Ultima vizită a fost: Acum este 11 Iul 2025, 00:14

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2032 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 102  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. III
MesajScris: 08 Dec 2009, 21:48 
Diva

laura_sandu scrie:

ely...nu inseamna ca daca ti-ai dorit sa faci bebe esti fericita cand ti-e rau....crede-ma ca nu are nici o legatura.

ooo dar nu m-am referit la asta doamne fere,ca daca iti doresti un bebe nu trebuie musai sa-ti fie rau,sa ai greturi,lesinuri si sa fii fericita ptr asta......scuze,m-am exprimat eu gresit....mada spunea ca face tratament si ca dr i-ar fi spus ca e bine sa incerce sa ramana insarcinata....si ea isi dorea f mult si de aceea am spus "nu asta iti doreai? trebuie sa fii fericita"...nu ptr ca ii este asa rau......

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Dec 2009, 21:55 
Diva

elyt1000 scrie:

ooo dar nu m-am referit la asta doamne fere,ca daca iti doresti un bebe nu trebuie musai sa-ti fie rau,sa ai greturi,lesinuri si sa fii fericita ptr asta......scuze,m-am exprimat eu gresit....mada spunea ca face tratament si ca dr i-ar fi spus ca e bine sa incerce sa ramana insarcinata....si ea isi dorea f mult si de aceea am spus "nu asta iti doreai? trebuie sa fii fericita"...nu ptr ca ii este asa rau......

stiu ca nu te-ai referit la asta.dar crede-ma ca oricat de mult iti doresti copilul...cand ti-e rau zi de zi numai la asta nu te gandesti.Eu sincer iti spun ca e unul dintre motivele pt care ma gandesc serios daca mai vreau sau nu un copil.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Dec 2009, 21:56 
Diva

laura cand o sa iti vezi pisoiul crescut mare si o sa iti fie dor de un pisoi mic, o sa uiti de rau :))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Dec 2009, 22:07 
Diva

Bamba scrie:
laura cand o sa iti vezi pisoiul crescut mare si o sa iti fie dor de un pisoi mic, o sa uiti de rau :))

de rau poate...dar de nastere nu cred.... :wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Dec 2009, 22:22 
Diva

laura_sandu scrie:
de rau poate...dar de nastere nu cred.... :wall:

tot nu inteleg cum de ai reusit sa nasti k in secolul xv...Dumnezeule!!!nu vreau sa-mi inchipui prin ce ai trecut..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Dec 2009, 22:30 
Diva

laura_sandu scrie:
stiu ca nu te-ai referit la asta.dar crede-ma ca oricat de mult iti doresti copilul...cand ti-e rau zi de zi numai la asta nu te gandesti.Eu sincer iti spun ca e unul dintre motivele pt care ma gandesc serios daca mai vreau sau nu un copil.

:O bine ca exista uitarea.....sunt sigura ca peste 2 ani te vom auzi spunand ca vrei o surioara ptr Alexandru......tu ai frati sau surori? eu am 2 frati si 2 surori si sunt cea mai fericita....nu ai vrea ca Alexandru sa nu creasca singur totusi?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Dec 2009, 22:35 
Diva

eu una sint singura la parinti...dar cind ma gindesc ca totusi am facut cezariana,si desi nu am avut probleme pe timpul sarcinii,inca ma gindesc serios daca mai vreau unul...si la 29 de ani mi se pare cam tirziu...am eu fluturii cu virsta :?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Dec 2009, 22:37 
Diva

eu cred ca am o enterocolita...stie cineva dc as putea sa iau ceva ca sa nu mai vomit? gen nurofen sau ceva pt durere? sau mai bine nu? ca am tot luat motilium da' fara niciun efect :x

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Dec 2009, 22:40 
Diva

mariko scrie:
tot nu inteleg cum de ai reusit sa nasti k in secolul xv...Dumnezeule!!!nu vreau sa-mi inchipui prin ce ai trecut..

pai pt ca era duminica noaptea.ultima aprovizionare se face vinerea.si au fost cele mai multe nasteri in acel week-end din ultimii 2 ani.Asa ca au ramas fara consumabile.si nu aveau un cateter pt epidurala.si nu mi-au facut nici un calmant pt ca era foarte accelerata dilatarea si au ales sa nu afecteze copilul.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Dec 2009, 22:41 
Diva

elyt1000 scrie:

:O bine ca exista uitarea.....sunt sigura ca peste 2 ani te vom auzi spunand ca vrei o surioara ptr Alexandru......tu ai frati sau surori? eu am 2 frati si 2 surori si sunt cea mai fericita....nu ai vrea ca Alexandru sa nu creasca singur totusi?

am un frate.dar peste 2 ani sigur nu fac.Nu vreau pe cand scap de burta si kg sa raman iar insarcinata.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Dec 2009, 22:41 
Diva

va multumesc la toate pentru sustinere si gandurile bune. da laura dublu test cred ca se numeste. am sa mai intru si am sa va mai intreb despre ceea ce nu prea stiu. ai si tu dreptate ely, chiar am vrut , dar vorba laurei , cand vezi ca ti-e rau ... :wall: . exact asta simt, ca nu voi fi eu mama. nu ma simt pe deplin pregatita pentru asta... :~*
laura ,chiar nu am stiut ca ai nascut greu. imi pare atat de rau sa aud ca te-ai chinuit. dar cum de s-a intamplat acest lucru? daca ai scris pe o pagina anterioara , nu as mai vrea sa te chniu sa explici din nou, poate ma trimiti la pagina respectiva.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Dec 2009, 22:43 
Diva

sincer eu nu as alege cezariana...este adevarat ca nu ai dureri in timpul nasteti dar recuperarea este mult mai grea...eu clar vreu sa nasc nomal dar cred ca o sa aleg anestezia

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Dec 2009, 22:45 
Diva

clar ca noi avem fluturi...asa sint si eu...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Dec 2009, 22:47 
Diva

n-as naste natural pt nimic in lume...depinde si de cum te recuperezi,de material,vorba drtei mele

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Dec 2009, 22:47 
Diva

cred ca eu o sa nasc prin cezariana fiindca am miopie...medicul a zis totusi ca aceasta decizie se ia la sfarsitul sarcinii. oricum sunt terifiata de ambele situatii, asa ca nicuna nu e o alternativa la cealalta in mintea mea. :cat:
clarutz, daca intr-adevar ai enterocolita ar trebui sa mergi la medic. daca vrei sa ameliorezi situatia si starea pana mergi la medic incearca emetostop, emetiral, emetin. eu asta luam pt stari din astea. si nu uita sa bei ceai de menta pentru a te hidrata si a te racori...sanatate

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Dec 2009, 22:48 
Diva

clarut scrie:
eu cred ca am o enterocolita...stie cineva dc as putea sa iau ceva ca sa nu mai vomit? gen nurofen sau ceva pt durere? sau mai bine nu? ca am tot luat motilium da' fara niciun efect :x

uite ce am gasit pe net :
Primul pas in tratarea enterocolitei acute este corectarea deficitului de lichide si electroliti. Se face prin administrarea de saruri de rehidratare, consum de lichide: apa plata, ceaiuri neindulcite din plante cu actiune antimicrobiana si calmanta (coada soricelului, menta, sunatoare, chimen) si o alimentatie corespunzatoare bazata pe orez fiert, branza proaspata de vaca, supe de zarzavat strecurate. Trebuie evitate legumele si fructele crude, lactatele si prajelile. Inca de la primele simptome, poti calma durerile si colicile abdominale prin administrarea de antispastice (No-spa). Starea de voma poate fi combatuta prin administrarea de antiemetice, iar antisepticele digestive (Saprosan) indeparteaza factorul care a determinat enterocolita acuta. Toate iti pot imbunatati starea de sanatate si ajuta la scurtarea perioadei de refacere. |n cazurile severe, medicul va indica antibioticul necesar.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Dec 2009, 22:49 
Moderator Ghidul Miresei

logodnica scrie:
asa este, ai sintetizat perfect. am vazut si eu la stiri cum au arestat un baiat de 19 ani din brasov (sacele) cu probleme psihice care se dusese sa voteze de 2 ori. in schimb, autocarele cu psd-isti sau pdl-isti care ajungeau la sectiile de votare din provincie, nu au trezit suspiciunea nimanui. acu fac circ ca s-au fraudat alegerile. si au descoperit zeci de mii de coduri numerice personale false la sectiile de votare volante. si tot degeaba. ca oricum nu stii care cu cine a votat. suntem de ras...

exact asa s-a dus si o fata care avea 17 ani la vot, ca ea stia de la maica-sa ca s-a nascut cu un an inainte si credea ca are 18 ani :nlol: :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Dec 2009, 22:51 
Moderator Ghidul Miresei

logodnica scrie:
da, exact asta am vazut acum la televizor la stiri. niste case declarate monumente istorice si s-au semnat (nu se stie cum) acte de demolare pentru a se face nu stiu ce mall sau cladire de birouri. acum au inceput ancheta la ministerul culturii sa vada cum e posibil asa ceva :wall:

si din vechile cimitiruri fac parcuri :D

a aratat mai demult la tv ca in oradea un cimitir a devenit parc pentru copii iar copii cum mai sapau in nisip, pamant gaseau oase :eek:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Dec 2009, 22:52 
Diva

madutz scrie:
va multumesc la toate pentru sustinere si gandurile bune. da laura dublu test cred ca se numeste. am sa mai intru si am sa va mai intreb despre ceea ce nu prea stiu. ai si tu dreptate ely, chiar am vrut , dar vorba laurei , cand vezi ca ti-e rau ... :wall: . exact asta simt, ca nu voi fi eu mama. nu ma simt pe deplin pregatita pentru asta... :~*
laura ,chiar nu am stiut ca ai nascut greu. imi pare atat de rau sa aud ca te-ai chinuit. dar cum de s-a intamplat acest lucru? daca ai scris pe o pagina anterioara , nu as mai vrea sa te chniu sa explici din nou, poate ma trimiti la pagina respectiva.

am explicat cu o pagina inainte.La mine a fost inuman.Eu sigur nu mai vreau sa repet experienta.Dar fiecare organism reactioneaza diferit.Nu inseamna ca daca la mine a fost greu la voi o sa fie la fel.De-asta nici nu vreau sa povestesc foarte mult, pt ca fiecare tb sa aleaga ce vrea , nu sa fie influentata de nasterea mea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Dec 2009, 22:52 
Diva

doamne carlita, tu chiar vorbesti serios cu cimitirul???
dar copiii aia cat de adanc sapau Doamne iarta-ma?!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2032 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 102  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]