda sper ca nu s-a intamplat nimic grav si nu ati patit ceva
simo spor la examene si sper sa treca mai rpd sesiunea ca sa scapi
va pup pe toate si weekend placut ca doar a iesit soarele :-* :hug:

"Fluturii traiesc doar o zi pe pamant,asa ca ma bucur din plin de viata in fiecare zi"

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2010, 16:20 
Veteran

Buna fetele! :hug: :hug: :hug: Jami, chiar esti o norocoasa cu astfel de parinti si socri! :flowers:
Anda, imi pare rau sa aud ca e ceva in neregula cu ai tai...sper sa treaca toate problemele....si stai linistita, nu se supara nimeni daca absentezi...suntem toti oameni, fiecare cu necazurile si fericirile lui, asa ca intelegem....sper sa se rezolve toate pentru tine...te pupic :hug: :hug: :hug:
Puffy nu te pot vota ca nu au trecut 24 de ore...mai pe seara poate... :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2010, 16:24 
Veteran

Carlita, dar ce raceala ai mama de nu-ti trece deloc? nu urmezi un tratament ceva? poate ai nevoie de antibiotice.... :unsure: :unsure:
Ana, multumesc mult pentru incurajare..Acum am trecut peste..am fost distrusa 2 zile, dar m-am ridicat si am mers mai departe....ca asta e viata, nu am cum sa schimb anumite lucruri...acum incercam sa gasim solutii...
simo, bafta la examene...sper sa le iei pe toate cu nota maxima, vorba ta! :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2010, 16:27 
Veteran

Amely..si tu esti racita? mama mama.... e clar..circula un virus pe forum.... :lol: :lol: :lol: e epidemie....sper sa nu racesc si eu..ca asta-mi mai trebuie....astazi nu ma mai doare maseaua operata si nu mai iau calmante....ce bine! :had_d: :had_d: :had_d:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2010, 16:49 
Moderator Ghidul Miresei

Keke_Kitty scrie:
Carlita, dar ce raceala ai mama de nu-ti trece deloc? nu urmezi un tratament ceva? poate ai nevoie de antibiotice.... :unsure: :unsure:
Ana, multumesc mult pentru incurajare..Acum am trecut peste..am fost distrusa 2 zile, dar m-am ridicat si am mers mai departe....ca asta e viata, nu am cum sa schimb anumite lucruri...acum incercam sa gasim solutii...
simo, bafta la examene...sper sa le iei pe toate cu nota maxima, vorba ta! :flowers:

Sincer nu stiu cum am racit, faza e ca doar imi curge nasul si stranut in rest nu am nimic...nu tusesc, nu ma doare gatul, nu ma doare capul...in plus, cand ies la aer ma simt mai bine...nici nu imi curge asa tare nasul :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2010, 16:56 
Veteran

carlita scrie:

Sincer nu stiu cum am racit, faza e ca doar imi curge nasul si stranut in rest nu am nimic...nu tusesc, nu ma doare gatul, nu ma doare capul...in plus, cand ies la aer ma simt mai bine...nici nu imi curge asa tare nasul :)

Carlita, s-ar putea sa fie o rinita alergica. Ai incercat sa iei un antialergic?

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2010, 19:47 
Diva

Anda tot binele din lume ti-l doresc iubito ! :hug:
Carli sanatate maxima iubito :sick:
Puff de la mine ai votul zilnic :ok:
Keke ma bucur sa te vad la mireaseala scumpo :hug:
Ana pup iubito si merci mult :lips:
Jami se stie...e o norocoasa din nastere...asa a fost scris !!! :nlol:
Pup pe toate fetele mele dragi
Eu am avut examen azi,apoi am fost la mami si i-am dus un dar nepotelului...am creeat atata fericire,bucurie si lacrimi incat simt ca plutesc,simt ca pentru momentele astea cu familia merita sa traiesc viata din plin si sa uit de toate celelalte,sa nu-mi mai pese deloc :-`
Cand a ramas surioara mea era disperata ca nu poate creste copilul,ca n-au conditii...inca n-aveau loc de munca,se apropia nunta,stau la ai mei...aveau alte planuri(sa se aseze intai si apoi bebe)si am incurajat-o cu toata fiinta mea ca suntem o familie si va fi totul bine,ca nu o las niciodata si ca o sa fie cel mai iubit,dorit si fericit bebe ever...si asa este !!!Il iubesc ca pe copilul meu pe Bogdanel,am fost langa el din prima secunda de viata si rezist maxim 2 zile fara sa-l vad. Ii cumparam cu iubi de toate:carucior,scaun de masina,cosmetice etc s-a angajat si cumnatul,mami ii ajuta mult cu bebe,noi suntem toata ziua acolo...si azi i-am dus scaunel de masa ca a inceput bubi mic sa pape diversificat(isi doreau mult dar nu si-l permiteau)Doamneeeee ce a plans surioara mea si ce fericit e bubi mic in scaunel...pffffffffffffff :had_d:
De iepuras o sa-i luam premergator...deabia astept sa-l vad cum ne fugareste prin casa :rofl:
Acum plecam la prieteni sa le iubim bebelusii si sa jucam remi...va pup iubitelor si o seara minunata va doresc :flowers:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2010, 20:07 
Veteran

SimoBobo scrie:
Cand a ramas surioara mea era disperata ca nu poate creste copilul,ca n-au conditii...inca n-aveau loc de munca,se apropia nunta,stau la ai mei...aveau alte planuri(sa se aseze intai si apoi bebe)si am incurajat-o cu toata fiinta mea ca suntem o familie si va fi totul bine,ca nu o las niciodata si ca o sa fie cel mai iubit,dorit si fericit bebe ever...si asa este !!!Il iubesc ca pe copilul meu pe Bogdanel,am fost langa el din prima secunda de viata si rezist maxim 2 zile fara sa-l vad. Ii cumparam cu iubi de toate:carucior,scaun de masina,cosmetice etc s-a angajat si cumnatul,mami ii ajuta mult cu bebe,noi suntem toata ziua acolo...si azi i-am dus scaunel de masa ca a inceput bubi mic sa pape diversificat(isi doreau mult dar nu si-l permiteau)Doamneeeee ce a plans surioara mea si ce fericit e bubi mic in scaunel...pffffffffffffff :had_d:
De iepuras o sa-i luam premergator...deabia astept sa-l vad cum ne fugareste prin casa :rofl:
Acum plecam la prieteni sa le iubim bebelusii si sa jucam remi...va pup iubitelor si o seara minunata va doresc :flowers:

Ce frumoos!!!! Sa-ti traiasca nepotelul, Simo scumpa! Sa va bucurati de el si sa fie sanatos, sa creasca mare si frumos! Ce mult vreau si eu un nepotel! Dar surioara mea inca mai vrea sa astepte :-`

Pupici tuturor!

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2010, 20:38 
Diva

buna fetelor......multumesc mult de vot fetelor..d.ar sa nu uitati de acuma nu maid ati vot pe puffy....dati pe plantatia lui sponer....ca la mine am terminat:P acuma cine stie.....tata zice ca e vrajeala si nu crede ca se va castiga masina aia...dar speranta moare ultima:P
simo ce frumos...si eu imi diresc un bebe , dar ma gandesc cum a fost si sora ta , ca nu avem nici unul servici , si farte , sau sora care sa ne ajute asa de mult.......dar deocamdata ma multumesc cu finutza mea iubita.......si poate pe la anuld aca se imbunatateste situatia......sa vedem :P
va urez o seara cat mai frumoasa
eu ma duc sa fac baitza...ne vedem dupa

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2010, 21:13 
Diva

buna seara
puffy, evident ca se VA castiga masina aia. la cati bani au castigat ei de pe urma isteriei si insistentei jucatorilor de a primi voturi, ar putea sa dea si 20 de masini.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2010, 22:01 
Diva

dar ar putea.......eu una nu dau decat pe messenger si la voi aici...linkul pt votare
dar sunt altii care suna si dau mesaje sa trimita toata lumea......ma rog...cine o avea norocul.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2010, 22:06 
Diva

buna....ce mai faceti?
ca tot vorbeati de parinti, eu incep sa o iau razna cu mama mea, care crea sa facem nunta asa cum vrea ea, ea alege vinul, berea, ea face nunta....si asta pt ca am acceptat ajutorul lor sa ne dea bani pt cununia civila. Regret atat de mult ca am acceptat sa ne plateasca ei cununia civila, de fapt nici nu ne-au intrebat daca vrem, ne-au spus ca "noi am hotarat sa va platim totul la cununia civila". Pur si simplu nu vrea sa inteleaga ca nunta este a noastra, ei trebuie sa ne ajute nu sa ne impuna ceva. zilele trecute, stand la masa cu ai mei, miresoiul meu le-a spus ca s-a gandit sa ia timisoreana sau ursus, la care mama i-a raspuns "Nu stiu, nu m-m hotarat inca ce bere luam", de parca ea hotaraste, ea are ultimul cuvant de spus. Imi vine sa renunt la ajutorul ei, dar asta ar insemna sa stea suparata o viata pe mine pt ca ea vrea sa ne ajute si sunt o nerecunoscatoare , ca ea se starduieste sa ne ajute.....nu mai pot, o iau razna cu ei, deja miresoiul s-a suparat pe ea si pe buna dreptate, ii e frica sa nu faca aceleasi faze si cu parintii lui, pt ca sigur s-ar supara pentru ca ei ne ajuta neconditionat, nu ne-au impus nimic. As vrea ca mama sa inteleaga ca e nunta noastra si ca daca ne ajuta asta nu inseamna ca face ea nunta si e totul ca ea....

in alta oridine de idei, azi am semnat contract pt porumbei pt biserica, 20 porumbei, 200 lei. To azi am ales verighetele, sunt gata vineri, de abia astept :had_d:
Cadoul meu pentru miresoi e gata (fotocarte mare, 76 pagini, 700 poze) azi l-am luat de la carrefour..a iesit superb, el a ramas placut impresionat, nu se astepta la acest cadou, ii place la nebunie fotocartea. :nblink: :nblink: :nblink:
Invitatii nu am gasit nimic pe gustul meu :cry: vroiam sa le luam tot azi, pt ca aveam reducere pt ca e perioada targului. Vreau ceva simplu si elegant.....nu stiu unde sa mai caut.
Sa ma mai povestesc ce fata a facut mama cand i-am zis ca ne-am luat porumbei la biserica :hap_w: . Si tot legat de porumbei, era sa ma trezesc cu 60 porumbei la biserica: eu am vrut sa ii fac sotului surpriza, el a vrut sa-mi dea ca si cadou de nunta, porumbeii la biserica(fara sa-mi spuna), iar nasa (sora mea) a vrut sa ne ia porumbei si ea, sa fie tot o surpiza. Noroc ca aseara, vorbim pe chat cu mirele meui drag, i-am spus ca vreau porumbei si ca am gasit la o anumite firma...... :nblink: :nblink: :nblink: Era o chestie, sa ma fi trezit cu multi multi porumbei albi :nwink:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1998 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 100  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]