Ultima vizită a fost: Acum este 30 Iun 2025, 03:02

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2243 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 113  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata! - vol. VI
MesajScris: 31 Mar 2008, 13:07 
Diva

Citat:
ai dreptate dar i se pot intoarece inapoi ori mai putini banuti, ori mai multi

plus pierzi bani de drum si de cazare(?)

eu sunt curioasa de modelele voastre de rochie...vreau si eu sa vadO:)dati si la micutza de mine sa isi dea cu parerea:D
oricum daca te hotarasti sa mai pui la ea si eu zic ca si Maria sa mergi neaparat cu ea cu tot...si nush dc nu ar fi bine sa mergi tot in magazinul de unde ai luat-o ca ei pot sa iti dea mai multe sfaturi...in functie de cum a fost creata si rochia si ei s epricep al modele mai bineO:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2008, 13:09 
Diva

Citat:

eu sunt curioasa de modelele voastre de rochie...vreau si eu sa vadO:)dati si la micutza de mine sa isi dea cu parerea:D
oricum daca te hotarasti sa mai pui la ea si eu zic ca si Maria sa mergi neaparat cu ea cu tot...si nush dc nu ar fi bine sa mergi tot in magazinul de unde ai luat-o ca ei pot sa iti dea mai multe sfaturi...in functie de cum a fost creata si rochia si ei s epricep al modele mai bineO:)

pai eu am o poza cu ea la galerie - pag 3

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2008, 13:09 
Diva

fusta e la tg mures? si de cumparat d eunde ai luat-o? nu poti merge cu ea cand ajungi la tg.m?sau?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2008, 13:10 
Diva

Citat:
pai eu am o poza cu ea la galerie - pag 3

pai si eu nu am vazut-o pana amu???(!) sau am vazut-o si sunt bleaga la ora asta?:~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2008, 13:10 
Diva

Citat:
fusta e la tg mures? si de cumparat d eunde ai luat-o? nu poti merge cu ea cand ajungi la tg.m?sau?

pai asta e - cand ajung eu la tg ms nu mai e nimic deschis, asa ca jupa o sa imi iau din alba.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2008, 13:13 
Diva

am fost ieri la lacul lebedelor - trupa din moscova - daca vine pe la voi prin oras mergeti, ca e superb

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2008, 13:18 
Diva

Citat:
am fost ieri la lacul lebedelor - trupa din moscova - daca vine pe la voi prin oras mergeti, ca e superb

am vazut promovarea la marutza si am fost incantata. din pacate aici nu cred sa ajunga:(

iubita ti-am vazut pozicea. tare bien te prinde modelul, cum scriam si acolo. eu iti vazusem poza dar nu stiu cum am omis sa "comentez/macan/marai":~*in sensul bun bine-ntelesO:) mi se pare ca te scoate mult in evidenta. chiar te prinde! vroiam s ate intreb doar pe cate cercuri e crinolina?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2008, 13:19 
Diva

Citat:

da...stiu ce zici dar cheltuielile...nu e chiar aproape de noi si costa drumul, poate cazarea, nunta...
in iunie nunta la verisori, in iulie la alti verisori, in august a noastra...:((suntem tare in dubii:(

pai tu o chemi a tine si nu te gandesti la cheltuiala...dar cand e sa mergi tu e greu???ei ei....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2008, 13:20 
Diva

crsitina am intrat din nou la galerie si am vazut-o mie mi se pare destul de infoiata.
rochia mea este mult mai dreapta decat a ta.din punctul meu de vedere eu zic sa o lasi asa, dar faci cum crezi tu

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2008, 13:23 
Diva

Citat:
pai tu o chemi a tine si nu te gandesti la cheltuiala...dar cand e sa mergi tu e greu???ei ei....

faza e ca la mine cand vine are unde sta...:(ori noi fie la hotel fie pe drum sa dormim pe undeva nu stiu...sa vedem...nu stiu ce raspuns sa ii dau. daca nu emrgem o sa imi para rau si mi teama sa nu se supere...daca mergem...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2008, 13:25 
Diva

Citat:
crsitina am intrat din nou la galerie si am vazut-o mie mi se pare destul de infoiata.
rochia mea este mult mai dreapta decat a ta.din punctul meu de vedere eu zic sa o lasi asa, dar faci cum crezi tu

ideea e ca mie imi plac fie super infoiate, fie deloc. nu prea imi plac chestiile intermediare. poate imprumut o jupa de la o prietena si daca e bine cu ea o folosesc, daca nu nu.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2008, 13:27 
Diva

Citat:

pai nu se plateste cazarea???
noi le-am platit cazarea la toti prietenii mei din afara orasului

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2008, 13:30 
Diva

Citat:

faza e ca la mine cand vine are unde sta...:(ori noi fie la hotel fie pe drum sa dormim pe undeva nu stiu...sa vedem...nu stiu ce raspuns sa ii dau. daca nu emrgem o sa imi para rau si mi teama sa nu se supere...daca mergem...

pai cazarea e 1 mil...nu aia e cheltuiala mare...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2008, 13:35 
Diva

Citat:
ideea e ca mie imi plac fie super infoiate, fie deloc. nu prea imi plac chestiile intermediare. poate imprumut o jupa de la o prietena si daca e bine cu ea o folosesc, daca nu nu.

cred ca e cel mai bine asa. macar vezi efectul final. daca iti place poate ti-o ofera imprumut si la nunta si rezolvi si problema obiectului imprumutat:ok:, iar daca nu iti place nici nu mai investestiO:)

Laurici si noi asa ne-am gandit sa platim cazarile, insa inc anu stim cum sa organizam si sa o descurcam...sa vedem...noi ne mai invartim cu cine pe unde putem caza -pe la prieteni, cunostinte:ok:
unele persoane vor trebui oricum cazate:-`

nu stiu ce sa zic de nunta fetii, mi-e draga si nu vreau sa rup relatiile. stiu sigur ca mi-ar parea rau dupa daca as pierde eventul...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2008, 13:35 
Diva

dar incearca sa imprumiti si o jupa si o crinolina mai infoiata daca ai de unde.
se spune ca mireasa trebuie sa aiba pe ea ceva nou, vechi, imprumutat, furat,albastru

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2008, 13:36 
Diva

Citat:

e destul de infoiata rochia....cristina.eu zic ca e suficienta crinolina...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2008, 13:37 
Diva

Citat:
dar incearca sa imprumiti si o jupa si o crinolina mai infoiata daca ai de unde.
se spune ca mireasa trebuie sa aiba pe ea ceva nou, vechi, imprumutat, furat,albastru

:blink::blink::blink:si furat???
eu o stiam pe aia cu something old, something new, something borrowed, something blue...:~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2008, 13:38 
Diva

Citat:

e destul de infoiata rochia....cristina.eu zic ca e suficienta crinolina...

o sa vad - acuma is in faza in care parca nimic nu prea e super. si eu care jurasem sa nu ma mai uit la alte rochii...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2008, 13:41 
Diva

la furat nu te astepta la nu stiu ce.
se spune ca este bine ca furi un ac, dar de ce si pt ce nu stiu semnificatia.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2008, 13:42 
Diva

Citat:
cred ca e cel mai bine asa. macar vezi efectul final. daca iti place poate ti-o ofera imprumut si la nunta si rezolvi si problema obiectului imprumutat:ok:, iar daca nu iti place nici nu mai investestiO:)

Laurici si noi asa ne-am gandit sa platim cazarile, insa inc anu stim cum sa organizam si sa o descurcam...sa vedem...noi ne mai invartim cu cine pe unde putem caza -pe la prieteni, cunostinte:ok:
unele persoane vor trebui oricum cazate:-`

nu stiu ce sa zic de nunta fetii, mi-e draga si nu vreau sa rup relatiile. stiu sigur ca mi-ar parea rau dupa daca as pierde eventul...

pai noi am gasit o pensiune(Darina....)pe are am inchiriat-o toata.Si am platit 800 de mii pe camera...nu e mult.si merita ca macar nu ai stresul cu cazarea pe la rude....

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2243 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 113  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]