Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 01:15

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2036 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 102  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. VI
MesajScris: 24 Iun 2010, 10:19 
Diva

laura_sandu scrie:

asa cum a fost el , si mie mi-ar placea.A fost pe gratis, nici bani de cheltuiala nu a avut nevoie ca a primit tot de la firma.
Dar nu a venit foarte incantat.A stat chiar in Buenos Aires, la un hotel care se vroia de lux din centrul orasului.A spus ca sunt fooooarte saraci si nu ar vrea sa mai ajunga din nou acolo...

wow...unde ziceai ca lucreaza, ca sa stiu unde sa aplic :D si mie mi-ar placea sa vad america de sud. da' noi o sa-ncepem cu brazilia ca andrei e mare fan :)
ma gandesc ca poate n-a avut timp sa vada prea mult? eu stiu ca argentina e destul de dezvoltata dpdv economic...stiu ca n-au cale ferata, ceea ce mi se pare ciudat (adica au, da' nu e folosita) :)
pai si hotelul era de lux sau nu? :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iun 2010, 10:47 
Diva

neata fetelor !!! :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iun 2010, 10:52 
Diva

neatza,fetelor! aici a plouat de 2 zile in continuu,e frig si asa urit!eu nu stiu unde au vazut ei cea mai calda vara din ultimii 10 ani,pentru ca eu in casa stau in pantaloni grosi si sosete
:wall: sint bucuroasa pentru ca am doua zile de cind am reusit sa maninc si altceva in afara de morcovi si iaurt! sper sa ma tina asta,m-am saturat sa stau in greva foamei.la 12 saptamini am 54 de kg si in talie 60 cm :~* asta la 1,70 ai mei...mi-a zis dr ca-s cam slaba...singura chestie care ma deranjeaza este faptul ca dorm in picioare,dorm non-stop daca s-ar putea si am o dezordine in casa din cauza curateniei de nu va spun!n-am nici un chef sa fac nimic.sper sa ma mobilizez.am 120 zile concediu de risc,dupa care cica o sa intru in prenatal.stiti cumva cum se calculeaza indemnizatia pt cei 2 ani?
ca nu ma descurc...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iun 2010, 11:09 
Diva

mariko scrie:
neatza,fetelor! aici a plouat de 2 zile in continuu,e frig si asa urit!eu nu stiu unde au vazut ei cea mai calda vara din ultimii 10 ani,pentru ca eu in casa stau in pantaloni grosi si sosete
:wall: sint bucuroasa pentru ca am doua zile de cind am reusit sa maninc si altceva in afara de morcovi si iaurt! sper sa ma tina asta,m-am saturat sa stau in greva foamei.la 12 saptamini am 54 de kg si in talie 60 cm :~* asta la 1,70 ai mei...mi-a zis dr ca-s cam slaba...singura chestie care ma deranjeaza este faptul ca dorm in picioare,dorm non-stop daca s-ar putea si am o dezordine in casa din cauza curateniei de nu va spun!n-am nici un chef sa fac nimic.sper sa ma mobilizez.am 120 zile concediu de risc,dupa care cica o sa intru in prenatal.stiti cumva cum se calculeaza indemnizatia pt cei 2 ani?
ca nu ma descurc...

da iti ia in calcul si concediile, normal se calculeaza cat ai castigat in ultimile 12 luni inainte de nastere. e normal sa ai stare de somn, cred ca toate avem cand suntem gravide, cel putin in prima perioada, dar dc te stresezi asa tare cu cat ai in talie? cm, kg lasa ca o sa avanseze sarcina si o sa se vada la un momentdat :). eu am 14 sapt si 55 de kg acum, am pus 2 si am inceput sa ma simt super bine, doar ca dau semne arsurile, dar mai bine alea decat sa vars zilnic

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iun 2010, 11:13 
Diva

mariko scrie:
stiti cumva cum se calculeaza indemnizatia pt cei 2 ani?
ca nu ma descurc...

am uitat sa-ti spun ca normal se luau 85% din salariu, acum vor fi parca 70%, dar nu stiu de cand, iar daca ai sal min, iei 600 ron plus alocatia copilului de 200 ron.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iun 2010, 11:15 
Moderator Ghidul Miresei

Anca, nu ne mai pui poze cu burtica ? :D A mai crescut de la ultimele poze vazute? ?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iun 2010, 11:20 
Diva

carlita scrie:
Anca, nu ne mai pui poze cu burtica ? :D A mai crescut de la ultimele poze vazute? ?

ce scumpa esti tu Carlita :flowers:

a mai crescut , zic cei din jurul meu, ca eu nu prea imi dau seama asa, poate doar la haine, am sa pun cat de curand promit :) si te anunt

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iun 2010, 11:26 
Diva

Ayrun scrie:
am uitat sa-ti spun ca normal se luau 85% din salariu, acum vor fi parca 70%, dar nu stiu de cand, iar daca ai sal min, iei 600 ron plus alocatia copilului de 200 ron.

asa intelesesem si eu,anca,se iau in calcul ultimile 12 luni..dar ala de la financiar de la noi e in ceata total ,explicindu-mi la tel ca treb sa se documenteze pentru ca nu prea avem fete in situatia asta! :wall: si habar n-are cum sa calculeze... :gun: barbat,ma rog...cu medicul mas stresez pt ca l-am schimbat,nu e acelasi cu care am nascut acum 5 ani si ma seaca de fiecare data cu faza ca sint slaba si nu am burtica!degeaba ma atac si-i tot explic ca dom'le si acum 5 ani eram schija si bb a avut 3 kg la nastere!ma baga in mormint cu kg lui,vrea sa fiu balena esuata la mal sau cum?? :blink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iun 2010, 11:31 
Diva

ral_ct scrie:
Clarut,long time,no see!nici nu stiu exact ce mai e in Costinesti :) nu stiu daca ai citit,am un job de vara acolo care imi papa toata ziua.vad doar o particica a statiunii.deocamdata nu prea sunt turisti,nu e atmosfera aia de Discoteca tineretului :)
Sa va zic ce teapa mi-am luat azi:am plecat dimineata la munca in maieu,pantaloni scurti si ochelari de soare.pana la gara s-a cam innorat.zic eu,las' ca vine soarele inapoi.dar de unde?pe la 11 a inceput o ploaie,vijelie,tunete,fulgere,tot tacamul.noroc ca aveam si haine mai groase la mine.doar ca mi-au inghetat picioarele ca aveam papuci :( am tremurat toata ziua.pe la 3 s-a oprit ploaia,am deschis inapoi dar a fost foarte frig si burnita asa ca toamna :(

:lol: chiar acum vb cu mama mea la tel si imi povestea exact acelasi lucru de sora mea.....ea lucreaza pe timp de vara la cumnata ei,are un magazin in Mamaia,ieri a plecat fff sexi imbracata si a tremurat toata ziua,noroc cu o colega ca avea o geaca in plus si i-a imprumutat-o.......zic asa ii trebuie daca nu-si i-a si lucruri mai groase,sa le lase acolo in magazin si cand e nevoie sa le foloseasca..

p.s. buna dimineata fetele!!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iun 2010, 12:19 
Diva

mariko scrie:
asa intelesesem si eu,anca,se iau in calcul ultimile 12 luni..dar ala de la financiar de la noi e in ceata total ,explicindu-mi la tel ca treb sa se documenteze pentru ca nu prea avem fete in situatia asta! :wall: si habar n-are cum sa calculeze... :gun: barbat,ma rog...cu medicul mas stresez pt ca l-am schimbat,nu e acelasi cu care am nascut acum 5 ani si ma seaca de fiecare data cu faza ca sint slaba si nu am burtica!degeaba ma atac si-i tot explic ca dom'le si acum 5 ani eram schija si bb a avut 3 kg la nastere!ma baga in mormint cu kg lui,vrea sa fiu balena esuata la mal sau cum?? :blink:

din cate stiu, se va calcula abia dupa nastere, acum n-are ce sa calculeze, decat sa-ti ia in calcul concediile. daca nu-ti place , schimba-l :D , vitamine ceva iei? ti-a dat de acum?
eu zic sa stai linistita si sa incerci sa te alimentezi, am avut acum 2 ani o colega care slabise 8 kg in primele luni si apoi a fost ok, asa ca nu e ceva iesit din comun

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iun 2010, 15:16 
Moderator Ghidul Miresei

Ce de fete insarcinate avem iarasi :D :)
Anca, Mariko, Cami777, Eli, Nico (de pe topicul celalalt), Roxana Heghis si Monica (fete mai vechi care intrau pe forum, daca va arat poze cu ele le stiti sigur) :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iun 2010, 16:18 
Diva

carlita scrie:
Anca, Mariko, Cami777, Eli, Nico (de pe topicul celalalt), Roxana Heghis si Monica (fete mai vechi care intrau pe forum, daca va arat poze cu ele le stiti sigur) :D

buna fetelor!!! sarcina usoara si fara probleme pt toate viitoarele mamici :-* sunt din ce in ce mai multe...din grupul nostru de prietenii mai toate sunt gravide sau urmeaza sa fie

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iun 2010, 16:32 
Diva

carlita scrie:

neata fetele!

Roxana ii insarcinata? cum de nu mai intra pe forum?

Clarut ce mai faci? pe unde ai mai calatorit sau ce planuri ai pe viitor? :)

La noi ii in continuare cald si frumos...aseara a fost superb...am stat pe terasa pana la 9 jumate si am admirat licuricii in copaci...erau cu miile :) Acum dimineata vreau sa o duc la Lexie la piscina ca nu am chef de lucru :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iun 2010, 16:34 
Moderator Ghidul Miresei

da...Roxana e in 12 saptamani :)
pai nu stiu de ce nu mai intra, la fel ca alte fete....au stat cat au fost mirese si cam gata :P

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iun 2010, 17:25 
Diva

Ayrun scrie:
din cate stiu, se va calcula abia dupa nastere, acum n-are ce sa calculeze, decat sa-ti ia in calcul concediile. daca nu-ti place , schimba-l :D , vitamine ceva iei? ti-a dat de acum?
eu zic sa stai linistita si sa incerci sa te alimentezi, am avut acum 2 ani o colega care slabise 8 kg in primele luni si apoi a fost ok, asa ca nu e ceva iesit din comun

eu am slabit 13 kg in primele 3 luni de sarcina,nici o drama......acum le-am pus pe toate la loc si nimic mai mult,sper sa mai fie 2-3 kg si atat.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iun 2010, 17:38 
Diva

elyt1000 scrie:
eu am slabit 13 kg in primele 3 luni de sarcina,nici o drama......acum le-am pus pe toate la loc si nimic mai mult,sper sa mai fie 2-3 kg si atat.....

chiar am vrut sa scriu mai devreme de tine Ely ca stiam ca ai slabit mult la inceput si totul e ok...piticutii astia mici isi iau ce au ei nevoie de la noi chiar daca noi trecem prin hell intre timp...si eu am slabit vreo 6 kg in primele 3 luni...si ce am mai recuperat dupa aia...cica my body was trying to catch up mi-a dat explicatie asistenta....yeah..23 de kg catch up :)))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iun 2010, 17:47 
Diva

Bamba scrie:

chiar am vrut sa scriu mai devreme de tine Ely ca stiam ca ai slabit mult la inceput si totul e ok...piticutii astia mici isi iau ce au ei nevoie de la noi chiar daca noi trecem prin hell intre timp...si eu am slabit vreo 6 kg in primele 3 luni...si ce am mai recuperat dupa aia...cica my body was trying to catch up mi-a dat explicatie asistenta....yeah..23 de kg catch up :)))

:lol: exact.....acum m-au gasit anemica si mi-au dat fier...pffffff,cica bebele i-a tot......dar ma bucur din suflet ca el/ea este super bine.......
gabi numai vrei inca un bebe? gata ai o fetita mare,e timpul ptr un nou inceput sau nu te mai incumeti?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iun 2010, 17:54 
Diva

elyt1000 scrie:
:lol: exact.....acum m-au gasit anemica si mi-au dat fier...pffffff,cica bebele i-a tot......dar ma bucur din suflet ca el/ea este super bine.......
gabi numai vrei inca un bebe? gata ai o fetita mare,e timpul ptr un nou inceput sau nu te mai incumeti?

ba ma incumet ca ne-a fost usor cu Alexia...prin sept as vrea sa incerc sa vad de tura asta daca o sa am iar probleme cu ovulatia si sa incepem pt bebe nr 2..as vrea sa nasc in vara viitoare prin iulie-august asa ca de aia nu ma agit inca...Adi nu prea mai vrea acum ca zice ca am lasat prea mult distanta intre ei si el i-a vrut unul dupa altul :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iun 2010, 17:58 
Diva

Bamba scrie:
ba ma incumet ca ne-a fost usor cu Alexia...prin sept as vrea sa incerc sa vad de tura asta daca o sa am iar probleme cu ovulatia si sa incepem pt bebe nr 2..as vrea sa nasc in vara viitoare prin iulie-august asa ca de aia nu ma agit inca...Adi nu prea mai vrea acum ca zice ca am lasat prea mult distanta intre ei si el i-a vrut unul dupa altul :)

hai mai ca nu e asa mare diferenta....uite am o prietena care are o fetita de 13ani si un baiat de 5 ani...asta da diferenta......si eu mi-am dorit intotdeauna sa nasc vara,ok......dpn-ul meu este 8 septembrie (sf verii),dar sunt multumita
iti doresc mult succes si sper ca visulu tau sa se indeplineasca,eu zic ca e mult mai bine cu 2 copii :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iun 2010, 18:05 
Diva

daaa si eu sunt tot de parere cu 2...nu as vrea sa creasca singura de nici un fel...o sa fie cam 3 ani diferenta intre ei...ideal mi-ar fi placut 2 ani sa fie dar tot am amanat ca am vrut sa luam casa...am avut musafiri 8 luni de zile...certuri si prostii asa ca s-a dus timpul de facut copii...

diferenta asa mare nu vreau nici cum..mai bine nu mai fac atunci...:)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2036 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 102  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]